Защо цената не трябва да определя качествата на колата?
Модератор: Общи модератори
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: Защо цената не трябва да определя качествата на колата?
А ти какво умно написа до сега????? 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Ти кво да не се казваш Е* Димитров ли? Човек кат не разбира се усмихва от учтивост -да. С поста си изби всичко смислено в е46-чката си. Влагайте в нискобюджетното изпълнение и бъдете фенове на сервизите.
Аз квото съм написал, некои кат Вас нямат достатъчно мозък да го осмислят, и продължават да спорят за глупости, при положение, че не вникват в смисъла на темата и посланието на автора. Жалко, че се напъвате...
Аз квото съм написал, некои кат Вас нямат достатъчно мозък да го осмислят, и продължават да спорят за глупости, при положение, че не вникват в смисъла на темата и посланието на автора. Жалко, че се напъвате...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- fancooler
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320Ci '01
Не вярвах, че в БМВ форум може да има тема, в която модели на любимата марка са описани като скрап, ръжда, лада7, пластмаса и т.н.
Аз лично карам е28 и е46 - две съвсем различни епохи. Обичам си ги и двете. И двете имат своя собствена душевност, но имат и нещо общо - и с двете попадам в друга реалност, нямаща нищо общо с карането на кола от друга марка. Харесвам и новите модели, защото знам, че те пак и отново са олицетворение на "Удоволствието от шофирането".
Все си мисля, че гоУфовете поизчезнаха от улиците и гордите им собственици минаха на е36 и е46. Може би това е причината за появата на горните постове...
Жалко!
Аз лично карам е28 и е46 - две съвсем различни епохи. Обичам си ги и двете. И двете имат своя собствена душевност, но имат и нещо общо - и с двете попадам в друга реалност, нямаща нищо общо с карането на кола от друга марка. Харесвам и новите модели, защото знам, че те пак и отново са олицетворение на "Удоволствието от шофирането".
Все си мисля, че гоУфовете поизчезнаха от улиците и гордите им собственици минаха на е36 и е46. Може би това е причината за появата на горните постове...
Жалко!
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
Не осъзнавате ли колко повече ъпсурдни проблеми имате със "свръх технологичните" компоненти които имате по автомобилите си?! Осъзнавате ли, че плащаш за кожички, фенерчета, некви чипчета и копченца и твърдите, че.... и аз не знам кво твърдите... загубена кауза...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
316ката ти ли е високобюджетното "изпълнение"
Понякога е хубаво да се усетиш навреме но уви...

Понякога е хубаво да се усетиш навреме но уви...

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
KPETEH написа:Не осъзнавате ли колко повече ъпсурдни проблеми имате със "свръх технологичните" компоненти които имате по автомобилите си?! Осъзнавате ли, че плащаш за кожички, фенерчета, некви чипчета и копченца и твърдите, че.... и аз не знам кво твърдите... загубена кауза...
Да бе,колко по-хубаво е да караш на дедо си коня ,хем разбира гласови команди,хем има селф контрол (сам си ходи до в къщи) и защита от крадци-хапе и рита.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
Даже е сега си мисля... Викам си да товаря екстри в е34-ката. Купих си голям борд - е да ви кажа не съм го и докоснал откакто е там - но за вас това е по-кола! Щях да си взема и темпомат, ама кат се замислих, че и него няма да ползвам, просто не го и купих... Докато вие се возите, другите си караме и така....
Купи си го от магазина - еби го - фърли го - купи си друго и така... Има хора и хора... Толко и за Вас колите ви имат стойност.
Купи си го от магазина - еби го - фърли го - купи си друго и така... Има хора и хора... Толко и за Вас колите ви имат стойност.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
fancooler написа:Не вярвах, че в БМВ форум може да има тема, в която модели на любимата марка са описани като скрап, ръжда, лада7, пластмаса и т.н.
+1, тва се замислих, че в щатския форум никога неможе да съществува такава тема. Там как никой не се намери да каже кои модели са пластмаси и кои са легендарните тучове неможах да разбера, но тука понеже имаме много експерти като баретката веднага биде направено велико умствено заключение.
- zlatko_baretata
-
-
- Кара: Фиат 126р
- Мечтае да кара: Шкода Фабия
Явор написа:те са тъпаци немците и за тва ми изкупуват е30ките за пари дет можеш да си купиш няколко пластмасови иемки
Те и в другите страни са тъпи, само в БГ сме най-големите разбирачи, които наричат една ЛЕГЕНДА "тенекия", "варел", "лада", "легендарен туч"... ма то неграмотността не мори, а мъчи...
Няколко клипчета за Е30 в стил "преди и след", както и за времето, когато колата се е правила от Инженери, а не от маркетинг специалисти.
BMW E30 Once a Legend still a Legend...
http://www.youtube.com/watch?v=F4BtgICOF9A
http://www.youtube.com/watch?v=Efr5fj5FC8o
http://www.youtube.com/watch?v=6wG8ayyFfv0
http://www.youtube.com/watch?v=BzKnUkHLkwY
http://www.youtube.com/watch?v=4x7tkkJAs2s

- zlatko_baretata
-
-
b00st написа:...но тука понеже имаме много експерти като баретката веднага биде направено велико умствено заключение.
Надув, изгледай първо клипчетата, пък после си упражнявай лингвистиката...

b00st написа:fancooler написа:Не вярвах, че в БМВ форум може да има тема, в която модели на любимата марка са описани като скрап, ръжда, лада7, пластмаса и т.н.
+1, тва се замислих, че в щатския форум никога неможе да съществува такава тема. Там как никой не се намери да каже кои модели са пластмаси и кои са легендарните тучове неможах да разбера, но тука понеже имаме много експерти като баретката веднага биде направено велико умствено заключение.
Не ги чета тез щатски форуми,ма на дали там някой ще даде такова мнение (варел ръжда......) за модели като 2002,е21.е30....... модели които 80 те години коваха престижа на марката и е издигнаха до такива висини че 10 телетия по късно кавото и да сътворят се продава заради пропелера на предният капак.Че било то и е-46 компакт

- zlatko_baretata
-
-
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
zlatko_baretata написа::mhihi:
Да Камене, но там никой не плюе по по новите модели, и не обяснява колко е по готино да няма нововъведения и елктроника, по колата, че била проблемна риииш лиии както обичаш ти да казваш

Гледах клиповете, да надъхващи са, но нали се сещаш, че това просто вече е минало, няма как да се повтори със тия модели, вероятно може да се повтори с някой нов.
Ако БМВ намерят с кой да се зачекнат на тая тема, веднъж станеш ли лидер просто вече не ти е интересно да ги плеска постоянно, а и те несмеят да ти скачат на веждите, щото знаят, че ше има шамари

Доколкото си спомням миналата година на 24 часа Е92 ги нашляпа доволно, та пак чат пат има какво да се види от марката по състезания

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
аз такова ако може като собственик на пластмаса да се изкажа
да се наричат е30, е21 и е34 варел, лада и/или москвич е голяма първенющина
особенно като масата във форума кара сбангьосани е36 е46 е39 с протрити салони,
десни волани, на ГАЗ, но на не повече от 127 до 134 хиляди км и тн
от друга страна БМВ правят коли и след е30, верно все по-кашкавалени ама,
то това си е тенденция за всичко
пък и повечето е30 защитници, е30 не им е ежедневка и/или имат кола за зимата, за тва онова и тн
има и такива дето си ги карат, но не може да се отрече, че нямат нито комфорта нито
спокойствието при пътуване както по-новите БМВ-та, повтарям пътуване, карането е друга тема ...
с две думи пиис братя
пп. аз ако можех бих си напазарувал от всички 3-ки (от 2002, та до Ф30), във всички има неща, които ми харесват ...

да се наричат е30, е21 и е34 варел, лада и/или москвич е голяма първенющина
особенно като масата във форума кара сбангьосани е36 е46 е39 с протрити салони,
десни волани, на ГАЗ, но на не повече от 127 до 134 хиляди км и тн
от друга страна БМВ правят коли и след е30, верно все по-кашкавалени ама,
то това си е тенденция за всичко
пък и повечето е30 защитници, е30 не им е ежедневка и/или имат кола за зимата, за тва онова и тн
има и такива дето си ги карат, но не може да се отрече, че нямат нито комфорта нито
спокойствието при пътуване както по-новите БМВ-та, повтарям пътуване, карането е друга тема ...
с две думи пиис братя

пп. аз ако можех бих си напазарувал от всички 3-ки (от 2002, та до Ф30), във всички има неща, които ми харесват ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
имам няколко е 30ки които си ги карам по писти,имам и м3 е36 които са само за писти,евридейката ми е е39 м5,ся си взех е46 м3 за писта пак ...и мисля да добаввя към м5цата едно е61 м5 за зимата
всичко друго е компромис
въртят ми се съсщо така идеи да продам 3-4 е30 и да си купя порше,че на Серес ме минават идни2 поршета и вече ми е много мъчно
и нали знаете лафа..как може да се мине едно порше?...ми с друго порше

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782