MOPART BMW SERVICE -0893565812
Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет
Re: АВТОСЕРВИЗ, СПЕЦИАЛНО ЗА МАРКАТА BMW- 0893-565 812
zafirovp написа:Здравей,
Имам въздух във спирачките и искам заедно с това да си сменя Дот-а. Искам да попитам:
Трябва ли да си нося сам спирачната течност или и вие имате налични. Питам, понеже ако аз трябва да купувам се чудя дали 1 л ще стигне?
Имате ли машина за обезвъздушаване и ако не, АБС-а може ли да се окаже проблем?
Какви пари и време да си отделя (грубо казано)?
Не съм идвал при теб досега, и може би доста колеги биха сметнали за безрасъдно да се ходи при непознат сервиз за първи път, точно за спирачки, но чувам доста добри думи от познати. Надявам се очакванията ми да се оправдаят:).
Здравей,
Спирачна течност мога да поръчам,а ако искаш можеш и ти да си я купиш.1 литър ще стигне.Имам машина за изпомпване на спирачна течност,но най добре ще бъде да се чуем по телефона и ще уговорим час за смяна.

Поздрави!
Никола
- TRR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320dA '02; Yamaha FZ6S ABS
zafirovp написа:Не съм идвал при теб досега, и може би доста колеги биха сметнали за безрасъдно да се ходи при непознат сервиз за първи път, точно за спирачки, но чувам доста добри думи от познати. Надявам се очакванията ми да се оправдаят:).
Аз постъпих още по-безразсъдно, като закарах на Ники една кола, която бях харесал за купуване. Преди това не го познавах, само разгледах няколко теми в раздела за сервизи и избрах неговия. Той я хареса, вече над две години ходя при него и го занимавам с всякакви щуротии. Моите очакванията напълно се оправдаха

- B.Alexandrov
- Потребител
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: E30-ка, настрани у завоите
Нека и аз изкажа своята благодарност за доброто отношение и коректността от страна а Никола. И моята кола си намери майстора.

TRR написа:zafirovp написа:Не съм идвал при теб досега, и може би доста колеги биха сметнали за безрасъдно да се ходи при непознат сервиз за първи път, точно за спирачки, но чувам доста добри думи от познати. Надявам се очакванията ми да се оправдаят:).
Аз постъпих още по-безразсъдно, като закарах на Ники една кола, която бях харесал за купуване. Преди това не го познавах, само разгледах няколко теми в раздела за сервизи и избрах неговия. Той я хареса, вече над две години ходя при него и го занимавам с всякакви щуротии. Моите очакванията напълно се оправдаха
B.Alexandrov написа:Нека и аз изкажа своята благодарност за доброто отношение и коректността от страна а Никола. И моята кола си намери майстора.
Благодаря за добрите думи

- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
Да, Ники е супер точен. Доста се измъчи със спирачките ми, но ми взе смешни пари. Супер коректен, измъчения ми компот най-после си намери сервиз. Препоръчвам на всеки.
zafirovp написа:Да, Ники е супер точен. Доста се измъчи със спирачките ми, но ми взе смешни пари. Супер коректен, измъчения ми компот най-после си намери сервиз. Препоръчвам на всеки.

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Ники,много ти благодаря,че ме прие така спешно,въпреки че онова комби като клиент беше дошло преди мен ! Много оценявам всичко което правиш по колата ми и оценявам също така отношението което проявяваш към клиентите си и им влизаш в положението,благодаря ти за всичко приятелю !!! ДА СИ МИ ЖИВ И ЗДРАВ !
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- B.Alexandrov
- Потребител
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: E30-ка, настрани у завоите
Дайте книгата за похвали, да добавим благодарности от поредния доволен клиент

Maximilian-E46 написа:Ники,много ти благодаря,че ме прие така спешно,въпреки че онова комби като клиент беше дошло преди мен ! Много оценявам всичко което правиш по колата ми и оценявам също така отношението което проявяваш към клиентите си и им влизаш в положението,благодаря ти за всичко приятелю !!! ДА СИ МИ ЖИВ И ЗДРАВ !
B.Alexandrov написа:Дайте книгата за похвали, да добавим благодарности от поредния доволен клиент![]()
![]()
Благодаря момчета

- outlive
- Потребител
-
- Кара: G31
Вчера си взех колата от сервиза на Никола. Не е вървяла така от като съм я взел. Намира проблема, обяснява всичко ясно и го решава. Също така оправя и подобрява всичко друго, което види докато работи по колата. И всичко това на много добра цена! Благодарности!

outlive написа:Вчера си взех колата от сервиза на Никола. Не е вървяла така от като съм я взел. Намира проблема, обяснява всичко ясно и го решава. Също така оправя и подобрява всичко друго, което види докато работи по колата. И всичко това на много добра цена! Благодарности!

- batslav
- Потребител
-
- Кара: M52TUB20
Още един доволен от сервиза
.Вторник пак ще се видиме за останалите неща.

Aкъл и месечен цикъл не ти ли дойдат на време,не ги чакай въобще!
Не е важно колко вдигаш,а за колко ги вдигаш!
Селянина можеш да изкараш от селото,но селото от него никога!
Не е важно колко вдигаш,а за колко ги вдигаш!
Селянина можеш да изкараш от селото,но селото от него никога!
batslav написа:Още един доволен от сервиза.Вторник пак ще се видиме за останалите неща.

И аз бих желал да кажа голямо БЛАГОДАРЯ!
За пръв път днес посетих сервиза и останах изключително доволен от коректното и професионално отношение.
Х-са беше ремонтиран и допълнително настроен.

За пръв път днес посетих сервиза и останах изключително доволен от коректното и професионално отношение.

HAHAHA написа:И аз бих желал да кажа голямо БЛАГОДАРЯ!

Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги