Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: E30

Re: Политическа.

Мнение от Beamerdriver » 31 Юли 2013, 9:45

Изображение ситуацията е малко такава ,23 години преход . Народа по площадите казва достатъчно Изображение Oставка!
Последна промяна Beamerdriver на 31 Юли 2013, 9:50, променена общо 2 пъти
39470

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 31 Юли 2013, 9:46

Е.Димитров написа:Не знам,против съм всякакви заеми,дали държавни или частни,но пък предишните взеха близо 4 милиарда заеми...

Може и да са взели, ама има нещо "налице" от тези заеми - магистрали, спортни зали, пенсии... Нали не си забравил, че тройната коалиция увеличи пенсиите 1 месец преди изборите...
И сега същите тези смърдели искат да виднат макс. осигурителен праг, за да измъкнат още пари от работещите...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Beamerdriver » 31 Юли 2013, 10:06

бузлуджа 2013
Изображение Малко културен живот трябва
Изображение Eто Станишев.Как успокоява че всичкo е наред
Изображение Eто ги поклонниците, Ax миличките котенца .Kоито каквото и безобразие да направят комунистите пак ще ги подкрепят по навик,тук таме за по 30 лева щото все пак родина предават...

Bate Sa:индустрията е маса глеам кой к'во поръчва: Hа тая тъпа класа И трeат само цици и бъчва.
Последна промяна Beamerdriver на 31 Юли 2013, 15:20, променена общо 4 пъти
39470

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 31 Юли 2013, 10:18

drago_pavlov написа:
Е.Димитров написа:Не знам,против съм всякакви заеми,дали държавни или частни,но пък предишните взеха близо 4 милиарда заеми...

Може и да са взели, ама има нещо "налице" от тези заеми - магистрали, спортни зали, пенсии... Нали не си забравил, че тройната коалиция увеличи пенсиите 1 месец преди изборите...
И сега същите тези смърдели искат да виднат макс. осигурителен праг, за да измъкнат още пари от работещите...

Моля ти се,политически лозунги на конкретни партии и на всякакви други не ми се четат!

п/п
Особено са ми смешни някой които като кажат "комунисти" и чак мед им капе от устата :kuku:
Те комунисти няма от поне минимум 30 години :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 31 Юли 2013, 10:24

drago_pavlov написа:

остава, остава. те затоваи вземаха - за да остава.

http://dnes.bg/stranata/2013/07/31/diankoviiat-dvorec-v-carski-krichim.195097
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Beamerdriver » 31 Юли 2013, 10:24

Е.Димитров п/п
Особено са ми смешни някой които като кажат "комунисти" и чак мед им капе от устата :kuku:

капиталисти по добро определение ли е ?псевдо комунистическите национални предатели ?определи как да ги наричаме за да сме коректни .
PS:да не кажеш че харесвам -> ИзображениеБойко и Изображение Сидер ага .
Мразя ги безплатно, всички.
39470

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 31 Юли 2013, 10:32

Beamerdriver написа:
Е.Димитров п/п

капиталисти по добро определение ли е ?псевдо комунистическите национални предатели ?определи как да ги наричаме за да сме коректни .
PS:да не кажеш че харесвам -> ИзображениеБойко.

Ми що питаш мен,попитай баща ти,щото съм сигурен че той те съветва по тези въпроси :mhihi:

Иначе моето мнение е ако визираш под "комунисти"-бсп-може и само червени ,пък и епитети да им сложиш каквито намериш за добре-все ще са верни,ако визираш под "комунисти" герб,на тях може и само гербери да им казваш,дори и ренегати също звучи верно,както и всякакви епитети,каквито подхождат на бсп,така и на тези от герб,за другите нямам какво да добавя,те са някакви забранени партии които чудно защо и как функционират.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Beamerdriver » 31 Юли 2013, 10:36

Е.Димитров:Ми що питаш мен,попитай баща ти,щото съм сигурен че той те съветва по тези въпроси :mhihi:

Баща ми почина преди 1 година (3a cъжаление ) ,Hо специално ще отида на гроба да му занеса 1 бутилка черно джони ,ще го попитам .

PS:А не знам кой как функционира но как живеем и докъде сме го докарали се вижда много добре заради техните функции/дисфункции
стига толкова .
Последна промяна Beamerdriver на 31 Юли 2013, 11:11, променена общо 2 пъти
39470

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 31 Юли 2013, 10:40

Колега, спри се с тия гифчета. Давай го по-сериозно.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Beamerdriver » 31 Юли 2013, 10:46

Ок обещавам , а когато няколко десетки хиляди го дават по сериозно ги наричат провокатори и само 2000 души ,тогава хвърчат павета ( израз на народната любов,един вид целувки ,Ho малко по груби ) ,ама така трябва подкрепям ги от цялото си сърце .

