Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Re: Политическа.

Мнение от Ronka » 18 Юли 2013, 11:53

drago_pavlov написа:
Ronka написа:
Ivo_Borisov написа:Един стар 80 годишен комунист ми вика: ти като осигуряваш работа на хората, трябва да взимаш и ти като техните заплати, да сте равни :mhihi: Ето това е комуниста живял през живково време. Ама това си е чиста заблуда, щото човека е взимал колкото другите макар и да не е работил :mhihi:
Та така с идеологията. Иначе и аз използвам комунист за всеки членувал или членуващ и симпатизиращ на червените. Няма да забравя 96 година как съсипаха всичко и пак натам сме тръгнали. Ама после няма да помогне и "нали ти казах че така ще стане" :banghead:

Което ми напомня приказката 'Не пробвай да си увеличаваш приходите,намали си разходите' ... човек, свикнал да живее с каквото има,без да иска отгоре :paranoid:

Което ми напомня думите на дядото на жена ми след като са ни видели на протеста: "Вие защо протестирате? И двамата имате хубава работа, апартамент, кола..."
Просто тези хора така са им промити мозъците, че няма сила на света, която да ги върне към нормална мисъл... Имаш ли какво да ядеш и къде да спиш не ти трябва нищо друго :banghead:

Гледаме вуйчо ми по тв на протестите ... и баба ми явно и тя го видяла(майка му) ... тиииии, 2 деца имаш, не си вкъщи да ги гледаш, ходиш се разкарваш ... е майко,нали заради тези 2 деца съм навън ...
Да остаряваш, не значи да се отказваш от живота :dunno:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 18 Юли 2013, 13:02

Е.Димитров написа:И коя идеология викаш не е унищожаване на опонентите с всички средства?
Учуден съм че млади хора могат да мислят толкова....
Самата идеология е развита от знаете кого,нито са били престъпници нито пък криминални,дори имат паметници в германия,били са философи и общественици...абе какво ви обяснявам :mhihi:
Просто идеята я е взел един да кажем финландец,ама още по-точно има и друго нещо,руската банка по онова време е била много силна и въобще русия,та някой "добри" велики сили са подкокоросали няколко не особено умни мужици...

Добре де ...имах в предвид доразвитата от Ленин идея на Маркс за еднопартийна система- тоест марксизма ленинизма.Това изобщо не променя факта че насадения у нас комунизъм в меката си форма "социализъма" унищожи всичко качествено и добро в българския народ.А прекия изпълнител на тая идеология БСП продължава да действа със методите на БКП.Това не е случайно и произволно а целенасочено лумпенизиране и противопоставяне на различни социални групи в страната с цел да се докопа власта.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 18 Юли 2013, 13:16

Jordana написа:
Е.Димитров написа:И коя идеология викаш не е унищожаване на опонентите с всички средства?
Учуден съм че млади хора могат да мислят толкова....
Самата идеология е развита от знаете кого,нито са били престъпници нито пък криминални,дори имат паметници в германия,били са философи и общественици...абе какво ви обяснявам :mhihi:
Просто идеята я е взел един да кажем финландец,ама още по-точно има и друго нещо,руската банка по онова време е била много силна и въобще русия,та някой "добри" велики сили са подкокоросали няколко не особено умни мужици...

Добре де ...имах в предвид доразвитата от Ленин идея на Маркс за еднопартийна система- тоест марксизма ленинизма.Това изобщо не променя факта че насадения у нас комунизъм в меката си форма "социализъма" унищожи всичко качествено и добро в българския народ.А прекия изпълнител на тая идеология БСП продължава да действа със методите на БКП.Това не е случайно и произволно а целенасочено лумпенизиране и противопоставяне на различни социални групи в страната с цел да се докопа власта.

Да,факт е че това е парадокс-бивши диктатори да участват в управлението на страната в комплект с психично болни лидери на партия и парадоксалното-етническа партия,която няма право да съществува според законите на държавата...
Но искам да ти кажа че всички представени партии и в предишният и всички парламенти,действат както казваш ти по методите на бкп за противопоставяне на една група или индивид на друга група,основавана на партийна основа...
За това за мен ,най-глупавите хора са защитниците на една или друга партия,припознали ги като "месия" или нова религия...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 18 Юли 2013, 18:21

Ще имаме едно знаме, на което ще пише: "Свята и чиста република"
Васил Иванов Кунчев - Левски
Българските политици неспособни да разберат значението на тези думи нямат място в парламента.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 18 Юли 2013, 19:26

streetz написа:....

олеле майкоооо, такъв заблуден човек, толкова скаран с логиката и действителността - направо онемях докато му четях мненията, и все по-зле ставаше с времето! Пази боже от такива хора!

Даже изпитвам погнуса да водя диалог с хора, които разсъждават така.

п.п drago pavlov се опита да му обясни някои неща, ама то не вдява... Иде ми да си тресна лаптопа у земята, не мога да повярвам, че съществуват такива хора...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 18 Юли 2013, 20:12

.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 10:09, променена общо 2 пъти
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 19 Юли 2013, 0:01

Jordana написа:Абе каква идеология ви гони ? Комунизма в своята същност е съставен и наложен от банда криминални престъпници и терористи.Какви идеология какви пет лева - една фасада за пред света и отзад престъпници и върхушка от подлогите им.Това са методите им на работа.Случайно да сте чували за червен терор и какво той означава ..кой го е формулирал? Ами тавариш Ленин-Унищожаване на политическия противник със всички възможни методи като компрометиране и дори физическо унищожаване.За 80г откак е измислен методите им не са променени .Каквото тая партия е усвоила това и прилага вече бая години след преврата на 10 ноеври който сами си спретнаха.

Пич, спри да се излагаш с посредствените си знания. Прави разлика между Ленин и Сталин. Както между комунизъм и социализъм. Гола вода си....
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 19 Юли 2013, 7:27

rado_rf написа:
Пич, спри да се излагаш с посредствените си знания. Прави разлика между Ленин и Сталин. Както между комунизъм и социализъм. Гола вода си....

А ти "Пич" кой беше апропо та даваш оценка на знанията ми ? Каква разлика търсиш в отделните течения на една бандитска идеология - комунизма ? Може би че едните са ги разстрелвали на момента а другите първо Гулаг и после разстрел ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 19 Юли 2013, 9:43

Jordana написа:
rado_rf написа:

А ти "Пич" кой беше апропо та даваш оценка на знанията ми ? Каква разлика търсиш в отделните течения на една бандитска идеология - комунизма ? Може би че едните са ги разстрелвали на момента а другите първо Гулаг и после разстрел ?

Много се отклонявате от темата.
Изображение
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 19 Юли 2013, 9:56

Jordana написа:
rado_rf написа:

Съвсем ме убеди с тези отделни течения, колко не си наясно. Ето ти малко матрял за евентуално асимилиране - Скандинавски модел. Аз не виждам нищо лошо в идеята на социализЪма...
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '96 Е34 tds touring Individual
Мечтае да кара: E34 M5 Touring

Мнение от exvitermini » 19 Юли 2013, 10:15

Колеги, да предположим, че това правителство си отиде. Кое правителство ще дойде реално след това? Предложете лица и политически методи чрез които искате да се извърши промяната и които са способни да променят нещата в България . Нека да получа отговор от активно протестиращите колеги с цел ограмотяването на нас които са песимистично настоени от бързата смяна на правителството без да му се даде някакво време да работи. Искам да знам как реално може да се променят нещата, с каква политика, коя партия или лица ще извърши тази политика и кой ще ни позволи да извършим тази политика ( визирам запада и сащ). За да свалим днешното правителство според мен трябва да има подготвена политическа сила и кадри с план, които ще оформят следващото правителство. Къде са? Помогнете ми да си намеря отговорите на въпросите ми. Благодаря Ви колеги . :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 19 Юли 2013, 10:49

exvitermini написа:Колеги, да предположим, че това правителство си отиде. Кое правителство ще дойде реално след това? Предложете лица и политически методи чрез които искате да се извърши промяната и които са способни да променят нещата в България . Нека да получа отговор от активно протестиращите колеги с цел ограмотяването на нас които са песимистично настоени от бързата смяна на правителството без да му се даде някакво време да работи. Искам да знам как реално може да се променят нещата, с каква политика, коя партия или лица ще извърши тази политика и кой ще ни позволи да извършим тази политика ( визирам запада и сащ). За да свалим днешното правителство според мен трябва да има подготвена политическа сила и кадри с план, които ще оформят следващото правителство. Къде са? Помогнете ми да си намеря отговорите на въпросите ми. Благодаря Ви колеги . :bchug:

Няма да задълбавам в подробности, но заради твоята логика сме на тоя хал... Досега все са оставяни правителствата да "работят" и затова сме в това положение...
Реално няма кой да дойде и да промени нещата, но това не означава, че трябва да седим и да чакаме да се появи от някъде си тая партия... Просто никой от сегашните няма да позволи да дойде промяната.
Виж обаче ако не ги оставим да "работят" и падне правителството ще дойде следващото. Ако и то "работи" по същия начин пак протести и пак оставка... Като се сменят 3 правителства за 1 година съм сигурен, че нещо ще се промени. Това е единственият начин според мен.
Аз виждам 2 причини да не подкрепя човек протестите - или "аз съм си добре и не ми пука какво става" или "аз съм супер малоумник и си седя вкъщи и чакам правителството да "поработи" и да ни "оправи""... И така ни оправят вече 23 години...

П.П.: А ти ми помогни да разбера какво значи да "работи" това правителство?
Делян Пеевски шеф на ДАНС?
Осъждан ВИС-аджия областен на София?
Бат Сали с частното енерго в парламента?
Някакъв мангал осъждан за нападение с нож май бяха назначили?
Озаконяване на циганските катуни?
Забрана на сайтове?
Актуализация на бюджета - 2 млрд. лв. заем?
Колко още "работа" имат да свършат преди да си тръгнат??? Помогни ми да си намеря отговор на въпроса ми...
Последна промяна drago_pavlov на 19 Юли 2013, 10:59, променена общо 1 път
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 19 Юли 2013, 10:58

rado_rf написа: Ето ти малко матрял за евентуално асимилиране - Скандинавски модел. Аз не виждам нищо лошо в идеята на социализЪма...

http://www.youtube.com/watch?v=NfGhLf4W35k

:roll: :dunno: :bang: :bang: :bang:

Още малко тук.
Ubi dubium, ibi libertas

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '96 Е34 tds touring Individual
Мечтае да кара: E34 M5 Touring

Мнение от exvitermini » 19 Юли 2013, 11:20

drago_pavlov написа:Реално няма кой да дойде и да промени нещата, но

Няма и да има никога! Кой ще позволи България да стане икономическа сила?
А знаем, че силната икономиката би изтласкала напред страната ни.

drago_pavlov написа: П.П.: А ти ми помогни да разбера какво значи да "работи" това правителство?
Делян Пеевски шеф на ДАНС?

По принцип сисуацията е много сложна. Има много неща които не знаем и не виждаме. Това са мръсни задкулисни игри.
Идеята за Пеевски беше да се спре една контрабанда от която хазната губи годишно 2 милиарда лева и която контрабанда беше под
закрилата на ГДБОП. Кой нормален би се захванал да спре тази контрабанда? Само айдук може да спре айдук... та такава беше идеята с
назначаването на Пеевски. Сложно е. