Bluetooth retrofit

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ги да викат
Мечтае да кара: слон

Re: Bluetooth retrofit

Мнение от bvv1 » 05 Май 2011, 21:50

Cinder написа:За справка, въпросния поляк си е в Полша, да няма объркани :mhihi: Програмира колите през интернет, трябва му единствено лаптоп с 32bit Windows + интернет и подходящия кабел за връзка с колата.

И ако некой модул се прецака по време на програмирането например от прекъсване на връзката(интернета),кво прави въпросният поляк???Извинявали ти се или не :lol: !Към колегата asasin 18,не се занимавай с глупости ами ходи в Бовакар да ти го пипнат хора къде си разбират от работата и да си доволен и да платиш 2-3 пъти по малко, а не некъв поляк да ти вземе 200 евро по интернет и като ти се прецака нещо да ти се смее на полски на акъла!
Преди да полетиш-трябва да се научиш да ходиш!

ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5C

Мнение от Cinder » 05 Май 2011, 22:16

Гледам си запознат :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: баничарка с компресор

Мнение от da6ip » 05 Май 2011, 22:24

ама наистина е зверски запознат :shock: само дето още не е разбрал за какво става дума :mhihi: :mhihi:
Space, pace and grace. www.more-to-come.com

ентусиаст
Аватар
Кара: M57TUD25

Мнение от @ndro » 06 Май 2011, 9:28

bvv1 написа:И ако некой модул се прецака по време на програмирането например от прекъсване на връзката(интернета),кво прави въпросният поляк???Извинявали ти се или не :lol: !Към колегата asasin 18,не се занимавай с глупости ами ходи в Бовакар да ти го пипнат хора къде си разбират от работата и да си доволен и да платиш 2-3 пъти по малко, а не некъв поляк да ти вземе 200 евро по интернет и като ти се прецака нещо да ти се смее на полски на акъла!

верно не знаеш за какво става дума. вземи прочети малко и после пиши за бовакар и разни прецакани модули, че сега на твоя акъл се смеем :mhihi:
и защо го пращаш от софия в бургас, като в софия има два официални дилъра?

прочети това да ти светне малко viewtopic.php?f=116&t=230288&start=60

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ги да викат
Мечтае да кара: слон

Мнение от bvv1 » 06 Май 2011, 13:46

По принцип при кодирането е по трудно да ти се прецака нещо, но не е съвсем безопасно както повечето от хората си мислят. Като гледам някои от вас колко са в час и как се набождат по 200 евро, незнам кои на кого трябва да се смее!?? Сигурно е супер некой гаражен спец да ти се рови в софтуера на колата, особено некоя полска маймуна по интернет .А колкото до софийските официални представители на Бмв си ходи ти при тях, да си те таксуват за всеки изгорял модул и за всяко навеждане - ама нека, вие си го заслужавате, защото сте големи умници!
Преди да полетиш-трябва да се научиш да ходиш!

ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5C

Мнение от Cinder » 06 Май 2011, 14:05

Добре бе играч, теб никой никъде не те кара да ходиш, нито да даваш по 200 евра, кво се набираш като глист на буца :mhihi: Аз съм си направил сметката за блутуута, това ми е било най-изгодно, имал съм дал съм. За 800лв + допълнителните екстри, не мисля че съм се набутал.

А въпросната "полска маймуна" е доста по-умна от българските маймуни :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: LCI 530xd
Мечтае да кара: Alpina B7

Мнение от fefe » 06 Май 2011, 14:32

Честно казано и аз бих имал далеч повече доверие на 'някоя <държава> маймуна', с огромен брой положителни мнения и референции по големите западни форуми, отколкото на който и да е официален БГ сервиз на БМВ. Щото, ако дадения 'гаражен спец' е маймуна, едва ли ще успее да повлече след себе си още доста 'маймуни' и да ги убеди да му снасят рубли да им чупи колата?

Или те всичките са балъците, ние сме умниците..

А колегата bvv1 напълно потвърждава максимата 'Питаш нещо в БГ форум и ти обясняват колко си тъп'. :nono:

Потребител
Аватар

Мнение от kameron86 » 30 Юли 2013, 18:39

:help:
Колеги реших да не отварям нова тема и затова ще пиша тук ... дано някой откликне :)
Реших да си сложа bluetooth модул в колата (е60), като първо си мислех за Dension GW500, но от нещата които прочетох реших, че няма смисъл ... та реших да е оргиналдъ решение :lol: Това обаче ме сблъсква с друга стена - нямам bluetooth preparation в колата ... което доведе и до това ми търсене :mhihi:
Интересува ме дали някои може да ми помогне с намирането на това окабеляване, ако има връзки в някоя морга ще е най-добре :) - тук във Варна не мисля че има мн. цели коли - вече попитах тук там и намерих само една кола с такава играчка която обаче е срязана (колата) .... та реших да попитам в темата на колегата , който се е занимавал със същата процедура ... макар и отдавна. Ако някой иска да се "оттърве" от такава игра4ка ще се радвам да помогна :mhihi:
Ако някой има снимки или инструкции с кабелите ще съм благодарен , защото така и не ми стана ясно тоя MOST connector де е разположен ... и ако някой може да асистира с намирането на кабелите ще почерпя :bchug:
Благодаря предварително и дано някой е на мой акъл и все още убеден, че невъзможни неща нема 8)

Потребител
Аватар

Мнение от kameron86 » 31 Юли 2013, 23:37

Колеги ако все пак някой чете тази тема искам да попитам нещо :)
оказва се, че скоро може да се сдобия с опцийката S644A - bluetooth prep. - та това е окабеляването само! След това какво ми остава да си намря : MULF/TCU ; BT antena ; Microphone ... нещо друго или това е всичко ?
Дано не си говоря сам и поздрави на всички :)

ентусиаст
Аватар
Кара: 525XD LCI

Мнение от Lacho » 01 Авг 2013, 8:46

kameron86 написа:Колеги ако все пак някой чете тази тема искам да попитам нещо :)
оказва се, че скоро може да се сдобия с опцийката S644A - bluetooth prep. - та това е окабеляването само! След това какво ми остава да си намря : MULF/TCU ; BT antena ; Microphone ... нещо друго или това е всичко ?
Дано не си говоря сам и поздрави на всички :)

Колега, във раьона на Варна може да се обърнеш към Илко Иванов(http://bmwpower-bg.net/forums/memberlist.php?mode=viewprofile&u=28146), ще ти свърши работата без да е необходимо да търсиш инсталации и т.н. След това ще трябва и малко прекодиране ;)

Потребител
Аватар

Мнение от kameron86 » 01 Авг 2013, 11:44

Колега вече звънях на посочения телефон в сайта, но колата няма окабеляването- подготовката, затова човека ми каза, че ако намеря кабелите ще помогне с инталацията и кодирането , но не може да съдейства за намиране на окабеляването .... или аз не съм разбрал... :dunno:
за тея кабели ... от едно място ми казаха,че добър еладжия може да ги направи ... но не знам дали е такъв случая с колегата Илко ... и засега клоня към готова инсталацийка ... ако успея да сътворя нещо ще се похваля :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 525XD LCI

Мнение от Lacho » 02 Авг 2013, 8:55

kameron86 написа:Колега вече звънях на посочения телефон в сайта, но колата няма окабеляването- подготовката, затова човека ми каза, че ако намеря кабелите ще помогне с инталацията и кодирането , но не може да съдейства за намиране на окабеляването .... или аз не съм разбрал... :dunno:
за тея кабели ... от едно място ми казаха,че добър еладжия може да ги направи ... но не знам дали е такъв случая с колегата Илко ... и засега клоня към готова инсталацийка ... ако успея да сътворя нещо ще се похваля :mhihi:

Колега свържи се с Илко, ще ти свърши работа....

Предишна

Назад към Е60/Е61