Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
kurti999 написа:Ето я мечтата на моя живот.Сега си кажете експертното мнение![]()
http://imageshack.us/photo/my-images/18/m6n3.jpg
Експертно мнение никой не може да ти даде при наличие на една снимка. Относно "мечтата на моя живот" мисля, че сериозно се излагаш, ако твърдиш, че купчина ламарини могат да бъдат каквато и да е мечта. Да не говорим за абсолютизирането под формата "мечтата на моя живот". Колата е просто една вещ и нищо повече. Разликата с един миксер е в предназначението на вещите. Все едно притежаването на миксер да ти е мечта. Ако толкова ти се кара такава кола, ще ти продам една / пристига в БГ след седмица - днес я товарят/ на 780.000 километра, в перфектно състояние. Километрите ще ти превъртя, за да не ти дразнят очите. Колата е М пакет и няма нещо, което да й липсва като екстра.
Ако мислиш, че след покупката на БМВ Е60 ще станеш по-голям играч, значи имаш сериозни проблеми с психиката си.
Колеги щом твърдите, че постоянно виждате е60 на над 600,000 километра, може ли поне веднъж да ги снимате отвън, вътре и таблото за да видим и километрите? Просто ми е интересно...
nikolayp написа:м-пакет стопове

AgeraR написа:Колеги щом твърдите, че постоянно виждате е60 на над 600,000 километра, може ли поне веднъж да ги снимате отвън, вътре и таблото за да видим и километрите? Просто ми е интересно...
Нали знаеш че километрите могат да се превъртят и напред само за снимката

Tool - Fear Inoculum
Нека запазим добрия тон, момчето все пак пита по темата. kurti999 според мен купи си колата щом ти харесва, аз винаги съм бил на този принцип, не слушаи останалите. Ако имаш финансите я взимай. Казваш имаш заделенеи 4-5 хиляди. Според мен не се занимавай с глупости и фалшиви М пакети. М пакета е за коли ///М, останалото винаги ми е било гаражен тунинг. Инвестирай тези пари да смениш масла, ремъци, нови гуми, и си остави няколко хиляди за след месец два за изненадващ ремонт, щото повярвай ми ще ти потрябват 

asroma написа:ще ти продам една / пристига в БГ след седмица - днес я товарят/ на 780.000 километра, в перфектно състояние.
И после Е60 не били здрави коли. По немските форуми масово чета за Е60 на по 500-600 хил.км., които са влизали в сервиз само за обслужване и всичко си им е както са излезли от завода - турбина, дюзи, скоростна кутия и т.н.
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
a1n написа:Нека запазим добрия тон, момчето все пак пита по темата. kurti999 според мен купи си колата щом ти харесва, аз винаги съм бил на този принцип, не слушаи останалите. Ако имаш финансите я взимай. Казваш имаш заделенеи 4-5 хиляди. Според мен не се занимавай с глупости и фалшиви М пакети. М пакета е за коли ///М, останалото винаги ми е било гаражен тунинг. Инвестирай тези пари да смениш масла, ремъци, нови гуми, и си остави няколко хиляди за след месец два за изненадващ ремонт, щото повярвай ми ще ти потрябват
Значи казваш М-пакета е селяния и само за М-ки става. Има оригинален М пакет и на коли които не са М - а са така излезли заводски. Има и хора които ей така да си начешат крастата и си правят кефа и е правят с оригинална М-оптика / на мен заигравката ми излезе примерно колкото една Е60-ка от тия на по 500-700хил.км./
Пак ли е гаражен тунинг ?
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Един познат изнуди баща си да му вземе А4,защото била мечтата на негови живот.И аз ся така викам за бъзик.
Колата е на един наш семеен приятел.Пича си я взе втора ръка от Германия през 2005 година.Просто някакъв германец не могъл да си изплати лизинга.Взе я на 36 хиляди км супер запазена.Човекът си поддържа колите.Има ауди 80,bmw 3 серия на по 18-20 години като нови са.Той много пътува с нея за 8-9 години колата стана на 458 хиляди км.На 320к км перката на турбината се счупи и влязла в цилиндрите и счупила 2 бутала и ги смени.И сега решил да си купува друга кола.И предложи да ми я даде.Сега щял да ходи до Белгия да си взима друга мисля,че пак е е60.Колата е поддържана и всяка седмици пича си купува по 2 концентрата за чистачки да си мие предното стъкло.Каза ако я искам да ми я даде да я карам докато се развали и после щял да види какво ще я прави.
Имам някой друг лев от 3 годишното ми бачкане при моя баща като ми плаща по 5,66 лева на ден като работя по 10-15 часа.
Мисля да си взема един М-пакет втора ръка.Колата е обикновена петица.Воланът е М.Едни джанти 172.Да я пребоядисам в черно,защото сега е тъмно синьо
Angel Eyes са доста слаби.Искам нещо по изчистено и силно.Стоповете са обикновени,хвърлил съм око на едни с линии.Мога ли да си взема примерно М пакет,по-силни angel eyes,стопове,пребоядисване,джанти 172 за 3-4 хиляди лева?Притеснявам се да не се развалили и някой ремонт за 4-5 хиляди лева ....И в кои магазини,автокъщи да търся(може и на лс да ми ги пратите)?Едни стопове на линии колко пари струват?

Колата е на един наш семеен приятел.Пича си я взе втора ръка от Германия през 2005 година.Просто някакъв германец не могъл да си изплати лизинга.Взе я на 36 хиляди км супер запазена.Човекът си поддържа колите.Има ауди 80,bmw 3 серия на по 18-20 години като нови са.Той много пътува с нея за 8-9 години колата стана на 458 хиляди км.На 320к км перката на турбината се счупи и влязла в цилиндрите и счупила 2 бутала и ги смени.И сега решил да си купува друга кола.И предложи да ми я даде.Сега щял да ходи до Белгия да си взима друга мисля,че пак е е60.Колата е поддържана и всяка седмици пича си купува по 2 концентрата за чистачки да си мие предното стъкло.Каза ако я искам да ми я даде да я карам докато се развали и после щял да види какво ще я прави.
Имам някой друг лев от 3 годишното ми бачкане при моя баща като ми плаща по 5,66 лева на ден като работя по 10-15 часа.

Последна промяна kurti999 на 02 Авг 2013, 11:08, променена общо 1 път
laviatan написа:a1n написа:Нека запазим добрия тон, момчето все пак пита по темата. kurti999 според мен купи си колата щом ти харесва, аз винаги съм бил на този принцип, не слушаи останалите. Ако имаш финансите я взимай. Казваш имаш заделенеи 4-5 хиляди. Според мен не се занимавай с глупости и фалшиви М пакети. М пакета е за коли ///М, останалото винаги ми е било гаражен тунинг. Инвестирай тези пари да смениш масла, ремъци, нови гуми, и си остави няколко хиляди за след месец два за изненадващ ремонт, щото повярвай ми ще ти потрябват
Значи казваш М-пакета е селяния и само за М-ки става. Има оригинален М пакет и на коли които не са М - а са така излезли заводски. Има и хора които ей така да си начешат крастата и си правят кефа и е правят с оригинална М-оптика / на мен заигравката ми излезе примерно колкото една Е60-ка от тия на по 500-700хил.км./
Пак ли е гаражен тунинг ?
Ако пакета ти е заводски или си хвърлил маса пари за да стане красиво да, но иначе масово наблюдавам и не само на БМВ спортни пакети поставени "от приятел" че по-тънко и за газария. И като се вгледаш отблизо, цепките отдясно по широки отколкото отляво, като отвориш багажника и виждаш земята щото има луфт на задната броня и ламарината и т.н. Щом си дал маса пари обеден съм че изглежда добре. Друг е случея на колегата kurti999 за което говорих, който пояснява че едва ли ще даде още една е60-ца пари за оригинален и добре поставен пакет.
kurti999 написа:Един познат изнуди баща си да му вземе А4,защото била мечтата на негови живот.И аз ся така викам за бъзик.![]()
Имам някой друг лев от 3 годишното ми бачкане при моя баща като ми плаща по 5,66 лева на ден като работя по 10-15 часа.Мисля да си взема един М-пакет втора ръка.Колата е обикновена петица.Воланът е М.Едни джанти 172.Да я пребоядисам в черно,защото сега е тъмно синьо
Angel Eyes са доста слаби.Искам нещо по изчистено и силно.Стоповете са обикновени,хвърлил съм око на едни с линии.Мога ли да си взема примерно М пакет,по-силни angel eyes,стопове,пребоядисване,джанти 172 за 3-4 хиляди лева?Притеснявам се да не се развалили и някой ремонт за 4-5 хиляди лева ....И в кои магазини,автокъщи да търся(може и на лс да ми ги пратите)?Едни стопове на линии колко пари струват?

- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
Cinder и Emooo май ще се окажат прави.
kurti999, за първи и последен път се обръщам към теб - или се придържай към темата, или ще те изпратя на море задълго.
Някога това беше смислена и полезна за потребителите тема. Нека такава остане и занапред.

kurti999, за първи и последен път се обръщам към теб - или се придържай към темата, или ще те изпратя на море задълго.
Някога това беше смислена и полезна за потребителите тема. Нека такава остане и занапред.
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD
- sandini
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2004 530i, 6MT
- Мечтае да кара: all M cars
kurti999 написа:Един познат изнуди баща си да му вземе А4,защото била мечтата на негови живот.И аз ся така викам за бъзик.![]()
Имам някой друг лев от 3 годишното ми бачкане при моя баща като ми плаща по 5,66 лева на ден като работя по 10-15 часа.Мисля да си взема един М-пакет втора ръка.Колата е обикновена петица.Воланът е М.Едни джанти 172.Да я пребоядисам в черно,защото сега е тъмно синьо
Брато, не те разбирам. Бачкал си 3 години, събрал си няколко бона и искаш да ги вложиш в кола, която не е твоя, ще караш докато се скапе (което може да е всеки един момент) и искаш да ги вложиш в козметични подобрения. Нещо ми се струва, че не си подреждаш правилно приоритетите

Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
Придържам се към темата това ми са въпросите:
Мисля да си взема един М-пакет втора ръка.Колата е обикновена петица.Воланът е М.Едни джанти 172.Да я пребоядисам в черно,защото сега е тъмно синьо

3-4 бона само за фейслифтови фарове и модула за компа с монтажа ще дадеш. Насочи се към друг модел БМВ момче, няма да ти стигнат финансите. И копи-пейстиш едни и същи въпроси, вече си на прицел от админите.
a1n написа:3-4 бона само за фейслифтови фарове и модула за компа с монтажа ще дадеш. Насочи се към друг модел БМВ момче, няма да ти стигнат финансите. И копи-пейстиш едни и същи въпроси, вече си на прицел от админите.
Да копирах го,защото може да сте стигнали до въпросите ми

- sparky01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е70’40d; е60’530d
Да копирах го,защото може да сте стигнали до въпросите ми
Едва ли има някой, който да не е стигнал до въпросите ти....
Искам да се получи нещо такова:
http://store.picbg.net/pubpic/52/8D/ac2 ... 98528d.JPG
И да искаш няма как да стане така, щото това са фарове на линии