Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от kulov » 16 Авг 2013, 19:13

да, човече. това имах предвид, като казах че с калистениката не се спазват 2рия и 3тия закон, а именно защо не можеш да очакваш да станеш батка. същото важи и за ГАС принципъл - то ест ако правиш по 2-3 серии на ден, няма как и да претренираш.

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 20 Окт 2013, 0:25

Изображение

Разлика :?:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 22 Окт 2013, 20:34

Здравейте съратници :lol:

Кажете моля ако знаете някакЪви бази данни, таблици или други форми за сравнение на тегло,ръст,ниво подкожни мазнини,възраст,пол и съответните желателни силови постижения?

покорно благодаря
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 24 Окт 2013, 16:10

Taя тема нещо взе да отпада от ранклистата ;) да я посъживим малко предлагам ;) Пишете кой какви добавки ползва и дали е доволен и от какво не е доволен.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ociata » 24 Окт 2013, 16:39

Аз лично ползвам това:
http://fitness1.bg/nowfoods-zma/
и това:
http://fitness1.bg/usplabs-modern-bcaa-new-formula/

ZMA-тата са ташак работа според мен, но не пречи да взимаш по някое и друго вечер според мен :) Виж от аминото съм много доволен. Преди вземах някакви на хапчета простотий и ефекта беше нулев. Тук определено се усеща как имаш сила, не се изморяваш и нямаш мускулна треска. Пия ги като протеинче - преди и след тренировка. По принцип уж не трябвало да има Л-Глутамин в него, но все пак не им вярвам напълно :D

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 24 Окт 2013, 19:01

За ZMA не съм съгласен, че няма смисъл. Преди съм пил, спряха ми крампите и ми се подобри съня. А пих Scitec :lol:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Е46 330Ci

Мнение от loadrunner » 24 Окт 2013, 20:20

В момента взимам само БЦАА на Scivation - Xtend.Като резултат съм доволен-пауъра е осезаемо повече от преди,възстановявам по-лесно,всичко ок,само дето 90 кинта ми се вижда мааалко над реалната цена,та ако някой сподели нещо също толкова ефективно,било то и на таблети,но на по-приемлива цена :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ociata » 24 Окт 2013, 22:08

Таблетите са ташак работа. В най добрия случай 1гр от таблетка. Тоест за да стигнеш нивото на Скиватона трябва да пиеш по 7 хапа на доза. Аз написах малко по-нагоре от какво съм доволен, стига да си готов да опиташ друго отношение на БЦАА-та :smoke:

За ЗМА-то и съня като се замисля има някаква връзка наистина :conf: Като го пия заспивам по-лесно и без да се въртя много в леглото(това важи особено в не тренировачни дни когато не съм изразходил достатъчно енергия през деня :mhihi: )

Потребител
Аватар

Re:

Мнение от Viksan33 » 24 Окт 2013, 22:31

sambeto написа:Незнам дали ти е ясно,ама само с аминокиселините няма как да постигнеш нещо кой знае какво,затова освен тях се ориентирай и към хубав суроватъчен протеин,и за да е всичко както трябва вземи и Трибестан.
Препоръчвам ти като марка продуктите на BioTech.
Успех!

Да, вземи си протеинче, то е най - важното за разтежа на мускулите :). Комбинирай протеина с аминокиселини за възстановяване или с креатин, но не прекалявай с дозите. Храни се както трябва, приемай повечко протеин ( извара, кисело мляко, белтъци, пилешко месо, телешко месо, храни се и тренирай здраво, това е :)
Защо му е трибестан?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на вода!
Мечтае да кара: Airbus A380! :)

Мнение от JOTTO_DEL » 25 Окт 2013, 0:13

Супер доволен съм от Syntrax Whey Shake за парите си е най-доброто според мен. Сега взех и Syntrax Trophix за преди лягане. Вече 4 опаковки изпих от Universal 100% Amino Beef като ги пия по 8 на ден и съм доволен за цената си са супер и се усещат добре. Другото което пия е ON Fish Oil немога да дам мнение, но предполагам си вършат работата в мускула. ;) Преди ползвах продуктите на Gaspari и също бях доволен. Разочарован съм от Syntrax 6, продуктите на Peak и Olimp(поне от тези, който съм пробвал). :dunno:
Изображение
Sheer driving pleasure BMW

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от spower » 25 Окт 2013, 8:19

Днес мисля да ходя за добавки. Предложете ми ZMA на коя фирма да си взема, че нещо имам проблеми със съня и без друго.
Доскоро бях на Амино 2222 на ОN сега пия на Scitec Amino 5600 500 tabl и Amino Liquid 50-1000 ml пак на Scitec има издръжливост силата си е въпрос на концентрация ;) чудя се към тия двете неща дали да не прибавя и малко БЦАА, ако от някой продукт конкретно, ако сте доволни споделете..
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

Потребител
Аватар

Мнение от progresive_994 » 04 Ное 2013, 12:12

spower написа:Днес мисля да ходя за добавки. Предложете ми ZMA на коя фирма да си взема, че нещо имам проблеми със съня и без друго.
Доскоро бях на Амино 2222 на ОN сега пия на Scitec Amino 5600 500 tabl и Amino Liquid 50-1000 ml пак на Scitec има издръжливост силата си е въпрос на концентрация ;) чудя се към тия двете неща дали да не прибавя и малко БЦАА, ако от някой продукт конкретно, ако сте доволни споделете..

Scivation Xtend-a или на Muscle Meds Amino Decanate и двата продукта са с много добър състав и осигуряват максимално възстановяване и енергия-(по време на тренировка),което разбира се трябва да бъде и подсигурено с подходяща храна.Scivationa лично според мен има по-добър вкус от Деканат-а,но това вече е въпрос на лично мнение успех :) :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 04 Ное 2013, 15:35

Напоследък забелязах следното нещо: тренирам вечер, лягам си, на сутринта се събуждам без мускулна треска. Разбивам си BCAA-то (Universal Atomic7) и след 2-3 часа получавам мускулна треска, където съм тренирал предишния ден... Вече ми се случва 2-3 пъти, възможно ли е да е от аминото или е съвпадение? Преди не съм забелязал така зависимост. Някакъв обратен ефект постигам... Преди тренировка не го пия, защото започва да ми се гади като се понапрегна.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 04 Ное 2013, 20:17

Ако са ти късно вечер... и при мен преди често мускулната ми се появяваше по средата на деня.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от spower » 05 Ное 2013, 8:49

Вчера правих гърди от 18,15 до 19,15 доста тежка тренировка, тази сутрин вече имам мускулна треска грубо 12,30мин след тренировката не ми се мисли утре как ще е ;)
Взех си ЗМА на Оптимум нутришън добре се спи и се става с куродръв :) Преди тренировка пия по 5хапа амино 5600 и БЦАА 6400 на Сайтек и двете след пак същото количество. Мога да споделя през деня, ако не съм приел достатъчно въглехидрати няма добро напомпване, храната си е жизненоважна.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата