Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Политическа.

Мнение от Club BMW » 24 Юли 2013, 12:51

Протеста пред парламента е на Герб, чрез платените клакьори, хора назначени на работа без нужна квалификация и всички свързани с Герб лапачи. Сега хвърчат един по един и къде да отидат освен да протестират с надежда, че ще се върне последователя на Тодор Живков, Мухобойко

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: E30

Мнение от Beamerdriver » 24 Юли 2013, 12:53

BMW Power ACM написа:Кога най-после протестиращите ще почнат да чупят Парламента? Не рабраха ли, че иначе боклуците няма да дадат това скъпоценно нещо наречено власт? Ако щях ада я дават, за 40 дни трябваше да го направят. Сега го блокирали и бирниците са вътре. Някакви тръгнали да излизат и хората им скочили, а после естествено са арестувани и обявени за провокатори. Какви провокатори бе, на хората им писна и просто искат тези да си ходят! :ranting:

Евала за това мнение колега.
http://www.google.bg/imgres?imgurl=http ... wAw&dur=35
39470

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 24 Юли 2013, 12:53

Винаги има по-лошо :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 24 Юли 2013, 14:01

Club BMW написа:Протеста пред парламента е на Герб, чрез платените клакьори, хора назначени на работа без нужна квалификация и всички свързани с Герб лапачи. Сега хвърчат един по един и къде да отидат освен да протестират с надежда, че ще се върне последователя на Тодор Живков, Мухобойко

Да бе вярно, за какво протестират? Нека си върнат Пеевски, какво му има :banghead:
п.п. А ония от БНТ дето направиха репортаж кои са платените /атака/ са купени от Бойко и всичко е манипулация :banghead: Някои като вземете да пишете....
п.п.2. Ами много ясно че тия отвън няма да са от дпс, бсп и атака. Ще са от опозията герб и всички останали които не са вътре. Ти какво искаш, да излязат комунистите и да протестират против ореха ли?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 24 Юли 2013, 14:12

Ivo_Borisov написа:Ами много ясно че тия отвън няма да са атака

Да ти кажа бая от гласувалите за тях протестират :mhihi: Не знам някой да е очаквал да се коалират с БСП и още повече с ДПС :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 24 Юли 2013, 14:16

Те тия дето са гласували за тях са едно, а тия дето са техни членове и симпатизанти друго. Иначе вярно много се изложиха. Ама и знаят че няма да ги има в новия парламент и стискат кокала до посиняване и без бой няма да го пуснат.
А като пита някой бойко ли ще си връщаме? Ми ще има много кандидати, избирайте на воля, важно е да ги няма повече тия управляващи!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 24 Юли 2013, 14:22

Ivo_Borisov написа:Те тия дето са гласували за тях са едно, а тия дето са техни членове и симпатизанти друго. Иначе вярно много се изложиха. Ама и знаят че няма да ги има в новия парламент и стискат кокала до посиняване и без бой няма да го пуснат.
А като пита някой бойко ли ще си връщаме? Ми ще има много кандидати, избирайте на воля, важно е да ги няма повече тия управляващи!

Добре де,представи си следната ситуация,пак същите в парламента и батко ти бойко пак с мандат да прави правителство,ма пак същите не искат да правят партия с него...к'во правим?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 24 Юли 2013, 14:28

АТАКА абсурд да влезнат според мен. Няма да минат 4%. Това коренно ще промени кой е вътре, места и т.н. По-скоро някой друг ще заеме местата на АТАКА, а и ГЕРБ ще са с по-голям % :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 24 Юли 2013, 14:31

Е.Димитров написа:Добре де,представи си следната ситуация,пак същите в парламента и батко ти бойко пак с мандат да прави правителство,ма пак същите не искат да правят партия с него...к'во правим?

Ти най вероятно ще продължиш да задаваш тъпи въпроси... Само, че тоя път Бойко нема върне мандата и ще си направи коалиция с други, не с тия лайноядци, щото в парламента Атака и БСП няма да има...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 24 Юли 2013, 14:34

Е.Димитров написа:
Ivo_Borisov написа:Те тия дето са гласували за тях са едно, а тия дето са техни членове и симпатизанти друго. Иначе вярно много се изложиха. Ама и знаят че няма да ги има в новия парламент и стискат кокала до посиняване и без бой няма да го пуснат.

Добре де,представи си следната ситуация,пак същите в парламента и батко ти бойко пак с мандат да прави правителство,ма пак същите не искат да правят партия с него...к'во правим?

Какво пречи на новите избори да влязат нови лица, дсб и кунева например, а атака и бсп да лапат бахура, все ще изглежда доста по добре така парламента не мислиш ли?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 24 Юли 2013, 14:35

KPETEH написа:
Е.Димитров написа:Добре де,представи си следната ситуация,пак същите в парламента и батко ти бойко пак с мандат да прави правителство,ма пак същите не искат да правят партия с него...к'во правим?

Ти най вероятно ще продължиш да задаваш тъпи въпроси... Само, че тоя път Бойко нема върне мандата и ще си направи коалиция с други, не с тия лайноядци, щото в парламента Атака и БСП няма да има...

Аха ,ясно,ти си подръжник на герб...познах по никнейма ти.
Освен това въпроса е към нормални хора,не към...теб.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 24 Юли 2013, 14:38

Е колегата по-горе е отговорил заедно с мен. Послушай него, но вероятно ако не беше толко заслепен щеше да се сетиш сам. :yes:
П.С. До сега никога не съм гласувал за ГЕРБ, но симпатизирам на Бойко - некак си ме кефи.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 24 Юли 2013, 14:55

KPETEH написа:Е колегата по-горе е отговорил заедно с мен. Послушай него, но вероятно ако не беше толко заслепен щеше да се сетиш сам. :yes:
П.С. До сега никога не съм гласувал за ГЕРБ, но симпатизирам на Бойко - некак си ме кефи.

Махни тея глупости как не си гласувал,ма те кефел,така са те кефили и мутрите едно време предполагам,освен това аз ли съм заслепен?
От какво бре момче аз да съм заслепен,аз съм един от малкото обективни хора в тоя сайт ,нито страдам от скруполи,нито съм фен на някоя партия а най-мразя някакви партийно заслепени хора,за мен това са все едно гледам изслямисти...
Извинявай че те попитах нещо,очевидно нямаш конкретно лично мнение по тези въпроси.

Към колегата дето е писал като отговор към мен.
Да,може би да са интересни,но за кунева знаем какво стана и каква е всъщност,не беше ли пръмова и нали именно тя подписа разни документи за атомната ни централа,дсб,когато се казваха СДС ,даже ходех на митингите ...надявам се новите лица да не им се дърпат конците от ...старите такива дето бяха...
И сам против герб и егоцентричният му вожд ,както и дясната му ръка цецко да взимат властта,че и там доста заеми се взеха последните 3 години ако не знаете ,както и някакси 45% поскъпване на живота само за 3 години никак не ми хареса,а то се вижда че на някой им хареса тези неща...

Аз съм "ЗА" да се направи едно служебно правителство и така да си караме,че ми писна тея партийни глупости и разни надъханяци.
п/п
За атака-тея вече и 1% не се знае дали ще хванат

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от ///Maximalniq » 24 Юли 2013, 15:05

Който има фейсбук да види https://www.facebook.com/photo.php?v=540697582644275

След 57 секунда...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 24 Юли 2013, 15:06

///Maximalniq написа:Който има фейсбук да види https://www.facebook.com/photo.php?v=540697582644275

След 57 секунда...

Само 12 секунди са :dunno:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата