Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Политическа.

Мнение от Jordana » 19 Юли 2013, 11:30

exvitermini написа:

По принцип сисуацията е много сложна. Има много неща които не знаем и не виждаме. Това са мръсни задкулисни игри.
Идеята за Пеевски беше да се спре една контрабанда от която хазната губи годишно 2 милиарда лева и която контрабанда беше под
закрилата на ГДБОП. Кой нормален би се захванал да спре тази контрабанда? Само айдук може да спре айдук... та такава беше идеята с
назначаването на Пеевски. Сложно е. Прекалено сложно е. Не всичко зависи от правителството, много натиск има и отвън...

Работата с това правителство не стана ли малко като "крадеца вика дръжте крадеца " ?
Тука май не ставаше въпрос за пресичане на каналите за контрабанда а за обсебването им от "наште" хора и то не на парче а директно с един удар да се сложи ръка на всичко.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 19 Юли 2013, 11:38

exvitermini написа:
drago_pavlov написа:Реално няма кой да дойде и да промени нещата, но

Няма и да има никога! Кой ще позволи България да стане икономическа сила?
А знаем, че силната икономиката би изтласкала напред страната ни.

drago_pavlov написа: П.П.: А ти ми помогни да разбера какво значи да "работи" това правителство?
Делян Пеевски шеф на ДАНС?

По принцип сисуацията е много сложна. Има много неща които не знаем и не виждаме. Това са мръсни задкулисни игри.
Идеята за Пеевски беше да се спре една контрабанда от която хазната губи годишно 2 милиарда лева и която контрабанда беше под
закрилата на ГДБОП. Кой нормален би се захванал да спре тази контрабанда? Само айдук може да спре айдук... та такава беше идеята с
назначаването на Пеевски. Сложно е. Прекалено сложно е. Не всичко зависи от правителството, много натиск има и отвън...

Добре де. Ами това назначаване на дпс-ари да не използвам истинската дума, за областни управители какво е? Увеличаване влиянието на Доган там където го е нямало :dunno: Абе не знам, ама да каже някой че това правителство работи... Какво свършиха до тук? Нищо :winky: Освен това че си назначиха техни хора навсякъде. В Смолян шефа на горското го смениха с жена от Момчилград, заместник областен човек на дпс който 2007 някой го засича на пътя и го наръгва с 30 см нож. Няма дело, няма нищо, глоба 600 лв :mhihi: Хич не ми обяснявайте че дпс и бсп работят за народа и ще ни оправят положението :dummy:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '96 Е34 tds touring Individual
Мечтае да кара: E34 M5 Touring

Мнение от exvitermini » 19 Юли 2013, 11:50

Всички назначават свой хора. Ти ще сложиш ли в твоята компания примерно чужди хора. ДПС я наложиха американците в България, тя е необходима ако се наложи да се използва като уред за всяване на междуетническо напрежение с цел разпадане на гражданското общество. И не съм казвал че правителството работи а бих искал поне година да поработи пък ако не става нищо тогава протести. Иначе ако на всяко следващо правителство не му се даде време... абе за мен е ясно, че спасение няма. Политиката на големите е такава - унищожи малките.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 19 Юли 2013, 12:45

Айде да ни е честито! Стигнахме ги американците! Ето го българския Обама:
bat Sali.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo_Borisov » 19 Юли 2013, 13:01

exvitermini написа:Всички назначават свой хора. Ти ще сложиш ли в твоята компания примерно чужди хора. ДПС я наложиха американците в България, тя е необходима ако се наложи да се използва като уред за всяване на междуетническо напрежение с цел разпадане на гражданското общество. И не съм казвал че правителството работи а бих искал поне година да поработи пък ако не става нищо тогава протести. Иначе ако на всяко следващо правителство не му се даде време... абе за мен е ясно, че спасение няма. Политиката на големите е такава - унищожи малките.

Лошото е че 95 като дойдоха комунистите на власт ги оставихме да поработят :banghead: И никак не ми се иска да става пак така, ама явно има хора които не мислят така :dunno: А в тази криза, при методите на управление които използват, ще ни натресат някоя мини криза... Ама как бързо забравят хората :dummy:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 19 Юли 2013, 13:56

Александър Методиев - Бат' Сали, вече е депутат

Наскоро ромският лидер от Самоков бе уличен от журналистическо разследване на "Нова телевизия" като "шеф на частно енерго" в ромска махала в Самоков.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 19 Юли 2013, 14:49

exvitermini написа:Всички назначават свой хора. Ти ще сложиш ли в твоята компания примерно чужди хора. ДПС я наложиха американците в България, тя е необходима ако се наложи да се използва като уред за всяване на междуетническо напрежение с цел разпадане на гражданското общество. И не съм казвал че правителството работи а бих искал поне година да поработи пък ако не става нищо тогава протести. Иначе ако на всяко следващо правителство не му се даде време... абе за мен е ясно, че спасение няма. Политиката на големите е такава - унищожи малките.

Човеко, не се излагай. Тези дупедавци колкото по-бързо си ометат крушите толкова по-дорбе за България.
Всичките от БСП, ДПС и атака, трябва да бъдат обесени с главите надолу на дърветата около парламента, че да ги помнят следващите!
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '96 Е34 tds touring Individual
Мечтае да кара: E34 M5 Touring

Мнение от exvitermini » 19 Юли 2013, 15:09

Doberman_vas написа:Човеко, не се излагай. Тези дупедавци колкото по-бързо си ометат крушите толкова по-дорбе за България.
Всичките от БСП, ДПС и атака, трябва да бъдат обесени с главите надолу на дърветата около парламента, че да ги помнят следващите!

Според много ще се излагам, според други не. Не очаквам да ми ръкопляскате. Значи викаш ГЕРБ не са за бесене. Според твоя коментар трябва те да се върнат на власт? Или ако не съм те разбрал правилно, предложи кой да управлява? Утре ако има избори кажи за кой да гласувам. Искам мнение от теб тъй като виждам, че си навътре в нещата! Дай ми партия, организация, лице? За да кажеш че това и това не струва, трябва да кажеш и кое струва и да се обосновеш защо така мислиш. Съгласен съм дай да ги бесиме обаче преди това кажи кой да е начело на влака да го слагаме и да ни оправят!

Последен пост в тая тема. Не чакайте някой да ви оправи. Инвестирайте в знания. Хващайте се в ръце и мислете сами как да си направите живота по-лесен. Никой няма да ни мисли доброто освен самите ние. Оправия няма да има. Дано съм сгрешил с прогнозите.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 19 Юли 2013, 15:28

exvitermini написа:Значи викаш ГЕРБ не са за бесене. Според твоя коментар трябва те да се върнат на власт? Или ако не съм те разбрал правилно, предложи кой да управлява? Утре ако има избори кажи за кой да гласувам. Искам мнение от теб тъй като виждам, че си навътре в нещата! Дай ми партия, организация, лице? За да кажеш че това и това не струва, трябва да кажеш и кое струва и да се обосновеш защо така мислиш. Съгласен съм дай да ги бесиме обаче преди това кажи кой да е начело на влака да го слагаме и да ни оправят!

Всички са за бесене!
Въпреки това ГЕРБ трябва да се върнат на власт - не че са свестни, просто са по-малкото зло, а когато няма алтернатива се избира по-малкото зло...
exvitermini написа:Последен пост в тая тема. Не чакайте някой да ви оправи. Инвестирайте в знания. Хващайте се в ръце и мислете сами как да си направите живота по-лесен. Никой няма да ни мисли доброто освен самите ние. Оправия няма да има. Дано съм сгрешил с прогнозите.

Аз не искам някой да оправя мен - аз съм се оправил. Аз искам някой да оправи държавата с моите пари, които наливам в нея. Не да се оправи себе си с държавните пари...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 19 Юли 2013, 16:23

hell's angel написа:
rado_rf написа: Ето ти малко матрял за евентуално асимилиране - Скандинавски модел. Аз не виждам нищо лошо в идеята на социализЪма...

http://www.youtube.com/watch?v=NfGhLf4W35k

:roll: :dunno: :bang: :bang: :bang:

Още малко тук.

Абе тая руска мърша щото от много уредената Русия,стожер на християнските православни ценности :ahah: :ahah: :ahah: е забегнала в Норвегия..
В Норвегия съм бил и имам позната с двойно гражданство,от над 12 години, не съм чул за такава "политика".
Че има извращения и педерастия - това е на 100 процента сигурно,ама все ми е на акъла как тук и в Русия в приютите няма извращения :banghead: и колко дава държавата на глава за "отглеждането" им
И познат руснак имам, който каза ,че ще направи всичко възможно той и семейството му от Москва(взема над 2000 Еур) да се преместят в България, където било "рай" (вие си представете какво е там...) :banghead:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 19 Юли 2013, 16:50

Bogat-Beden написа:
]
Абе тая руска мърша щото от много уредената Русия,стожер на християнските православни ценности :ahah: :ahah: :ahah: е забегнала в Норвегия..
В Норвегия съм бил и имам позната с двойно гражданство,от над 12 години, не съм чул за такава "политика".
Че има извращения и педерастия - това е на 100 процента сигурно,ама все ми е на акъла как тук и в Русия в приютите няма извращения :banghead: и колко дава държавата на глава за "отглеждането" им
И познат руснак имам, който каза ,че ще направи всичко възможно той и семейството му от Москва(взема над 2000 Еур) да се преместят в България, където било "рай" (вие си представете какво е там...) :banghead:

Те щото ватикана скоро не се извинява на пострадалите за педерастията и педофилията в църквата.Тия неща ги има навсякъде ама тия вече прекаляват - да възпитаваш и отглеждаш децата си като безполови същества граничи с психични отклонения а не със социализъм от скандинавски модел.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 19 Юли 2013, 18:17

Jordana написа:
Bogat-Beden написа:
]

Те щото ватикана скоро не се извинява на пострадалите за педерастията и педофилията в църквата.Тия неща ги има навсякъде ама тия вече прекаляват - да възпитаваш и отглеждаш децата си като безполови същества граничи с психични отклонения а не със социализъм от скандинавски модел.

това идва от сайт ,"православие",а не от първа ръка, нали?
Плюс,че скандинавския модел е трети пър-взаимства най-доброто от капитализма и социализма, и е точно по средата между двете(нещо като у нас, ама с обратен знак :mhihi: )
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 19 Юли 2013, 18:23

drago_pavlov написа:
exvitermini написа:Значи викаш ГЕРБ не са за бесене. Според твоя коментар трябва те да се върнат на власт? Или ако не съм те разбрал правилно, предложи кой да управлява? Утре ако има избори кажи за кой да гласувам. Искам мнение от теб тъй като виждам, че си навътре в нещата! Дай ми партия, организация, лице? За да кажеш че това и това не струва, трябва да кажеш и кое струва и да се обосновеш защо така мислиш. Съгласен съм дай да ги бесиме обаче преди това кажи кой да е начело на влака да го слагаме и да ни оправят!

Всички са за бесене!
Въпреки това ГЕРБ трябва да се върнат на власт - не че са свестни, просто са по-малкото зло, а когато няма алтернатива се избира по-малкото зло...
exvitermini написа:Последен пост в тая тема. Не чакайте някой да ви оправи. Инвестирайте в знания. Хващайте се в ръце и мислете сами как да си направите живота по-лесен. Никой няма да ни мисли доброто освен самите ние. Оправия няма да има. Дано съм сгрешил с прогнозите.

Аз не искам някой да оправя мен - аз съм се оправил. Аз искам някой да оправи държавата с моите пари, които наливам в нея. Не да се оправи себе си с държавните пари...

Значи какво предпочиташ,дебела ,грозна и стара жена без цици или дебела грозна и стара жена с цици?
Аз така виждам герб и бсп,та според теб кое е по-малкото зло,което искаш да заведеш у вас?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo_Borisov » 19 Юли 2013, 18:35

Лошото е че задължително ще си отведеш някоя вкъщи и сега в парламента е тая грозната без циците :roll:

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 2
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 19 Юли 2013, 18:59

Винаги е по-добре, тази с циците :). + това на герб за цялото управление не могат да им се намерят толкова простотии колкото тези направиха За 1 месец. А най-тъпото е че без кръв никога няма да си подадат оствките, въпреки че станишкта преди 4 месеца беше голям любител на "улицата"
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата