М*мичката им тъпи дразнещи ТВ реклами, омръзнаха ми!!!
Модератор: Общи модератори
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Re: М*мичката им тъпи дразнещи ТВ реклами, омръзнаха ми!!!
Borymeckata написа:Има много тъпи реклами с коли и мотори. Наскоро гледах - един състезател от F1 обяснява, как най-важното за победата било скалпът му да няма пърхот...
Е тая ми е една от любимите

Кими Райконен вади поглед като на Джъстин Бийбър, а някакъв сопол обяснява как шампоана премахва пърхота и в най-екстремни ситуации

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Borymeckata написа:6. Добре де - прахът за пране е супер и омазаният шал става като нов - ОК! Но това решава ли проблемът? Нали тая барака ще продължава да духа маслото и след някой ден пак ще долива и пак ще се наплеска? Не е ли по -добре да помисли как да отстрани проблема по колата, а не как ще си изпере кърпата на врата?
Е такива въпроси ме мъчат, като гледам тая реклама...

смятал ли си след колко хиляди км ще избие ремонат на турбината
от преразхода на масло и перилен препарат

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Ако се вкара в рънауей - няма да мине само с турбината, ще хвърли целия мотор.
Excellent! Steven is my name!
тея по телевизията са аматьори
вижте как изглежда ултра яката реклама, в която даже има БМВ...
http://www.youtube.com/watch?v=hpqhUpiUYy8
вижте как изглежда ултра яката реклама, в която даже има БМВ...
http://www.youtube.com/watch?v=hpqhUpiUYy8
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
сега имам нов фаворит - рекламата, дето е за мистър пропър и една леля се вайка - 'ох, как ли не опитах, но пода не може да се измие САМО С ВОДА' ?!?!? тези малоумни ли са? олеле майко, видиш ли, подът не се миел само с вода! егати! аз мислех, че няма вариант освен водичка, то препарат имало....
имаше и една дето е за сироп за кашлица и хлапето (явно е на някой от шефчетата чавето, щото грам не го бива) казва : мамомамопмнимитоблнинемвдсиграесмен' - в превод - мамо, мамо, помогни ми, той е болен и не може да си играе с мен (демек баща му) - много се дразнех и от скоро са я коригирали и е друго хлапе, говори членоразделно поне
там пък тъпотията е, че е рисувана и дава семейството на плажа, а бащата - завит с одеяло и трепери.....
не знам, това рекламистите са пълни олигофрени, като се почнат едни проучвания, таргет групи, анализи и още 105 глупости, и накрая пак е едно изсрано л*йно рекламата.....
имаше и една дето е за сироп за кашлица и хлапето (явно е на някой от шефчетата чавето, щото грам не го бива) казва : мамомамопмнимитоблнинемвдсиграесмен' - в превод - мамо, мамо, помогни ми, той е болен и не може да си играе с мен (демек баща му) - много се дразнех и от скоро са я коригирали и е друго хлапе, говори членоразделно поне

не знам, това рекламистите са пълни олигофрени, като се почнат едни проучвания, таргет групи, анализи и още 105 глупости, и накрая пак е едно изсрано л*йно рекламата.....
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Borymeckata написа:Аз пък от месец време дебна една реклама, ама все пропускам началото. "Да долееш масло..." - някакъв прах за пране рекламират. Дето една патка е спряла на бензиностанцията и долива масло в едно Х3 - дотук добре. Обаче има няколко неща в тази реклама, дето ме притесняват:
1. Тая Х3-ка трябва да е голяма масларка, ако се налага пред ден - два да обръщаш по една туба масло в мотора. И защо губи маслото? Дали го гори през гумичките на клапаните или маслените сегменти не го обират? Дали го духа през отдушника или лагерите на турбината? Дали тече от семеринга на коляновия вал, от гарнитурата на картера, от пробката или от другаде...?? Та тая вместо да тича с тубата да долива - по-добре да запретне ръкавите, да легне отдолу и да разбере откъде колата губи маслото.
2. Все не успявам да видя тая къде точно сипва маслото. Но ми се струва, че го налива в казанчето на чистачките... Там (отпред вдясно) друга капачка няма.
3. Не разбирам как така налива масло от тубата, без да следи нивото на щеката? Откъде знае колко да налее? Ами ако я препълни?
4. И къде успява да се омаже толкова за секунди? Явно моторът хвърля яко масло от турбината - значи само с доливане няма да мине...
5. И долива масло с бял копринен шал - все едно е на модно ревю... Ако си наплеска белия шал със старо дизелово масло - ще го изпере, ама друг път!
6. Добре де - прахът за пране е супер и омазаният шал става като нов - ОК! Но това решава ли проблемът? Нали тая барака ще продължава да духа маслото и след някой ден пак ще долива и пак ще се наплеска? Не е ли по -добре да помисли как да отстрани проблема по колата, а не как ще си изпере кърпата на врата?
Е такива въпроси ме мъчат, като гледам тая реклама...
1.-Не е известно какъв е проблема.
2.- Ако го сипва в чистачките и ги използва често т.1. отпада като проблем
3.-Най-вероятно знае през колко км гори точно една туба масло и така без да следи може да разбере или както ти сам каза, ако хвърля много вече нещата опират до "Колкото повече толкова повече-казал Мечо Пух и сипал туба масло на Х3-ката и след това си изпрал шала"
4.-Албански учени са открили американски учени, които пък са открили, че теоретично и практически доста голям % от хората могат да се омажат и окапят докато ядат геврек например
5.-Целта е шалът да стане далматинец
6.-Просто е искала да окапе шала отново с масло в домашни условия, но е объркала маслото с прах за пране.Също така е възможно да се долее масло и в пералнята и на принципа на центробежното леене да се боядисват и дрехи с масло и други течности

ATR-42/72
- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
Това с звукът на рекламите е със цел ако случайно си заспал на филма, като почнат да се събудиш и да видиш какво предлагат 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
В Америка където е царството на рекламите, вече я забраниха тази простотия със звука на рекламите. Стигнали са до извода, че това не е хубаво за зрителя и са го забранили. И то не е от тази година. Ще ви излъжа за точните причини само, ама е по-важен резултата - нито ще се събуждаш докато спиш СТРЕСНАТ, нито ще търсиш къде е дистанционното за да намаляш звука или направо да смениш канала, нито ще слушаш тъпотии, нито някой ще ти влиза така нагло в личното пространство. 

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Те и тук вкараха закон да намалят рекламите и да не са с такава сила на звука. Ама някой който гледа телевизия да каже има ли разлика, аз не гледам 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Даже и го въведоха- полза няма... Просто сега практикуват друг номер- рекламите се пускат в тих момент от филма. И пак се стряскат заспалите 

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
F3P написа:Даже и го въведоха- полза няма... Просто сега практикуват друг номер- рекламите се пускат в тих момент от филма. И пак се стряскат заспалите
няма никакви тихи моменти, направо си ги пускат с по-силен звук засраните реклами...

- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Добре де, като свърши рекламата, вие помните ли какво точно са ви предлагали да си купите? Щото аз сигурно 50 пъти съм гледал едни и същи реклами, но просто не разбирам за какво са... Например - оная, дето долива масло в Х3-ката. Гледам все колата и се мъча да разбера къде налива маслото и как успява да се омаже така. Накрая все пак разбрах, че става въпрос за някакъв прах за пране, но какъв точно - нямам представа. Или оня, дето заловил крадеца, щото жена му си пазарувала спокойно - карта от някаква банка предлагат, но от коя? Също и за микробите под ръба на тоалетната чиния - казват ми с какво да ги изтрепя, но ето - не съм запомнил името на препарата. Или пък Кими Райконен с пърхота - запомнил съм, че колата му имала 15 000 части (от които скалпът му бил най-важната...), но с какво си мие главата - пълна мъгла...
Та в крайна сметка, ако съдя по собствената си реакция на ТВ-рекламите - рекламната им стратегия е тотално сбъркана. След като изобщо не съм разбрал какво искат да ми продадат - какъв е смисъла от тези реклами...

Та в крайна сметка, ако съдя по собствената си реакция на ТВ-рекламите - рекламната им стратегия е тотално сбъркана. След като изобщо не съм разбрал какво искат да ми продадат - какъв е смисъла от тези реклами...

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
ама те тия реклами не са за хора дето
са наблюдатерни и мислещи, те са за масата,
за леля еди коя си дето ще си купи препарат като на леля Мария
за децата дето залепват пред ТВ-то щото са шумни и шарени
за тийновете щото там е важно кое е модерно
и като ги обработят от малки и след това завинаги са поробени ...
са наблюдатерни и мислещи, те са за масата,
за леля еди коя си дето ще си купи препарат като на леля Мария
за децата дето залепват пред ТВ-то щото са шумни и шарени
за тийновете щото там е важно кое е модерно
и като ги обработят от малки и след това завинаги са поробени ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аз пък съм запомнил,че щом се появи грозна пълна и глупава жена, и не по-малко тъпа грозна и дебела нейна комшийка,приятелка или тъп грозен плешив мъж с кофти прическа или тъпи деца,в тази реклама неминуемо ще става въпрос за евтин препарат за пране!
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
И май ги пускат по едно и също време. Гледаш някой филм на Кино Нова, започват реклами и ти започваш да щракаш с дистанционното. Да, ама в същия момент същите реклами вървят и по Синема, по Диема и по дугите филмови канали и няма спасение... Случвало се е дори да загледам филм на друг канал (където рекламите са свършили първи) и даже да забравя какво съм гледал преди рекламния блок.
Между другото, на TV1000 няма реклами, наскоро се загледах в един филм там и ми направи впечатление.
Между другото, на TV1000 няма реклами, наскоро се загледах в един филм там и ми направи впечатление.