Политическа.
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Политическа.
Едни нови избори ще са крах за БСП и то поголовен.Незнам дали и 30 депутата ще имат вътре. Атака няма да прескочи бариерата изобщо.Те БСП на предните избори сами не си вярваха че изкараха такъв резултат .Такава услуга им направи Костов като не влезе в парламента че три дни СерГей е черпил с водка на поразия.
БСП играят друга тактика в момента .Мъчат се всячески да се законтрят с пети във власта щото усещат че им се изплъзва почвата из под краката.Неистови мъки са час по скоро да сменят местната власт затова почнаха с областните управители и смяна на шефовете на държавните институции по региони - то си е направо чистка.На едни извънредни избори в сегашната ситуация хората ще бъдат по активни от когато и да било. Няма да има прошка и всичко ще се гледа под лупа.
БСП играят друга тактика в момента .Мъчат се всячески да се законтрят с пети във власта щото усещат че им се изплъзва почвата из под краката.Неистови мъки са час по скоро да сменят местната власт затова почнаха с областните управители и смяна на шефовете на държавните институции по региони - то си е направо чистка.На едни извънредни избори в сегашната ситуация хората ще бъдат по активни от когато и да било. Няма да има прошка и всичко ще се гледа под лупа.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
KPETEH написа:Тоя път Бойко нема върне мандата и ще си направи коалиция с други, не с тия лайноядци, щото в парламента Атака и БСП няма да има...
Мойто лично мнение го изказах. Ама ти си некъф краен, не обективен и твойте хора ги няма никъде щот цъфнаха кат Атака, така че недей се кара, при положение, че картинката след всеки ден протест се изяснява пред всеки един бъдещ депутат. Убеден съм, че новото правителство ще бъде в по-голяма степен отговорно за обществото отколкото тия уйчовци, а самите партии ще бъдат други... половината от тези на последните избори въобще не отчитат дейност, камо ли да поддържат състав. Нови клоуни ще има 100%... И недей ми коментира на лично

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Jordana написа:Едни нови избори ще са крах за БСП и то поголовен.Незнам дали и 30 депутата ще имат вътре. Атака няма да прескочи бариерата изобщо.Те БСП на предните избори сами не си вярваха че изкараха такъв резултат .Такава услуга им направи Костов като не влезе в парламента че три дни СерГей е черпил с водка на поразия.
Мен пък ми е чудно,те тези са си заминали и то според мен до 10 дена са подали оставка ,но ми е чудно-от какъв зор сменят обласни управители,като следващите след няколко месеца пак ще ги върнат старите или те ще си назначат свои хора...И с кой акъл играят с турците,просто толкова тъпи парчета аз никога не съм виждал!
KPETEH написа:KPETEH написа:Тоя път Бойко нема върне мандата и ще си направи коалиция с други, не с тия лайноядци, щото в парламента Атака и БСП няма да има...
Мойто лично мнение го изказах. Ама ти си некъф краен, не обективен и твойте хора ги няма никъде щот цъфнаха кат Атака, така че недей се кара, при положение, че картинката след всеки ден протест се изяснява пред всеки един бъдещ депутат. Убеден съм, че новото правителство ще бъде в по-голяма степен отговорно за обществото отколкото тия уйчовци, а самите партии ще бъдат други... половината от тези на последните избори въобще не отчитат дейност, камо ли да поддържат състав. Нови клоуни ще има 100%... И недей ми коментира на лично
???
Това към мен ли беше?
Какви мой хора бе "мен"?
И да ти коментирам на лично ми е под достойнството!
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Е.Димитров написа:///Maximalniq написа:Който има фейсбук да види https://www.facebook.com/photo.php?v=540697582644275
След 57 секунда...
Само 12 секунди са
Объркал съм линка, ето https://www.facebook.com/photo.php?v=540668939313806
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
///Maximalniq написа:Е.Димитров написа:///Maximalniq написа:Който има фейсбук да види https://www.facebook.com/photo.php?v=540697582644275
След 57 секунда...
Само 12 секунди са
Объркал съм линка, ето https://www.facebook.com/photo.php?v=540668939313806
Значи,разбрах от телевизията че полицаите били без значки,без имена,пък това го гледах сутринта по телевизията и се възмутих,гледам ходат си младежите а тоя полицай се прави на нинджа,с маска и раздава палки...
Абе какви хора са това бе ебаси,да посягаш на младеж дето нищо не прави,не въоръжен и да го млатиш по този начин...Просто е пълна простотия и това ще докара още повече до ескалация на напрежението...
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Не знам как бяха нагласени целите избори,но имам допирни точки с известен >бизнесмен< от кръгана БСП. Той преди изборите казваше че дали комунистите ще спечелят или загубят те ще управляват! Така и стана и след 4 години глад за него,сега за отрицателно време са се подготвили проекти и дори вече са финансирани,а фирмите в най скоро време ще са в несъстоятелност! Така че голямото ограбване е почнало,просто не трябваше тези да стоят повече от ден два! Луда работа. Не народ,а мърша-много точни думи!
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Вальо Грънчаров от дарик, предаването гонг също е отнесъл няколко палки и при това докато е предавал на живо от там. Тия няма да се дадат без бой ама защо бият така наред всички!?!?
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 2

