Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Фиат 126р
Мечтае да кара: Шкода Фабия

Re: Политическа.

Мнение от zlatko_baretata » 24 Юли 2013, 21:25

BMW Power ACM написа:Нека първо забранят на ТУРСКИТЕ автобуси да гласуват в БГ, пък тогава да мислим за истинските Българи живеещи САЩ. Те са си Българи и някои от тях даже ще се върнат тук един ден с пари...донесени от там. Даже и доста си ги харчат тук като живеят на двете места. А автобусите на осман ага какво харчат в БГ и дали милеят по някакъв начин за родината? Щом гласуват за ДПС, едва ли. Никой Българин не гласува за ДПС, освен продажни и алчни типове като Делян Пеевски.

Ок, ама не първо на "тия" да забранят, а после на "ония".
Всички, които не живеят в България (да го кажа направо - които са избягали), нямат право да гласуват, еле пък да се изказват как тия, дето сме тука, кои трябвало да избираме и как да живеем.
Или живееш тук и си плащаш данъците и всичко, или си отишъл да работиш за чужда икономика и свой интерес...
Избираш къде да живееш и определяш чрез гласа си как да живееш там, където си избрал... а не от хиляди километри Стийнката да ми отправя силни интелектуални потоци какво требвало да свършим всички ние тука в родината му... :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 24 Юли 2013, 21:29

zlatko_baretata написа:...

Проблема на тоя овчи народ е, че паметта му е къса.

:bowdown: Да докараш не криза ами хипер инфлация и да те преизбират още 3 пъти да управляваш, не стига това ами и да кажат че си по добър от всички други.... :bowdown: Наистина има къса памет тоя овчи народ :ok:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 24 Юли 2013, 21:30

Е, тогава наистина ще я втасаме. Няма да гласуват хора, които живеят навън и имат мозък, а ще гласуват около половин милион роми живеещи в БГ, за който даде повече кебапчета с хляб. :kuku: И евентуално, който обещае, че ще направи помощите за 15-то дете тройни. :ranting:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

Аватар

Мнение от zlatko_baretata » 24 Юли 2013, 21:37

Ми дай да избираме от кои точно държави да им разрешим да гласуват, да правим тестове за интелегентност ли, та да ги видиме кой колко е умен? :mhihi:

Не ми се занимава повече, затова ще завърша с цитат:

Срещнали веднъж Методий някакви люде във Великоморавско, целият облян в пот. Запитали го: "Що си тъй потен, брате?"
Той отговорил: "Спорих с глупци!"
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 24 Юли 2013, 21:37

.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 10:13, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: E30

Мнение от Beamerdriver » 24 Юли 2013, 22:09

steeN написа:

Не съм в България от 2008ма точно заради тези същите, които са сега на власт. Също 2011 бях почти цяла година в България.
Ясно ми е, че като няма какво да кажеш, нищо друго не ти остава освен да ме нападнеш лично. Оставям те да си пишеш на спокойствие вече не се притеснявай.

Значи,ако правилно съм разбрал не си бил тук по времето на Бойко,изпуснал си колко "яко" беше ,как живота на Българите се "подобри" кардинално.
Аз пък по това време напуснах България ,сега съм тук отново и ще направя всичко възможно да живея тук с семейството cи.Защото съм Българин и се гордея с това /най вече заради славната ни история /.Tи след като си седиш там,да си жив и здрав, не смяташ ли че не е правилно хора които Hе живеят в България! да гласуват на принципа я аз да определя как ще живеят в България.Tам в Aмерика знам че За да вземеш гражданство се отказваш от своята националност?! Въпрос на избор,Aко може да измислим уред измерващ интелигентността OK .
Последна промяна Beamerdriver на 24 Юли 2013, 22:12, променена общо 1 път
39470

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 24 Юли 2013, 22:11

http://www.kazanlak.com/news-12504.html
Хората протестират, а те пак ще се събират да ядат и пият с прословутите лозунги колко са велики и как няма да се огънат пред шепа подкупени протестиращи.
Дано да има протести и там в събота.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

Аватар

Мнение от zlatko_baretata » 24 Юли 2013, 22:14

Ми отивай с паветата на Бузлуджа, бре, кво спамиш тука? :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 24 Юли 2013, 22:23

Грешката на нашата държава,колкото и някои да се разсърдят сега,е че трябваше 89 година да има избити от вече бившите управляващи от бкп. Щеше да има голям страх тогава и сега нямаше да приказваме за 23-24 годишен преход!

Аватар

Мнение от zlatko_baretata » 24 Юли 2013, 22:27

Ми то нямаше да има и СДС тогава... щото те откъде мислиш, че идват, дихателю млад? :mhihi:
Прост народ, слаба държава... ами така ще е.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 24 Юли 2013, 22:31

Те СДС-то както са се появили така и изчезнаха! Като фирма бушон-обраха всичко и изчезнаха от пространството! И няма да се появят,освен ако не завладеем някоя държава и да има нещо за приватизиране в нея :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Beamerdriver » 24 Юли 2013, 22:34

BMW Power ACM написа:http://www.kazanlak.com/news-12504.html
Хората протестират, а те пак ще се събират да ядат и пият с прословутите лозунги колко са велики и как няма да се огънат пред шепа подкупени протестиращи.
Дано да има протести и там в събота.

"Осигурен е автобусен транспорт за отиване и връщане." :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Никой ли не вижда иронията ? може би ако автобуса е бял ще се досетите за кой става дума .

PS:ако някой смята да присъства :mhihi: да се пази от прелитащи предмети щото ... ahahaha :mhihi: ,Цирк!само че не е толкова интересно sorry.
39470

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Юли 2013, 8:53

Ivo_Borisov написа:

Проблема на тоя овчи народ е, че паметта му е къса.

:bowdown: Да докараш не криза ами хипер инфлация и да те преизбират още 3 пъти да управляваш, не стига това ами и да кажат че си по добър от всички други.... :bowdown: Наистина има къса памет тоя овчи народ :ok:

Нали се досещаш че и това си има причина,след като налазиха "демократи" и всякакви "дисиденти" и направиха живота на обикновенните българи по-тежък,нормално е да си мислят че може да се върне онова време.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Beamerdriver » 25 Юли 2013, 9:16

39470

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Юли 2013, 9:35

Beamerdriver написа:http://www.youtube.com/watch?v=He2JeOOzHAk
LUMPEN'S Gonna LUMP!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Комментиeрeн 3и Битe!

Твой ли е колажа?
Че малко надписите са като на онова нещо дето е рисувано като "човека паяк"

Добре де,този персонаж ли те кефи,това извън темата...
На колко години си колега?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата