Защо цената не трябва да определя качествата на колата?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Re: Защо цената не трябва да определя качествата на колата?

Мнение от K_Ilkov » 31 Юли 2013, 10:46

стига бе ...
той и сега си е човек с опит и тн,
само дето пиперливия му език понякога е в повече
а които иска да чете знае къде

аз се надявам некак си да се върне, той ги умее тия работи :mhihi:

просто спора е генерално тъп и крайните мнения не помагат много
ама нали всеки си хвали неговото, та ей на ...
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 31 Юли 2013, 10:58

Това, че някой е полезен в техническите раздели, не му дава право да се държи по този начин в Извън Темата.
По темата Златко, до тук!От тук надолу си карайте по темата и без повече такива изпълнения, те не са нужни никому.

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 31 Юли 2013, 14:21

rosko3001 написа:Щом взехте да се псувате на майка по форумите, представям си ви по светофарите и ''първокласните пътища'' какво става. Тази тема се превърна в безполезна :no:

Къде е псувал на майка че върнах назад и не видях,или мненията са изтрити...
До сега не ми е направило впечатление някой по сбирки да псува,да подскача на някой и т.н...Смисъл едно е да се спори,което е нормално а без спорове няма как да излезе истината за нещо,а друго е вече избиване на комплекси... Значи на живо може да сме хора а тука трябва банове и все да има някой сърдит.. Темата съвсем се изкриви и според мен няма да доведе до нищо хубаво с Златко и без Златко....
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 31 Юли 2013, 14:32

boksioraE39 написа:Къде е псувал на майка че върнах назад и не видях,или мненията са изтрити...

Изртито е, но го имаше при бисерите. Загубата е сериозна, но вчера се държеше като пубер.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 31 Юли 2013, 15:29

LiTtLeRoCk написа:Това, че някой е полезен в техническите раздели, не му дава право да се държи по този начин в Извън Темата.
По темата Златко, до тук!От тук надолу си карайте по темата и без повече такива изпълнения, те не са нужни никому.

Банни го само за "извън темата"... Или па създай цел форум "извън темата", да си се намират тука юзърите с по няколко хиляди мнения в "извън темата", дето освен да ти изпънат нервите като спорят за неща, за които въобще нямат представа друго стойностно не казаха. Както в случая - 50 чоевка дето не са се возили или карали, камо ли да са притежавали е30 се изказаха, е така само да не е тфа което хората по света от десетки години знаят...
Хубаво си беше заключена темата сутринта - даже се зарадвах, без да подозирам, че сте изгонили някой след като друг който едва ли е прочел темата от начало го провокира за незначителни нападки.
Просто ако не е извън темата за да си извоюваш бан - нема къде другаде да стане... Форума ще бъде пълен с остроумни, всестранно развити бмв возещи се, сервизо издържащи, луксо-почитащи юзъри и с никви технически грамотни такива, които нямат скрупули да се изцапат и да споделят опит... Сигурно и аз съм на крачка заради къде по-цветущите ми изрази да ме извозите, ама кво ли ти дреме. Само, че когато оставяш хора да говорят против нещо без опозиция - новите приемат мнението за даденост. Щото дори "Извън темата" е по-горе от техническите раздели. Турете са под форум е30 = варел и спрете да наричате форума технически, щото се е превърнал в една пералня на организиране на събития, продажба на части и консумативи, комерсиални обяви, банери и тнт. Той Войков каза кат смениха визията - тфа е положението ще свикнете - мое си е - ще си правя квото си искам. Много слабо...
Не искам да се бунтувам, срещу организацията, но за съжаление прописах в "Извън темата" и съжалявам за това... но не мога да кажа, че се постъпва правилно, въобще и по принцип...
Къв беше преди форума: Проблем - питаш, търсиш, намираш тема, четеш, гледаш, ходиш ръчкаш по колата, споделяш, пак питаш и тнт. Са имало сервизи. Успех братя!
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 31 Юли 2013, 15:39

Аз не виждам кво му е на форума. Все още който иска намира информация. Все още има знаещи, които ежедневно помагат с каквото могат. Какво повече от това? И от кога бан-ването на човек, дето се държи неуместно и си позволява да нарушава добрия тон, е загуба? Който не харесва е30 бил олигофрен... Не знам защо се опитвате да докажете, че едно подобно поведение във форум е и трябва да бъде нещо нормално, на което да се подражава :dunno: Защо има теми, в които се разисква и се спори разумно? Щото там хората са такива.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 31 Юли 2013, 15:43

за част от нещата съм съгласен, за други не ме интересува,
но не разбирам бунта срещу сервизите ...

