LED interior lights HQ
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Re: LED interior lights HQ
@ndro написа:компютърът отчита грешка, тъй като съпротивлението на диодните крушки е по-голямо в сравнение с крушките с жички (съответно консумацията е по-малка), тоест симптоми на изгоряла крушка. това не създава никакъв проблем за системата и няма нищо експериментално.
дезактивирането на проверката е абсолютно безвредна и елементарна операция.
не дава грешка, когато компютърът се излъже, че съпротивлението е като на крушките със жички, и след проверка не констатира разлика.
Добре колега ще го излъжем компа ама като изгори крушка какво става? Ще индикира ли за нея или ще трябва някой да ни предупреди?

обяснявам как стоят нещата. а отговорът на въпросите ти е ясен. ако не проверява, няма да индикира.
другото е, че диодни крушки се слагат на номера, вратите, ринговете, където не е толкова важно да разбереш в момента, че е изгоряла.
най-важното е стоповете и мигачите да светят.
на мен един единствен път за 3 години ми е изгоряла крушката на ринговете на левия фар. това е колата с най-малко изгорели крушки
другото е, че диодни крушки се слагат на номера, вратите, ринговете, където не е толкова важно да разбереш в момента, че е изгоряла.
най-важното е стоповете и мигачите да светят.
на мен един единствен път за 3 години ми е изгоряла крушката на ринговете на левия фар. това е колата с най-малко изгорели крушки

- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Или просто си слагаш такива, които дават грешка
В крайна сметка, който го е страх от мечки не ходи в гората. На един му пречат грешките, на друг не.
Аз лично също не бих си изключил чек-а за грешките, просто защото ще ме човърка от вътре, че нещо не ми е наред по колата
Поради същата причина не си сменям и angel eyes, защото за фейслифта няма нищо читаво, освен Орион на Umnitza, а за да ги монтираш, трябва да се отвори целия фар, което също не съм склонен да направя, защото не е направен да се отваря 

Аз лично също не бих си изключил чек-а за грешките, просто защото ще ме човърка от вътре, че нещо не ми е наред по колата

Cinder написа:ИПоради същата причина не си сменям и angel eyes, защото за фейслифта няма нищо читаво, освен Орион на Umnitza, а за да ги монтираш, трябва да се отвори целия фар, което също не съм склонен да направя, защото не е направен да се отваря
аз си сложих umnitza и съм изключително доволен. няма никакви проблеми

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Колега уникална е евала

- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Вече не е толкова уникална, след като някой "шофьор" днес ми е забърсал задната броня
"Цели" 6 месеца успях да я опазя без някой да се изсере отгоре и ама.. предполагам беше неизбежно в София...

Cinder написа:Вече не е толкова уникална, след като някой "шофьор" днес ми е забърсал задната броня"Цели" 6 месеца успях да я опазя без някой да се изсере отгоре и ама.. предполагам беше неизбежно в София...
много е неприятно чувството... особено при черните коли - много си личи

миналата седмица някакъв неизвестен си беше отворил вратата в мойта врата

- E70 3.0SD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 E70 35d, S8;
- Мечтае да кара: X5M
- Детайли за колата: super reza4ka!
Колата ти е уникална! Моята Х5 също има вътрешно осветление като твоята. За забърсването не се ядосвай вече пребоядисах задната врата, че един идиот си отвори вратата на колата в моята и направо я огъна......хората в БГ не ценят хубавите коли а злобеят срещу тези които ги карат. Черния сапфир е красив цвят но вече ми се драйфа от него в гаража се научих и да пастирам и сам си я оправям 

- oktaycho1
- Потребител
-
- Кара: BMW M5
- Мечтае да кара: VW GoLf 2
помогнете колеги кви крушки трябва да си взема на интериора е60 2005г. с колко диода трябва да е и кои водове са подходяшти едните са пласмасови а др. мало по различни....
- oktaycho1
- Потребител
-
- Кара: BMW M5
- Мечтае да кара: VW GoLf 2
нямали никой да ни отгъовори ????
- shumisho
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: на Marina Bay Street Circuit
http://www.ebay.com/itm/4-x-Bright-Blue ... 0924344701
http://www.ebay.com/itm/New-20pcs-6-LED ... 0986331163
http://www.ebay.com/itm/10x-Car-Dome-16 ... 0915085841
И още мноооого други
Кеф ти бяло, кеф ти синьо. Преценяваш размера и си ти!!!
Тук също има много места за такива неща, но излизат 3-но по- скъпи
http://www.ebay.com/itm/New-20pcs-6-LED ... 0986331163
http://www.ebay.com/itm/10x-Car-Dome-16 ... 0915085841
И още мноооого други
Кеф ти бяло, кеф ти синьо. Преценяваш размера и си ти!!!
Тук също има много места за такива неща, но излизат 3-но по- скъпи

- krispd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60,530d 04'
- Мечтае да кара: Eleanor
- Детайли за колата: Frozen Grey matte ; Logic 7
Колеги,намерих си един пакет от Ибей,направо всичките крушки за 25-30 долара,а и не давали грешки.В пакета вървят 20 крушки. Броих ги и 4 под вратите,2 в краката на шофьора и пасажера, 1 в жабката,2 над сенниците,по 3 в предния и задния плафон - 6, 2 в багажника и 2 над задния номер.Общо 19 ,тази 20-тата крушка къде се намира,че нещо не е намирам?
Work hard in silence,let success make the noise.
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
резервна 

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5