Киномания
Модератор: Общи модератори
Re: Киномания
BaDxBoY написа:Извинявайте, може ли да предложите някое филмче с повече извращения и простотий ?
Нещо от сорта на Американски пай, Ван Уидър,Съседка за секс, Проектът Х и т.н ?
Hangover I, II, III
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Гледайте Oblivion - не е шедьовър, но не е и боза
. Страхотни декори и добър сюжет. Напоследък след всичките глупости, дето изгледах /като white house down например/, си е глътка свеж въздух. Сега, аз съм малко пристрастен на тема Том Круз
, но наистина филмът си е 7.5/10.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Абе 7.5, доста повече си е. Поне 8, че може и 8.5. Преди време писах за него. Целият филм си има страхотен замисъл и някои неочаквани неща. За пръв път от "Генезис" насам, нещо в сферата на фантастиката ми хареса толкова. 

- MMS
- Потребител
-
- Кара: джет
- Мечтае да кара: X5M-bi-turbo
Now You See Me доста добри актьори в супер добър сюжет 

If you're good at something,never do it for free.

- Petrolhead
- Потребител
-
Как ги харесвате тези филми, вие си знаете.
Диалозите и сюжета са супер плоски. Висят конци отвсякъде. Том Круз спасява света за пореден път.
Спойлери:
защо всезнаещата и всеможещата машина пуска нашия вътре?
Защо тета губи връзка с кулата през половината ден? Все едно да ти работи телефона само когато имаш спътник над теб. Пълна дивотия
След като 52 се усеща, какво става с другите номера? Куриленко няма ли да и дойдат малко в повече няколко стотин Томовци? А какво ли ще правят с няколко стотин еднакви отхвърлени бивши астронавтки?
С две думи слаб филм, направен за деца
Диалозите и сюжета са супер плоски. Висят конци отвсякъде. Том Круз спасява света за пореден път.
Спойлери:
защо всезнаещата и всеможещата машина пуска нашия вътре?
Защо тета губи връзка с кулата през половината ден? Все едно да ти работи телефона само когато имаш спътник над теб. Пълна дивотия
След като 52 се усеща, какво става с другите номера? Куриленко няма ли да и дойдат малко в повече няколко стотин Томовци? А какво ли ще правят с няколко стотин еднакви отхвърлени бивши астронавтки?
С две думи слаб филм, направен за деца
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Не са важни диалозите в такива филми. Важна е идеята и развитието на филма, важно е да те кара да се мислиш и да те изненадат с нещо.
Отдавна не бях попадал на добър филм

Последна промяна Делян на 30 Юли 2013, 7:50, променена общо 1 път
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Maverick_VS написа:Гледайте Oblivion - не е шедьовър, но не е и боза. Страхотни декори и добър сюжет. Напоследък след всичките глупости, дето изгледах /като white house down например/, си е глътка свеж въздух. Сега, аз съм малко пристрастен на тема Том Круз
, но наистина филмът си е 7.5/10.
Наистина страхотен филм - не се сещам за по-красива фантастика , изобщо . Режисьора е надминал себе си

За да не цитирам спойлерите - това е научна фантастика . За да могат да съберат всичко в 2 часа и 120 милиона долара , са се лишили от излишни (само за жанра) подробности. Имаше предостатъчно екшън , спиращи дъха картини , изглежда голяма част от филма сниман на открито (само така изглежда) , изпипали са детайлите и тн и тн . Трябва да се има предвид и че филма е отделен проект , няма милиони фенове още преди да е излязъл , като марвъл-хиро компанията или другите филми дето движат една история в 5-6 филма - стар уорс,пришълеца,хищника ...
Та на мен филма във вида в който е ми хареса страшно много - лична оценка 8,5/10 . Не е 10 заради белите петна в сюжета .
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
acho.rs написа: Та на мен филма във вида в който е ми хареса страшно много - лична оценка 8,5/10 . Не е 10 заради белите петна в сюжета .

Сега го изгледах. Наистина има малко пропуски... но на фона на филмите напоследък, този си е направо 11/10

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
класика в момента по бтв... "мис слънчице" 

Някой да е гледал БСП 2- чудя се да изхарча ли 40-50лв. или да изчакам да излезе по торентите.
Send using Tapatalk
Send using Tapatalk
F3P написа:Някой да е гледал БСП 2- чудя се да изхарча ли 40-50лв. или да изчакам да излезе по торентите.
Send using Tapatalk
Разбира се, че ще чакаш торентите. Ти 50 лв. май ги нямаш за нищо, а и да ги хвърлиш за филм пфффф. Особено пък и за този тцтцтц.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Абе,кога билета за кино е станал 50 лева?
Е.Димитров написа:Абе,кога билета за кино е станал 50 лева?
И аз това се зачудих, явно колегата ще гледа 5D или нещо подобно...
Относно Oblivion и на мен много ми хареса, наистина нещо ново и различно, и направено на добро ниво.

А тук старите кучета се срещат. Не е кой знае какво като филм, но на мен ми хареса..
Е.Димитров написа:Абе,кога билета за кино е станал 50 лева?
То самият билет бе е 50лв, но като цяло киното толкова ще ти се вържат. Даже минимум, аз над 50лв харча за едно кино. Като платиш билета и на жената, хапнете нещо докато чакате, купите си после пуканки, това онова и ето ти ги над 50 кинта