секретни болтове и ключове
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- hakerizanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: compact m51d25
секретни болтове и ключове
понеже ми омръзна да давам грешни пари за направата на ключове от майстори рекох да питам тук. като си купувах джантите нямаха ключе за секретния болт на капачето, а такъв ключ си трябва постоянно. става дума за AZEV A модел. ако някой може да даде насока към човек, който се занимава с такива неща ще съм благодарен. било за направа/покупка на ключ или за направа на нови болтове със специален секрет. всичко ще е от полза струва ми се. ако някой се чуди как изглеждат оригиналните болтове за AZEV джанти: 

I think things -- and they happen...
- NaKi4_pZ
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i & 520i
Re: секретни болтове и ключове
Подобни си взех за Borbet A от ибей http://www.ebay.co.uk/itm/Borbet-A-Hexa ... 53f973128e ако искаш може да ти дам размерите да видиш дали ще станат и за твоите джанти 

- hakerizanov
- младши ентусиаст
-
NaKi4_pZ написа:Подобни си взех за Borbet A от ибей http://www.ebay.co.uk/itm/Borbet-A-Hexa ... 53f973128e ако искаш може да ти дам размерите да видиш дали ще станат и за твоите джанти
дай размер ако не ти е проблем. виждал съм подобни и за AZEV A
п.п: а твоите от къде ги взе щото гледам тия не пращат до Бг
- NaKi4_pZ
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i & 520i
Бащата ми ги донесе 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- hakerizanov
- младши ентусиаст
-
няма да станат тия болтове. при мен ф-то на главата на болта е 15,8 а дължината на болта (резбата) е 22. тия на борбет-а са по-малки. ще видя ако мога оттук да поръчам http://www.sfxperformance.com/catalog/W ... page_1.htm
- hakerizanov
- младши ентусиаст
-
поръчах от горепосочения сайт. пристигнаха болтовете и се наложи само да ги скъся щото бяха дълги 1,5 инча. всичко друго им беше точно. коректни се оказаха хамериканците. около 10-ина дена е най-евтината възможна доставка и излиза 15 долара + някви центове. това е от мен
hakerizanov написа:NaKi4_pZ написа:Подобни си взех за Borbet A от ибей http://www.ebay.co.uk/itm/Borbet-A-Hexa ... 53f973128e ако искаш може да ти дам размерите да видиш дали ще станат и за твоите джанти
дай размер ако не ти е проблем. виждал съм подобни и за AZEV A
п.п: а твоите от къде ги взе щото гледам тия не пращат до Бг
Колеги, като ги гледам как са изработени- с едни ножици с тънък връх или едни усилени зъболекарски пинсети и тия болтчета стават бонус заедно с капачките за някой пиплив авто педерунгел! Нищо сложно не виждам в това да се развият без секрета

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
- hakerizanov
- младши ентусиаст
-
kagebista написа:Колеги, като ги гледам как са изработени- с едни ножици с тънък връх или едни усилени зъболекарски пинсети и тия болтчета стават бонус заедно с капачките за някой пиплив авто педерунгел! Нищо сложно не виждам в това да се развият без секрета
ми аз старите ги развих със зегер-клещи че нямах друго под ръка. първо един удар с чука по болтовете че яко запича желязото в алуминия и след това клещите. развиха се без проблем
- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
Има ли въобще смисъл от секретни болтове ...? По-добре да има от колкото да няма, но в оригиналните секретни няма нищо секретно, а по поръчка си е "филм". Решът ли ..., няма нищо невъзможно. Трябва да имаш хубави гуми (грайфер, марка) и джанти за да ти ги свалят. По-добре ги инвестирай парите в охраняем паркинг или я дръж на по-оживено място. 

9 мнения
• Страница 1 от 1