Подслушване на телефон?
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Подслушване на телефон?
BMW Power ACM написа:AgeraR написа:Въпроса ми е, какво става след като са държавата дава заповед за подслушване на телефона на даден човек, като са го мислили за престъпник, а след това се е оказал, че е невинен, какво е неговото право може ли да съди държавата , какви са доследствията за подслушвателите?
Ти няма и да разбереш, че са те подслушвали, нито някой ще ти дава обяснение. Ако получаваш едни такива странни микрофонии и си чуваш гласа след като си казал вече каквото имаш да казваш, има голяма вероятност да си бил подслушван.
Напротив, когато те подслушват връзката е чудесна, всички се свързват без проблем с теб, ти се свързваш без проблем, с една дума ти се осигуряват прекрасни условия за разговор.

Въпроса ми е, какво става след като са държавата дава заповед за подслушване на телефона на даден човек, като са го мислили за престъпник, а след това се е оказал, че е невинен, какво е неговото право може ли да съди държавата , какви са доследствията за подслушвателите?
Придобиването на информация, че си бил следен със СРС е незаконно и може да те осъдят за това.

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Преди време като ми настройваха първото блекбери, системния звънна в Мтел, че имаше някакъв проблем и след малко пред очите ми в телефона започнаха да се отварят и затварят менюта без да пипаме нищо... Не виждам какъв е проблемът да се активира микрофона и да ме слушат ако е в режим на готовност. Като цяло, който има достъп до системата не би трябвало да има никакви ограничения да чува каквото и когото си поиска. А това с микрофониите и прекъсванията ми се случва много често, но според мен е от тарикатлъка на телекомите да спестяват от техника. Като отида в голям европейски град никога нямам проблеми с връзката, а тук от 10 разговора на ден, 2-3 прекъсват и се налага да избирам отново, тези които прекъсват още в началото на набирането не ги броя. Този 20-30% брак ако го сложиш в друга индустрия си фалирал бързо.
Never mistake motion for action...
Само че в тази индустрия си плащаш брака. Това е разликата. Трябва до има закон, който да не позволява да плащаш за брак. Тоест мобилния оператор трябва да ти предоставя само качествена услуга.Leon написа:...Този 20-30% брак ако го сложиш в друга индустрия си фалирал бързо.
По темата: Не използвайте мобилен телефон за сериозни разговори и никой за нищо няма да ви хване.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Това имах предвид. Ако такъв брак остане за сметка на производителя, той фалира. А телекомите ни го таксуват.
Never mistake motion for action...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
bmw325tds написа:По темата: Не използвайте мобилен телефон за сериозни разговори и никой за нищо няма да ви хване.
Или правете всичко законно и няма за какво да се притеснявате

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
zlatko_baretata написа:Не знам глупост ли е или не, ама руснаците върнаха пишещите машини за най-секретните си документи.
...ама те други имали ли са ?

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
nightdriver написа:zlatko_baretata написа:Не знам глупост ли е или не, ама руснаците върнаха пишещите машини за най-секретните си документи.
...ама те други имали ли са ?![]()

Първия съветски лаптоп

Электроника МС 1504

Като цяло не сте разбрали въпроса ми правилно, попитах след като са подслушвали даден човек и са го изправили пред съд, а след това се оказало, че е невинен, какви са последсвията за подслушвателите?
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Да не очаквате букет с рози и картичка с извинения а "ухото" наредил подслушването - обесване на площада ?
Американците подслушват цял свят и никой нищо не им казва ние тука за няколко СРСта война правим . Като набирате някой и преди да вдигне от отсрещната страна се чува едно - цък - вервайте ми връзката е конферентна
Американците подслушват цял свят и никой нищо не им казва ние тука за няколко СРСта война правим . Като набирате някой и преди да вдигне от отсрещната страна се чува едно - цък - вервайте ми връзката е конферентна

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Jordana написа:Да не очаквате букет с рози и картичка с извинения а "ухото" наредил подслушването - обесване на площада ?
Добре де, досега никой не каза от къде ги знае тези неща.
Освен това, в 21-ви век, където 90% от тези "връзки" са цифрови, какво цък може да се чува? Това да не е включване на магнетофон егати?
Иначе фън по темата

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
ми знам от собствен опит така да се каже 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2