Проблем с оранжевите диоди
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Проблем с оранжевите диоди
Здравейте колеги искам да питам понеже явно ми се прецакаха левите диоди и не знам дали да ходя към Камор ауто или дару,или сам да ги правя.Ако някой се е справял с подобен проблем да пише.Мерси предварително 

Re: Проблем с оранжевите диоди
Както стана модерно да се казва, ползвайте търсачката
В камор и в дару ще те зарадват с предложение за нови фарове
проблема е отстраним, необходимо е отваряне на фара и смяна на чипа за диодите, писано е по този въпрос 

В камор и в дару ще те зарадват с предложение за нови фарове

- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Като добавка към горното, отваря се само частта където са диодите на веждата, предполагам, че тях имаш предвид. Не се отваря целия фар, което е по-добрия вариант.

Часта отгоре която е със силикона предполагам?? Изрязва се силикона и се отремонтира,така ли ????
Виж тук колега: http://forums.5series.net/e60-parts-acc ... ade-68197/
Необходима ти е регистрация, за да видиш снимките. На практика изрязват крайното парче, не свалят всичко и презапояват диодите. Странното е, че на всякъде слагат бели, а на мен оранжевите ми харесват доста повече
Необходима ти е регистрация, за да видиш снимките. На практика изрязват крайното парче, не свалят всичко и презапояват диодите. Странното е, че на всякъде слагат бели, а на мен оранжевите ми харесват доста повече

Мислех да ги правя сега светят уж ама понякога изгасва и светят леко само три.Не знам точно какво става.Ще видя по натам може да пробвам да ги оправя.
- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
Влиза ти влага във фара.Махни капачките на сухо време и го остави така 1 ден за да изсъхне.Моята така се оправя,но още се боря с конденза.
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
Капачето на фара няма нищо общо с веждата, защото за две напълно изолиране секции. Варианта е хубаво сушене, като преди това се пробие някъде дупчица да избяга влагата, и след това хубаво запечатване със силикон.
- zdravko555
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 530 d Auto '04
И аз имам проблем с конденз и съм решим да го дупча, защото няма да се оправи от самосебе си, диодите си светят ама е тръгнало огледалното покритие. Ще го дупча, някой да е дупчил да подскаже къде ?
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Залепете по едно пакетче гел за влага на капачката отвътре и то ще "събере" влагата. 
Процедурата се повтаря колкото е необходимо и не съсипва фара, не отнема време, както и някакви средства.

Процедурата се повтаря колкото е необходимо и не съсипва фара, не отнема време, както и някакви средства.
- sparky01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е70’40d; е60’530d
ICE написа:Залепете по едно пакетче гел за влага на капачката отвътре и то ще "събере" влагата.
Може да пробвате и с rexona

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
...или део стик на Dove...примерно!!! Хихихи!!!sparky01 написа:Може да пробвате и с rexona
- BMWDream
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW F01 740d xDrive
И при мен не светят диодите на левия фар,но като пипна с мултицета буксата,въобще не идва ток към тях.
- shumaher77
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е46 320Д
- Мечтае да кара: БМВ Е46 330Д
моите са готови имаги по 1лв.
и аз имах същия проблем смених един от диодите понеже само тои беше изгориял и всичко светна но само за 3 дни сега отново не свети какво можв да е станало може ли понеже не сложих същия диод понеже не намерих същия да е от него
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2