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Като стане мелето никой не гледа кой крив кой прав. Подадат ли команда всичко отпред попада под палките.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Мене пък ми е скучно и носталгично, като гледам новините напоследък. Mи то...няма нищо, само разни катили пред парламента в София, павета, бири, несериозна работа...Я викам аз да вземат тия да сдават властта, да се върне бат Бойко, да захапе пак тлъстия кокал и да продължи прекъснатата на най- интереното серия със замозапалване на хора с бензин, която почна по негово време. Да има малко разнообразие в репертоара, то се видя, че този народ нищо по- добро не заслужава.
Никой не мое ма връне на селу!
Мда и аз гледах снощи "протеста", който е незаконен и всички присъстващи нарушаващи обществения ред. Хора, които вадят плочки, чупят знаци, най лошото хвърлят хранителни продукти....и тези хора имат претенции
Най жалко беше изпълнението във Варна, протести, самозапалвания ... и какво стана на изборите за нов кмет?! Избирателна активност 25%.

Най жалко беше изпълнението във Варна, протести, самозапалвания ... и какво стана на изборите за нов кмет?! Избирателна активност 25%.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Club BMW написа:Мда и аз гледах снощи "протеста", който е незаконен
Ми то и Априлското въстание е било незаконно

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Club BMW написа:Мда и аз гледах снощи "протеста", който е незаконен и всички присъстващи нарушаващи обществения ред. Хора, които вадят плочки, чупят знаци, най лошото хвърлят хранителни продукти....и тези хора имат претенции![]()
Що, като всичко е мирно да не би да има ефект 40 дни? Ама май има хора които следват и ни плашат с логиката на станишката розовия гей- ако паднем ще дойде герб :grin: Напротив, има кой да дойде ама тогава няма да има червено кафява мафия а :grin:

TNT написа:Club BMW написа:Мда и аз гледах снощи "протеста", който е незаконен
Ми то и Априлското въстание е било незаконноМного стабилна логика имаш. Въпрос на време е положението да ескалира до по-тежки сблъсъци.
Да, но сега сме 2013 г., а не 1876г. , ако ме разбираш

За останалото ще поживеем и ще видим...
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
Club BMW написа:Мда и аз гледах снощи "протеста", който е незаконен и всички присъстващи нарушаващи обществения ред. Хора, които вадят плочки, чупят знаци, най лошото хвърлят хранителни продукти....и тези хора имат претенции![]()
Държавата е наша на всички Български граждани ! ( тези които плащаме данъци ),това ли ти е проблема ?! всичко което е билo изпочупено, е платено от данъкоплатците.протестите били незаконни?!Hе е ли незаконно това което се случва 23 години ?или cи живеем прекрасно?!
е така като почнете да се изказватe.... ми иде да ви попитам а знаете ли кои са Велики Българи като Васил Левски ,Христо Ботев ...за какво са се борили те ,и то ли е било незаконно ? според вас ?! Aйде първо да прочетете малко.
Последна промяна Beamerdriver на 24 Юли 2013, 17:49, променена общо 4 пъти
Ivo_Borisov написа:Що, като всичко е мирно да не би да има ефект 40 дни? Ама май има хора които следват и ни плашат с логиката на станишката розовия гей- ако паднем ще дойде герб :grin: Напротив, има кой да дойде ама тогава няма да има червено кафява мафия а :grin:
Ако има нови избори разликата няма да е много голяма с резултата от предните избори, които бяха скоро. За каква промяна говорим?! Или нека да пробваме с нови избори, да се надяваме да влезне на Мухобойко някой партия под прикритие и да се коалират