Акумулатор търся
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Акумулатор търся
Колеги, дайте съвет къде да ида да си купя акумулатор хубав на по-тънки пари. 75ah, ако някой има идея по въпроса де 

- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Що се жалиш за акумулатор? Гледам че караш 2.5л мотор, а той не яде пастички... Събери малко пари и си вземи някой качествен. При добро динамо и електрики по колата ще забравиш за него за няколко години. Мойта 16-ка е с Бош Силвър 60Ah, необслужваем, вече почти втора година става в моите ръце, а преди това не знам колко още е стоял при италианеца, но не съм го барал изобщо, пък и ядове не ми е създавал. Модела ми се вдигна в очите когато имаше 1 седмица по сервизи я карах, а там нон-стоп я мъчеха да запали, то се оказа едно реле, но както и да е... мисълта ми беше, че сигурно стотина пъти са я въртяли на стартер и издържа пустия му акумулатор
Според мен за твоя В(D)25 няма смисъл да спестяваш от акумулатор, предполагам тоя мотор е скъпо удоволствие за поддръжка, недей ся на дъното просо.... лично мнение
Поздрави

Според мен за твоя В(D)25 няма смисъл да спестяваш от акумулатор, предполагам тоя мотор е скъпо удоволствие за поддръжка, недей ся на дъното просо.... лично мнение

Поздрави

---
спокойно можеш да си купи БГ, Искра мисля че се казваха - черни. На последните ми 4-5 коли купувам такива около 1 лев на амп. и имат 24м. гаранция, винаги съм продавал колата с него без никакви проблеми. Най-дълго съм карал такъв около 2,5 години и сега съм със същия и на двете коли. Според мен няма пречка да караш с такъв, още повече те отдавна са собственост на някаква "външна" фирма. Предложението на колегата за Бош е супер, но според мен разликата от около 5 пъти в цената не е оправдана.
Успех.
Успех.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Има нелоши български акумолатори наистина - аз съм останал с доста добри впечатления от MONBAT - правят ги в Монтана и пак мисля с 24 месеца гаранция, на тънка цена (50-тина лева за малък, демек 45 или 50 ампера, значи сигурно към 75 лева да е 75 ампера:) ) - единствения проблем е, че някои път има брак - част от акумолаторите се оказват дефектни. Разбира се сменят ти го с нов, но има разправии и чакане за гаранционното обслужване - нека някой запознат ентусиаст от Монтана да каже. Иначе аз съм фен на БОШ силвър, но едва ли някога ще имам толкова пари в джоба още повече за акумолатор
п.с. - колегите с дизелите да следят темата обстойно, че ще им трябват два БОШ силвъра по 90 ампера да издържат на натиска от замръзналата нафта

п.с. - колегите с дизелите да следят темата обстойно, че ще им трябват два БОШ силвъра по 90 ампера да издържат на натиска от замръзналата нафта

BMW only!
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Re: ф
gencho1 написа:мерси момчета зех си един 12 V 75 Ah MONBAT за 85 кинта
Повиш.мощ пък ще видиме колко ще изкара
не си сбъркал

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Е честито и не ме псувай много
Между другото - ако е проработил първите дни значи си улучил не дефектен, значи трябва да ти кара повечко време - дано!

BMW only!
8 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