просто не виждам причина ходенето в сервиз да е проблем :dunno:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 31 Юли 2013, 15:43

И без Златковци форумът ще продължава да е полезен. Има хора, които наистина знаят предимствата и недостатъците на Е30 пред останалите по-нови модели и не се опитват да казват на черното бяло. И все пак темата не е "Е30 VS всичко" така че може да се дискутира и в друга посока...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от KPETEH » 31 Юли 2013, 15:49

Dirty M5 driveR написа:Аз не виждам кво му е на форума. Все още който иска намира информация. Все още има знаещи, които ежедневно помагат с каквото могат. Какво повече от това? И от кога бан-ването на човек, дето се държи неуместно и си позволява да нарушава добрия тон, е загуба? Който не харесва е30 бил олигофрен... Не знам защо се опитвате да докажете, че едно подобно поведение във форум е и трябва да бъде нещо нормално, на което да се подражава :dunno: Защо има теми, в които се разисква и се спори разумно? Щото там хората са такива.

Нямаш база за сравнение.
K_Ilkov написа:за част от нещата съм съгласен, за други не ме интересува,
но не разбирам бунта срещу сервизите ...

просто не виждам причина ходенето в сервиз да е проблем :dunno:

Ти отново се хващаш за една дума и си "извън, извън темата"

In_Memoriam написа:И без Златковци форума ще продължава да е полезен. Има хора, които наистина знаят предимствата и недостатъците на Е30 пред останалите по-нови модели и не се опитват да казват на черното бяло. И все пак темата не е "Е30 VS всичко" така че може да се дискутира и в друга посока...

Е то аз преди да се изцепа почти на шега, че ако не харесваш е30 си олигофрен в таа тема немаше нищо съществено - поне скандала стана :winky:
Извън темата бе бате или с други думи - квото и да си говорим - само си пишем... кафенца пред компутера...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 31 Юли 2013, 15:57

KPETEH написа:Ти отново се хващаш за една дума и си "извън, извън темата"

де да знам, може и аз да съм "извън темата"
ама ти толкова си забил в темата, че не щеш и да погледнеш дори в страни
всеки си има истина, но нещат не са черно/бели

все тая ... успех ти желая :yes:
Изображение

...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 31 Юли 2013, 16:02

На Златко това не му е първия бан. Не може с "ти еба майката" и да няма наказания. Ако има компромис за един - трябва да е за всички. И форума ще стане фейсбук :mhihi: А с кой имал и кой нямал Е30... щото пък всичките от темата сте имали Е46-ци и Е92-ки, та се изказахте какви пластмасови бараки са. Мен лично Златко силно ме забавляваше, понеже във всяка втора тема пускаше разни провокативни коментари, на които половината форум се връзваше, а останалите просто гледаха сеира с пуканки. Още помня последния му бан, понеже имаше сълзи от смях по нощите... Изглежда модераторите спяха и няколко страници смях имаше :mhihi: Това ще е вторият бан-ат потребител след Скиса, който ще ми липсва с мненията си.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от KPETEH » 31 Юли 2013, 16:11

Ама ти си тука за да се забавляваш, не щото имаш нужда от нещо или?! Иначе в темата се стрелят още от 8-ма страница - не знам що въобще се оставят такива теми да се "развиват"...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F31 Sport Line
Мечтае да кара: 458 Italia

Мнение от Jorata » 31 Юли 2013, 16:16

Извинете новобранеца, ама аз съм на мнение, че с темата за/против Е30 трява да се спре. Аз не ги харесвам и нищо няма да промени мнението ми, въпреки твърденията на няколко човека, но това не значи че трябва да наричам собствениците им изостанали, прошляци или с някакви други грозни епитети. Харесват си ги, да си ги карат.

Ся преди да почнете да ми обяснявате дали имам база за сравнение или не, баща ми имаше такава, когато още нямаше форуми, а аз бях непълнолетен. По същото време имаше и 190Д и запази него, щот е чичка, освен че беше на 15 000км. :mhihi:
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

Предишна

Назад към Извън Темата