Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46

Мнение от vicho » 31 Юли 2013, 22:38

Такива абсурдни коли и цени гледате, че направо не ми се коментира! :shock: :bowdown:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530d '09

Мнение от Malik » 31 Юли 2013, 22:51

колата е гаражна основно е пътувано с нея през уикенда до провинзията

Класика :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Liverpool`fen » 31 Юли 2013, 23:00

vicho написа:Такива абсурдни коли и цени гледате, че направо не ми се коментира! :shock: :bowdown:

Най-вероятно си прав,но от месец гледам за автомобил и обявите са едни и същи,а колите на които ходих на оглед нямаха нищо общо със снимките и т.н.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от niko74 » 31 Юли 2013, 23:09

Liverpool`fen написа:
vicho написа:Такива абсурдни коли и цени гледате, че направо не ми се коментира! :shock: :bowdown:

Най-вероятно си прав,но от месец гледам за автомобил и обявите са едни и същи,а колите на които ходих на оглед нямаха нищо общо със снимките и т.н.

Споко,Колега. ;) .Аз от 3(три)месеца съм така.Успех! :yes:

Потребител
Аватар
Кара: 320i '02
Мечтае да кара: F30 & F35 ;)

Мнение от MindControl » 01 Авг 2013, 0:36

Колеги здравейте отново ! Това е от няколко дни на пазара и единственото нещо което ме притеснява е какво е това "MGP" на разходомера , и дали няма нещо скрито по голямо зад това несъответствие ? VIN не съм искал . Всичко изглежда наред но ми убягват повечето неща и моля по компетентните от мен да дадат мнение :bowdown: Ето и линк : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3mrqtl
Ние не караме бързо ,просто летим ниско !!!

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 01 Авг 2013, 1:19

MindControl написа:Колеги здравейте отново ! Това е от няколко дни на пазара и единственото нещо което ме притеснява е какво е това "MGP" на разходомера , и дали няма нещо скрито по голямо зад това несъответствие ? VIN не съм искал . Всичко изглежда наред но ми убягват повечето неща и моля по компетентните от мен да дадат мнение :bowdown: Ето и линк : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3mrqtl

MPG e "miles per gallon" - иначе казано английският/американският/и там на още някоя колония :mhihi: начин за измерване на разхода (галонът ти е към 3,7литра, милята е 1,6км, ако ти трябва за сметки :mhihi: ) ;). Обаче що на скоростомера няма мили, идея си нямам :shock: ?!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 01 Авг 2013, 1:26

Maverick_VS написа:
MindControl написа:Колеги здравейте отново ! Това е от няколко дни на пазара и единственото нещо което ме притеснява е какво е това "MGP" на разходомера , и дали няма нещо скрито по голямо зад това несъответствие ? VIN не съм искал . Всичко изглежда наред но ми убягват повечето неща и моля по компетентните от мен да дадат мнение :bowdown: Ето и линк : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3mrqtl

MPG e "miles per gallon" - иначе казано английският/американският/и там на още някоя колония :mhihi: начин за измерване на разхода (галонът ти е към 3,7литра, милята е 1,6км, ако ти трябва за сметки :mhihi: ) ;). Обаче що на скоростомера няма мили, идея си нямам :shock: ?!

Щото са сменили "плака" само на скоростомера :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ШЕ 330d (manual)
Мечтае да кара: bmw f10 m5
Детайли за колата: M-packet Mtech 1

Мнение от SlipX » 01 Авг 2013, 14:05

http://www.cars.bg/c371885

Колеги я дайте 1 мнение за тая кола. На снимките изглежда доста добре, и с оглед екстрите които предлага, цената ми се вижда дори малка.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 320i '02
Мечтае да кара: F30 & F35 ;)

Мнение от MindControl » 01 Авг 2013, 14:42

Благодаря за пояснението Maverick_VS . Това означава ли , че колата е с обръщан волан . Както каза колегата Kris изглежда има някакви лепенки за уреди ... :paranoid: Ако е така според мен май май тая цена и е множко за обръщана кола . Колеги чувал съм че колите с обратната дирекция имат по голямо предавателно от дифа към едно от моторните колела в зависимост от дирекцията на колата . Има ли нещо такова иии има ли файда ако вземеш десен волан и да го обърнеш . Иначе казано ако технически става неизправна колата с нещо за 1к лв. разлика не си струва !? :roll:
Ние не караме бързо ,просто летим ниско !!!

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 01 Авг 2013, 14:43

SlipX написа:http://www.cars.bg/c371885

Колеги я дайте 1 мнение за тая кола. На снимките изглежда доста добре, и с оглед екстрите които предлага, цената ми се вижда дори малка.

кви екстри?
мулти волан и климатроник, аз друго не видех
и джантите де ...

само годината дето му е по-нова и наче е голо като пушка
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Потребител
Аватар
Кара: 1.9 TDI
Мечтае да кара: 335d

Мнение от OkObOkO » 01 Авг 2013, 14:46

SlipX написа:http://www.cars.bg/c371885

Колега, какво толкова много, като екстри видя в тази кола, че цената ти се струва малка за 318д :roll: :dunno:
Виждам един мулти волан, сд, и затъмнени стъкла, които не знам дали са фабрични такива. Джантите на личен вкус на мене тези ми харесва много. Климатроника, лично аз не го разглеждам като екстра в е46. Смятам го за нещо напълно нормално и задължително за тази кола.
Аз не бих си направил труда да я погледна :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SlipX » 01 Авг 2013, 15:01

да де... годината е добра, дето викаш волана, джантите, отзад на багажника има някакъв лип, праговете са ми по различни нещо. А да питам стелките оригиналните ли са? Понеже не съм виждал такива, но пък виждам, че са паснали точно.
Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 01 Авг 2013, 15:50

SlipX написа:А да питам стелките оригиналните ли са? Понеже не съм виждал такива, но пък виждам, че са паснали точно.

Кажи честно :help: Мислиш да купиш някаква кола и те интересува стелките оригинални ли са, че чак да питаш в форума :help: Ако не са оригинални ще се откажеш ли от колата?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SlipX » 01 Авг 2013, 16:12

Bavarcho написа:
SlipX написа:А да питам стелките оригиналните ли са? Понеже не съм виждал такива, но пък виждам, че са паснали точно.

Кажи честно :help: Мислиш да купиш някаква кола и те интересува стелките оригинални ли са, че чак да питаш в форума :help: Ако не са оригинални ще се откажеш ли от колата?

Не, форума и темата е такава за въпроси и отговори относно избор на е46, след като нямаш АДЕКВАТЕН такъв, по-добре си го спести. Заради ей такива като тебе, хората се отказват да питат за нещо, ако случайно са решили да попитат.

П.С. ако имаш нещо да ми кажеш ми го пиши на ЛИЧНО !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320Ci '01

Мнение от fancooler » 01 Авг 2013, 16:35

:OT: Bavarcho е един от малкото, които разбират много и все още пишат във форума. Не се ядосвай! Вместо това помисли и сам ще вникнеш в замисъла на колегата. Точно на тази дата преди три месеца катастрофирах и любимата ми е46-ца се потроши доволно. Bavarcho беше човекът, който ми даде правилния съвет как да постъпя! Сега отново карам е46, но ако бях чел ВНИМАТЕЛНО щях да знам и от кого да я взема...

ПредишнаСледваща

Назад към E46