PS:приятелите ми заминаха за чужбина всички , Италия, Германия, Австрия,Щатите.Последно за Испания замина едно момче .
не за кеф за работа,за оцеляване,да има с какво да помогнат на родителите си които остават тук .
пенсията на майка ми е ниска а е работила цял живот ,Благодаря ви БСП ,ГЕРБ,АТАКА,ЦАРЯ,КОСТОВ,ТУРЦИ И всякаква друга сган -Евала.
39470

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 31 Юли 2013, 13:08

Е.Димитров написа:Особено са ми смешни някой които като кажат "комунисти" и чак мед им капе от устата :kuku:

A на мен са ми особено смешни такива като теб дето всеки път като чуят "комунисти" и почват да обясняват за Маркс и Енгелс и че в България нямало комунисти...
Абе дреме ми на мен за Маркс и Енгелс, Ленин и Сталин, и всичките им пропаднали идеологии...
За пореден път ще кажа, че като споменавам "комунисти" имам предвид всичката измет, която ни управлява през последните 70 години! Червени, зелени, всичките са една и съща измет, излизат от едно и също котило, похватите са им едни и същи...
Обаче колкото и да са еднакви, очевадно е че едните направиха нещо, а другите само пенсии и помощи дават...
Точно заради червените боклуци от БСП сме на тоя хал - 1 млн цигани, 95% от тях са на помощи, другите 5% живеят от далавери и кражби; 2 млн. пенсионери дето не ядяли асфалт - ми те и ток не ядат, ама си имаме Белене, и язовири не ядат, ама си имаме Цанков камък...
Който и да дойде на власт, колкото и време да краде, не може да открадне толкова колкото тая измет от БСП/ДПС :!:
Пък ти колкото и да се правиш на безпристрастен си личи от километри, че пикаеш газ като заговорим за тях :winky:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 31 Юли 2013, 13:20

редакция!
Последна промяна Е.Димитров на 31 Юли 2013, 15:44, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F31 Sport Line
Мечтае да кара: 458 Italia

Мнение от Jorata » 31 Юли 2013, 13:40

Think outside the box! Комунист в България, вече не означава човек следващ тази идеология. За комунист се възпремат тези,които е описал колегата по-горе. Управляващите и техните изтърсаци през последните 70г, които и днес продължават да разграбват всичко що могат. Лошото е, че образоваха копелдаците си, но така и не допуснаха да се култивират в европейските училища и университети. И те са същите безскрупулни утрепки, като родителите/роднините си.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 31 Юли 2013, 13:44

Е.Димитров написа:И кои точно направиха нещо,щото аз такива не знам,освен ако някой е направил нещо конкретно на теб и семейството ти,то това е друга работа.
А ти не знам на каква трева си,но щом като виждаш във всеки който не е на посредственото ти мнение като "комунист",редно е поне да ограничиш дрогата!

п/п
Пра дядо ми е бил сред най-големите дарители в България,имал е фабрики и други неща,мислиш ли че като член на семейство с такива ценности имам нещо общо с "комунисти" и други митични същества,които обитават болното ти съзнание :mhihi:
п/п2
По-скоро ти имаш нещо с комунисти и тн,те така едно време са заклеймявали който не е с тях и на тяхното мнение,нарочвали са го за капиталист и фашист...Много ти се иска да се върне това време за да нарочваш и после държавната власт да се саморазправи с опонента ти. :mhihi:

Ти май страдаш от някаква много рядка разновидност на олигофрения...
Ама да не задълбаваме, а конкретно по изказванията ти:
Кой, какво е направил е видно. Ти или си проспал последните 15 години или си бил прекалено съсредоточен в бъркането в носа, че да видиш какво се случва около теб...
Това за дядо ти сме го слушали и друг път... Я като е бил толкова голям дарител кажи какво е дарил на държавата? Да би някой от братята Георгиеви да е дядо ти? И какво общо имаш ти с дядо ти относно даряването? Я сподели, "като член на семейство с такива ценности" какво ТИ си дарил, вместо да ни обясняваш за фабриките на дядо си (като ББ)? Да не се окаже, че аз "като НЕчлен на семейство с такива ценности" съм дарил повече :winky:
Да имам нещо общо с комунисти - дядо ми е бил принуден да стане член на партията, че да може майка ми да я приемат в елитно училище... Ебаси системата нали... Как ти звучи да кандидатстваш в МЕИ София с изпит по история на БКП??? :banghead: :banghead: :banghead:

И не ми се прави тук на света вода ненапита, просто ми спести словоизлиянията от Бузлуджа. Ако исках да ги слушам щях да отида там :winky:

Jorata написа:Think outside the box! Комунист в България, вече не означава човек следващ тази идеология. За комунист се възпремат тези,които е описал колегата по-горе. Управляващите и техните изтърсаци през последните 70г, които и днес продължават да разграбват всичко що могат. Лошото е, че образоваха копелдаците си, но така и не допуснаха да се култивират в европейските училища и университети. И те са същите безскрупулни утрепки, като родителите/роднините си.

Е това ако му го обясниш, ама така че да те разбере и да се съгласи имаш една каса бира от мен :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 31 Юли 2013, 14:10

Jorata написа:Think outside the box! Комунист в България, вече не означава човек следващ тази идеология. За комунист се възпремат тези,които е описал колегата по-горе. Управляващите и техните изтърсаци през последните 70г, които и днес продължават да разграбват всичко що могат. Лошото е, че образоваха копелдаците си, но така и не допуснаха да се култивират в европейските училища и университети. И те са същите безскрупулни утрепки, като родителите/роднините си.

или с две думи - НЯМА ОПРАВЯНЕ !!!
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата