Поредното селско изпълнение на форумна кола.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Re: Поредното селско изпълнение на форумна кола.

Мнение от Хаос » 13 Авг 2013, 16:29

на всеки му се е случвало да го засече автобус/ТИР на магистралата
на всеки му се е случвало да не прецени скоростта на отсрещния и мощността на собствения си автомобил и да приключи с рисково изпреварване

обаче да си селтак на пътя и да правиш мизерии и да засичаш е прекалено
аз често бибиткам на олигофрените, които ме засичат по магистралата, като си мислят, че мигача им дава предимство
но да тръгна да засичам и аз означава да обявя война

"кажи ми кой спечели войната по пътищата?"
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 13 Авг 2013, 16:33

Пълно е с овчари, то по селата минаха на Е46 и Е39 отдавна :mhihi:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Авг 2013, 17:55

Единственото обяснение за мен е, че са имали някакъв конфликт преди тази ситуация. :mhihi: Това не оправдава шофьора на леката кола де, най-малкото защото автобуса не представлява един шофьор, че да го спре за кеф.
Не виждам защо е постъпил така. ДОРИ да го беше засякъл(може колега да си чул клаксона към края на изпреварването, но може онзи да е летял с 200 и да е мигал доста отдалеч като се ядосал на маневрата от автобуса), като толкова те е яд, свирни му, размахай там нещо или нещо си, ама да намаляш толкова пъти пред автобуса...късмет, че рейсаджията не го е издумкал защото после има бая свидетели какво е правил онзи и, че се опитал да предизвика катастрофа. Работата с "той е отзад, той е виновен" нямаше да мине.
Ама стига с това БМВ-та бе хора, става малко като с бакшишите - забелязват се и все ги помните. Аз пък всякакви идиоти по цял ден ми изскачат, изпреварват рисково срещу мен, наскоро два пъти ми влязоха, излизайки от кръгово в грешната лента и в еднопосочното ПРАВО към мен. :shock: Никой не е бил с БМВ да го еба, ама често казано не помня нито една кола и познайте защо? Защото все бяха някакви кочини, които няма как да запомня повече от някакви минути. ПОСТОЯННО виждам нарушения и просташки изпълнения от разни пишман рацери из моя район, ама засега най-много ми се набиват на очи два гоУфа тройка(бял и черен), карани от мангали, плюс едно жълто Стило. :mhihi: Единият мангал даже пусна на гоУфа(съвсем обикновен гоУф, сигурно е 1.6 даже)едни черни ленти та да се вижда колко е яростен сигурно. :mhihi: Корсите и Тигрите също са на почит от такива льольовци, веднага след тях идват едни малки ЦРХ-чета Хонди, които по описание на собствениците вървят яко щото са леки, ама ме съмнява, че са олекотени доста от ръждата по тях. То по-точно е ръжда и някъде по между нея има ламарина и нещо като кола. :mhihi: Днеска и един с една Жигула го гледам се мъчеше да прави простотии. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Та малоумници винаги ще има, ама мога да споря цяла вечер, че няма нищо общо с колата и да го докажа с описани случки, но с кола Х, защото както казах не ги помня.
БМВ ли е обаче, винаги се помни.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 13 Авг 2013, 19:40

Ако собственика на колата е пич,ще се покаже тука и ще каже:
"Ей аз бях,като помислих малко......не се гордея с това,беше моментно,ще се опитам да не правя повече така,извинявам се"
Той ще е пич и ние ще го оценим.Всичко друго е ала бала.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 13 Авг 2013, 19:41

Аз ги помня всичките :lol: докато ми се препълни флаша после вече не ги броя.Днес например на червена секция за наляво и зелено за направо два бакшиша един след друг прередиха цялия ред и минаха отпред на червено един след друг :mhihi: Все съм виждал някой единичен изпращял наглец да се пререди и да застане най отпред ама тия двамата бяха върха на сладоледа - просто си минаха като пичове на червено :banghead:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 13 Авг 2013, 20:05

Да, пълно е лекенца дето знаят само, че карат БМВ, просто... щото видиш ли било гъзария :idea: :dunno: Ако го питаш мотора какъв ти е, ще каже - "Ве шест братле". Такива аз не ги възприемам като "едни от нас". Ама изобщо. А че имали стикери на форума, още по-малко ме вълнува. Още повече, че тия стикери доста често идват като наследство от предния собственик, вероятно фен, и наличието им, та дори "посланието" написано на тях, остава тъмна индия за притежателя им :mhihi:
Както и да е, за бой е тоя дето засича автобус с десетки пътници вътре.
Но не по-малко за наказание е и един нагъл шофьор на автобус. Нагледал съм се на изпълнения на всякакви гъзенца с тежки машини (10-15-20 тона), които си правят каквото си поискат на пътя, потъпвайки всякакви правила и безопасност. От такива гледам да се махна по възможно най-бързия начин, за да не се стига до конфликти. Редовно виждам на един светофар на булеварда как разни самосвали (15+ тона) минават с около 90-100 на жълто-червено абсолютно безотговорно! Някакси не ми се вижда нормално това и не знам коя е институцията, която трябва да им съдере г*за за такива постъпки!
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Авг 2013, 20:27

А какво ще кажете за разни с бусчета, които зареждат магазинчета или някои разносвачи с баничарки? :mhihi:
Тука има един с един РАЗДРЪНКАН бус, който буквално ЛЕТИ из града, всеки божи ден. Нагъл до безбожие. Ама не съм засякъл бусчето "където и когато трябва", та да взема нещата малко в свои ръце. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 13 Авг 2013, 20:37

Между другото - без да оправдавам никой в случая- изпадал съм в такава ситуация и е доста гадно за този който е втора кола зад буса. Влизаш с голяма скорост - буса си изпреварва ти си зад него и в един момент той приключва маневрата изнася се вдясно и насреща ти идва кола :shock:която ти до този момент не виждаш. Ако буса е свил прекалено рано в дясно и няма място да се мушнеш или оня от зад и той дава газ става доста напечено.Въпреки че си с допустима скорост сам се поставяш в опасна ситуация за което никой не ти е виновен .
И в другата тема пак за това - скороста това скороста онова ...Не е скороста а как човек преценява и реагира на пътната обстановка .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 13 Авг 2013, 21:27

Jordana написа:Между другото - без да оправдавам никой в случая- изпадал съм в такава ситуация и е доста гадно за този който е втора кола зад буса. Влизаш с голяма скорост - буса си изпреварва ти си зад него и в един момент той приключва маневрата изнася се вдясно и насреща ти идва кола :shock:която ти до този момент не виждаш. Ако буса е свил прекалено рано в дясно и няма място да се мушнеш или оня от зад и той дава газ става доста напечено.Въпреки че си с допустима скорост сам се поставяш в опасна ситуация за което никой не ти е виновен .
И в другата тема пак за това - скороста това скороста онова ...Не е скороста а как човек преценява и реагира на пътната обстановка .

Пич ако нямаш видимост напред, къде си тръгнал?
В такава ситуация не ти е виновен никой.
Аз лично поне съм малко недоскив няма ли хубава видимост изобщо не се правя на герой, и без друг не се знае дали някой "йоско" нема та те вземе от някъде като товарен влак, защо е нужно да си го причиняваш сам?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 13 Авг 2013, 21:48

Винаги ще има подобни ситуации, важното е да не ги предизвикваме нарочно! Тук въпросът всъщност е за реакцията на водачите, след възникналата ситуация. Обикновено така реагират точно хората, които създават по 5 подобни ситуации всеки ден, тук е и парадоксът! Имам такива познати при които не се качвам. При тях всяко излизане с колата е невероятното "приключение". Винаги ги засекли по 5 пъти, този бил минал на червено щял да ги удари, онзи бил спрял рязко, третия бил давал газ, докато го изпреварват, абе ужас. И това само за 7-те км, които са навътрели до Метро, защото по-натам не мърдат!
При въпроса, добре де, как така само на вас се случва? отговорът е, явно сме каръци!...
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 13 Авг 2013, 22:07

Прав си донякъде, но не е точно така. Излез събота и неделя малко да покараш из София да видиш закво става въпрос.
Аз съм свикнал и не ми прави такова впечатление през делничните дни, но уикендите винаги се намира поне по един вещ водач къде наистина да ме впечатли.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 13 Авг 2013, 22:25

b00st написа:Прав си донякъде, но не е точно така. Излез събота и неделя малко да покараш из София да видиш закво става въпрос.
Аз съм свикнал и не ми прави такова впечатление през делничните дни, но уикендите винаги се намира поне по един вещ водач къде наистина да ме впечатли.

Aз се изправям на нокти като се наложи да карам събота/неделя
Изображение
ATR-42/72

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 13 Авг 2013, 22:40

Мен лошо впечатление ми правят много голяма част от каращите по-хубавите мерцедеси. Всеки ден кръстосвам София и единственото, което виждам от БМВ-тата са дрифтове на всеки удобен завой. Еле пък ако е е36, направо ми е ясно какво ще видя в следващия момент като светне зеленото. Но това някак не ме притеснява. Обаче по бул.България и по околовръсното почти всеки мерцедес се прережда или изпреварва като за последно, или ти мига щото му пречиш (от както съм с бимата не ми мигат, ама преди беше ужас).
Като цяло БМВ шофьорите са си ОК, само дето трябва да им се прави повече място :winky:
А иначе не знам дали си внушавам но на всеки 10 коли по наще пътища, без значение от марката, има поне по един бастун, който прави някакви неща на които целия трафик се чуди/псува - и тва е от таксита, през маршрутки, през рейсове, до силиконови кифли и нацепени батки :dunno:
Като казах кифли, оня ден една пъпчива дива с бретон от 70-те и ГоУф петичка, на който отзад пише "PK I <3 GOLF" направи сигурно 10 нарушения пред мен за 10 минути и най-накрая пак заедно си стигнахме в Надежда. Тая просто се разби от глупости за тия 10 минути, и то от тея нарушения дето никва файда няма - само опасност създава и си троши колата :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 13 Авг 2013, 23:41

b00st написа:Прав си донякъде, но не е точно така. Излез събота и неделя малко да покараш из София да видиш закво става въпрос.

Никъде не съм написал, че "вещите" водачи ги няма, напротив, коментирам точно тях по-горе, в тази връзка, не разбирам за кое не съм прав?! Аз като видя, че някой кара рисково, гледам да съм възможно по-далеч от него, по този начин много рядко се случва да изпадам в подобни ситуации. Не, че винаги може да се предвиди всичко!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 14 Авг 2013, 2:26

А варианта телефон 121 и после номера на колата, никой не го споменава.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата