BMW пусна снимки на 4er Coupe !
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: BMW пусна снимки на 4er Coupe !
Sharo написа:DrivinGGoD написа:Към Performance пакета ще има и LSD вечеКласическо, дисково дифче с 25% заключване
И напрао кво да се чака М версията, като тя пак ще е 3 литров турбо мотор не знам ...
А ти защо не си купи 550и

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
acho.rs написа:Sharo написа:DrivinGGoD написа:Към Performance пакета ще има и LSD вечеКласическо, дисково дифче с 25% заключване
И напрао кво да се чака М версията, като тя пак ще е 3 литров турбо мотор не знам ...
А ти защо не си купи 550и
Главно съм избирам М-ките заради шперовете им ...
Иначе при 3-ката от е92 на сам като гледам е по-рентабилно да купиш 335ца да я ъпгрейднеш малко от към горивна карта.. филтър кулер и т.н.... спирачките на всички 3ки до сега са си за ъпгрейд .. тия сега на перформанс пакета гледам са ги "засилили" та ...
при е92 дали м3 или 335 само звука и усещането от 8ка си заслужават избора на М3 ама вече тая дилема изчезва при М4-ката ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Така е , но философията която БМВ (и не само) следват е че на клиентите вече, грам не им пука от броя на цилиндрите . Направиха така че под 100 000 лв не можеш да пипнеш шестак (без онова голфче на задно) и трябва да се примиряваш с 4 или дори с 3 цилиндъра . 335и от своя страна изостава като мощност , още си е 306кс и до 2016та едва ли ще мърда , което ще рече че 10 години няма да има мърдане . S5 от доста време е 333кс с 40:60 куатро , там умния им диф (както се казва) и 335i/435i идва една идея по-постно . Та за това пускат тоя Мперфоманс . А дали ще е конкуренция на М3/М4 - до колкото знам на запад преди да изтече гаранцията не мапват и са резервирани към всичко различно от проф. тунинг .
Цената на тоя Мперформанс май минава 60 000 евро , ако Мката я пусант на 70-72к евро както беше досега доста хора биха дали 10к за 100кс и малко повече престиж .
Цената на тоя Мперформанс май минава 60 000 евро , ако Мката я пусант на 70-72к евро както беше досега доста хора биха дали 10к за 100кс и малко повече престиж .
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Стана ли ясно какви са характеристиките на мотора най-накрая? 450 коня ми се струва малко... сигурно пак ще са послъгали яко както с 240те коня на 320и.
(ама, че парадоксална ситуация, ако някой ми беше казал преди 5-7 години, че Ауди ще са единствените с високооборотен мотор щях да го обявя за луд).
(ама, че парадоксална ситуация, ако някой ми беше казал преди 5-7 години, че Ауди ще са единствените с високооборотен мотор щях да го обявя за луд).
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Е36 М3 3.2 беше 321кс и си бе масова серия , не някоя лимитирана . След това Е46 М3 бе отгоре само с 22кс и дори се смята че в права линия 36цата има лек превес - това попречи ли на Е46 да се превърне в най-масовата М3ката (над 80 000 бройки) и да стане емблематичен автомобил по отношение на удоволствие от шофирането.
Ауди Ц7 РС6 пък дори е по-малко коне от предшественика си - Ц6 РС6
В такива времена живеем .
А криенето на коне май си стана масова практика при турбо моторите - 328и е 245кс ама на върха на Пайкс Пийк
Макар че 330д е само 13кс отгоре а му опъва шортите , та знам ли
Ауди Ц7 РС6 пък дори е по-малко коне от предшественика си - Ц6 РС6

А криенето на коне май си стана масова практика при турбо моторите - 328и е 245кс ама на върха на Пайкс Пийк

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
acho.rs написа:Е36 М3 3.2 беше 321кс и си бе масова серия , не някоя лимитирана . След това Е46 М3 бе отгоре само с 22кс и дори се смята че в права линия 36цата има лек превес - това попречи ли на Е46 да се превърне в най-масовата М3ката (над 80 000 бройки) и да стане емблематичен автомобил по отношение на удоволствие от шофирането.
Ауди Ц7 РС6 пък дори е по-малко коне от предшественика си - Ц6 РС6В такива времена живеем .
А криенето на коне май си стана масова практика при турбо моторите - 328и е 245кс ама на върха на Пайкс ПийкМакар че 330д е само 13кс отгоре а му опъва шортите , та знам ли
E виж ми в другата тема графиакта на М5-цата хехе
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related