Киномания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: Киномания

Мнение от acho.rs » 19 Авг 2013, 19:59

Zapa написа:не гледайте "Pain and Gain" :no:
не можах да го изгледам до край, дори не заслужава критика

Тъкмо бях свалил ламерски рип (то май изобщо не е рипвано) и си го готвех за киновечер - наистина ли е толкова тъп :roll:

А онзи ден гледах Донт Мес Уит ЗоХан - смазах се от смях , направо ревах :ahah:
2008ма не ми беше толкова смешен - явно 5 години малоумни филми , доста са свалили летвата :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 19 Авг 2013, 20:29

И аз тръгнах да свалям Pain and gain, обаче ми казаха, че бил трагично тъп :lol: :mhihi: Изглежда мнението се потвърждава :lol:

Аз напоследък гледам Breaking bad. Готин сериал е, въпреки, че втория сезон нещо ми беше скучен, после се оправя. И както при всички сериали... първия сезон си е най-силен.

На Dexter новия сезон ми харесва. 8-ми сезон и още ми е интересен :mhihi: Сега си свалям новия епизод :wave:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 19 Авг 2013, 21:50

Току що изгледах pain and gain.
Става за гледане, но не е нищо особено.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от SvetlyoSvetlyo » 20 Авг 2013, 7:17

На мен лично ми хареса pain & gain, до сега не бях гледал представена по такъв начин действителна история. Вярно, че имаше доста глупости и простотии, но като цяло ми хареса. ;)
Вчера гледах Man of tai chi... също става за гледане особено ако сте фенове на бойните изкуства.

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 20 Авг 2013, 9:38

TNT написа:И аз тръгнах да свалям Pain and gain, обаче ми казаха, че бил трагично тъп :lol: :mhihi: Изглежда мнението се потвърждава :lol:

Аз напоследък гледам Breaking bad. Готин сериал е, въпреки, че втория сезон нещо ми беше скучен, после се оправя. И както при всички сериали... първия сезон си е най-силен.

На Dexter новия сезон ми харесва. 8-ми сезон и още ми е интересен :mhihi: Сега си свалям новия епизод :wave:

Относно BB сериала , поне аз така си мисля, е че точно така трябва да бъде, в началото супер скучен , както си е живота на Уолтър и със следващите сезони действието става по-динамично, има повече тръпка във филма. Върви във възходящ ред за мен. Сега чакам с нетърпение да излезе следващия сезон.
А за Pain & Gain, това все пак е филм по действителен случай, даже доста добре направен. А вече ако историята не ви харесва , това е друг въпрос. Та недейте много много да се водите по мненията на другите, вкус приятел няма.
Man of Tai Chi , на Киану явно малко му е домъчняло за Матрицата, та боя в края на филма си беше същата работа. Ходеше като Нео, стъпваше тежко, удряше по същия начин... иначе като цяло филма е 50/50 , не е кой знае какво , но също така не е и чак толкова лош. За мен тези филми са "става за едно гледане".

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 20 Авг 2013, 10:29

Breaking Bad е много луд сериал! Изгледах миналото лято всички сезони и ся чакам другия с нетърпение..после гледах The Sopranos мн много луд сериал и той. Ако знаете още някои подобни на тях може да кажете :yes:
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 20 Авг 2013, 11:32

ryan83 написа:...Ако знаете още някои подобни на тях може да кажете :yes:

Някои са подобни, други не, но всичките са яки! - Magic City , The Shield , Sons of Anarchy , True Blood, Boardwalk Empire , Underbelly

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46XI / W164

Мнение от Драгослав » 20 Авг 2013, 11:48

BaDxBoY написа:Току що изгледах pain and gain.
Става за гледане, но не е нищо особено.

"Критиката" на филма е доста негативна,но според мен филма не е лош. Направен е забавен,с доза черен хумор и не само.Е действително не е някой бестселър ,но става.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535i
Мечтае да кара: BMW M6 F13

Мнение от Tsureto » 22 Авг 2013, 11:43

Новия Wolverine !Много по слаб от предишния.Да не говорим,че освен рекламата на globul в началото,друго "REAL" 3D не видях :mhihi:
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 22 Авг 2013, 19:01

Гледам напоследък Strike back по HBO / Cinemax: екшън, готини актьори, мадами... Деймиън Скот ми е любимец, а и прилича на един мой приятел, който ми е на сърце
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: N52B25

Мнение от AmW » 22 Авг 2013, 23:15

Поздрав за феновете....

34, 59, 20. 106, 36, 52

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 23 Авг 2013, 12:54

Снощи гледах сем. Милър имаше си леко блудкавите моменти, но това го очаквах и не съм разочарован. За сметка на това се спуках от смях, наистина страшно забавен филм със силни моменти, много отдавна не съм се смял така...
Изображение
E34, E38

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 25 Авг 2013, 15:48

Аз пейн ан гейн го гледах на кино и останах доволен, трябва да вида и сем. Милър, че по трейлъра се очакваше да е готино
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от ///Maximalniq » 25 Авг 2013, 17:23

Новият Батман... :mhihi: :mhihi:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Авг 2013, 17:41

РПУ в Ада не е нищо особено,става за едно гледане,просто нито в един момент не ме накара да се усмихна или да стане някакво напрежение,добре че го изтеглих а не се занесох до киното че щеше да ме е яд.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата