ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Маската на която седят бъбреците на всички модели е36 еднакви ли са? 

- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
zafirovp написа:Маската на която седят бъбреците на всички модели е36 еднакви ли са?
да

- player123
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е91
ogata написа:player123 написа:Здравейте колата ми е бмв е36 318ис м42б18 понеже ше сменям двигателя,който пак ще е м42б18 момчето което го продава има само сниман голям талон,но не и оригинала искам да попитам ще мога ли да прехвърля мотора в КАТ легално ?
Ако под снимката на талона има печат "вярно с оригинала" и е нотариално заверен - ще свърши работа.
Освен това ще ти трябва и договор за покупко-продажба.
Звъннах в КАТ и те казаха,че може с копие без оригинала + договор за покупко продажба

- dicho0o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 LCI/е36 дрифтачка
Колеги карам е36 комби с диф 3.45(малко прасе) и искам да си сложа 3.07 или 3.15(голямо прасе),обаче ме интересува трябва ли да сменям задна част на кардан и полуоски или си пасва всичко,защото един колега каза всичко става пробвал съм,друг ми казва сменя се...
Моля Ви разрешете ми спора,нека пишат колеги които са го правили,защото знам че има такива
Моля Ви разрешете ми спора,нека пишат колеги които са го правили,защото знам че има такива
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
dicho0o написа:Колеги карам е36 комби с диф 3.45(малко прасе) и искам да си сложа 3.07 или 3.15(голямо прасе),обаче ме интересува трябва ли да сменям задна част на кардан и полуоски или си пасва всичко,защото един колега каза всичко става пробвал съм,друг ми казва сменя се...
С дифа се сменят и полуоските (дебелите), освен това мисля че се сменя и задната част на кардана.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- dicho0o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 LCI/е36 дрифтачка
ogata написа:dicho0o написа:Колеги карам е36 комби с диф 3.45(малко прасе) и искам да си сложа 3.07 или 3.15(голямо прасе),обаче ме интересува трябва ли да сменям задна част на кардан и полуоски или си пасва всичко,защото един колега каза всичко става пробвал съм,друг ми казва сменя се...
С дифа се сменят и полуоските (дебелите), освен това мисля че се сменя и задната част на кардана.
Да,но задължително ли е или могат да се пропуснат тези "подробности"

Здравейте колеги имам въпрос как да си сложа буустметър на 325 тдс може ли някой да помогне . Благодаря предварително 

- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
Как се махат уплатненията на прозореца на Компакт, от към колонката. Облепих си я със фолио, но при затваряне на прозореца остават неравности.
- ogata
- старши ентусиаст
-
dicho0o написа:ogata написа:dicho0o написа:Колеги карам е36 комби с диф 3.45(малко прасе) и искам да си сложа 3.07 или 3.15(голямо прасе),обаче ме интересува трябва ли да сменям задна част на кардан и полуоски или си пасва всичко,защото един колега каза всичко става пробвал съм,друг ми казва сменя се...
Да,но задължително ли е или могат да се пропуснат тези "подробности"
За полуоските - задължително е.
За кардана - сменяше се едната половина, но не помня дали задната при конверсия голям/малък диф или предната при конверсия на скорости гетраг/зф.
Първоначално си намери големия диф с полуоските, пък после налагаш кардана и ще си покаже

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Пичове,много спешно ... По колко мм са емблемите на предния и задния капак на Е36 купе ? И тия карбоновите от ПРОПАРТС стават ли или са пълното менте ?
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
DanielzZz написа:Пичове,много спешно ... По колко мм са емблемите на предния и задния капак на Е36 купе ? И тия карбоновите от ПРОПАРТС стават ли или са пълното менте ?
Колега, недей да си грозиш колата с различни от истинската емблема. Т'ва карбонови, тия дето има М логото на тях. Лично мнение де

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- ogata
- старши ентусиаст
-
DanielzZz написа:Пичове,много спешно ... По колко мм са емблемите на предния и задния капак на Е36 купе ? И тия карбоновите от ПРОПАРТС стават ли или са пълното менте ?
82 мм преден капак, 74 мм багажник .. тва по спомени.

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Няма М лога...ама преди малко ги видях на живо и си търся оригиналните... 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Колеги, сори за тъпия въпрос, ама как се сваля антикрилото (спойлера) върху задния капак на Е36 седан? Едно аверче иска да го маха, как ли не го гледахме, има по две затапени отворчета встрани, но нямаме идея развива ли се нещо (щото не видяхме нищо под капачките),или просто се дърпа до откат за да падне грозотията? 

Никой не мое ма връне на селу!
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
saleen написа:Колеги, сори за тъпия въпрос, ама как се сваля антикрилото (спойлера) върху задния капак на Е36 седан? Едно аверче иска да го маха, как ли не го гледахме, има по две затапени отворчета встрани, но нямаме идея развива ли се нещо (щото не видяхме нищо под капачките),или просто се дърпа до откат за да падне грозотията?
Може да е лепнат със силикон, може и да е на болтове. Огледайте внимателно

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..