проблем с абс-а

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: bmw e36 touring
Мечтае да кара: bmw 740i

Re: проблем с абс-а - решен!

Мнение от viera » 22 Юли 2013, 22:31

Здравейте,след няколко месеца отлагане на проблема мога да се похваля,че проблема е решен.Попаднах на точния майстор,човек ,който искаше да ми помогне и го направи.А не на "майстори" дето само сменят старата част с нова и това е.
Та проблема се оказа в блока на АБС-а,след доста обстойна проверка на захранване,бушони и разни дето не са мми много ясни,се оказа че имаше две спойки ,които били точно за помпата и бяха "цъфнали" :) .сега всичко си работи

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 535d F10
Мечтае да кара: E39 M5

Re: проблем с абс-а

Мнение от bong_666 » 12 Авг 2013, 19:41

Здравейте, реших и аз да драсна някой ред относно проблемите с абс-а. Откакто съм си купил колата ми светеха и на мен абс-асц, тогава се намирах в Ит. и не ми се занимаваше там с диагностики и т.н. защото са кожодери, смених си само 4-та датчика на абс-а....резултат никакъв. Преди два дни се прибирам за Бг. и след като си напълних резервоара и лампата за абс-а изгасна, пробвах го работи. Тази на асц-то продължаваше да свети, бутона е замерен и работи, но нищо не ставаше когато го цъках.....изминах около 800км и то изгасна..казах егати кефа, няма да сменям помпа, въпреки че вече си бях купил, пробвах и асц-то и то си работи, но реших да пиша тук, защото такава аномалия досега не ми се беше случвала. Ако някой има отговор за тази случка, моля да драсне, защото не спирам да мисля какво би могло да е станало..... :dunno:

Предишна

Назад към E36