Какво е това?
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Какво е това?
Здравейте, колеги!
Одеве отворих капака и видях една хвърчаща (нещо като платка с кабел) част! Просто беше пусната в предната част на двигателя, до перката, добре че не е станала беля! Вчера си взех колата от сервиз, където ми демонтираха и монтираха хидравличната помпа след проблем с нея!
Моля, ако някой разпознае частта да сподели какво е това и от къде е?!?
Благодаря предварително!
Одеве отворих капака и видях една хвърчаща (нещо като платка с кабел) част! Просто беше пусната в предната част на двигателя, до перката, добре че не е станала беля! Вчера си взех колата от сервиз, където ми демонтираха и монтираха хидравличната помпа след проблем с нея!
Моля, ако някой разпознае частта да сподели какво е това и от къде е?!?
Благодаря предварително!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: Какво е това?
Ако е само това и няма други около коша на мотора ,то най-вероятно е ГПС антена за проследяване . Може да имаш и други карантии от италия монтирани в колата,провери си добре защото като им се скапят батериите почва да има пулсираща утечка от тях.
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Re: Какво е това?
Като я гледам тази част, тя е счупена на две. В смисъл, има поне още едно капаче от другата страна, което си е останало на мястото, а това е изкъртено. Не мога да проследя и кабела, интересното е, че е вътре в оригиналния сноп кабели, които влизат в купето и не ми се вижда да е монтирано допълнително.
Продължавам да разпитвам...ако може да се разбере 100% какво е и ако е GPS дали може да се демонтира или изолира
Продължавам да разпитвам...ако може да се разбере 100% какво е и ако е GPS дали може да се демонтира или изолира

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
3 мнения
• Страница 1 от 1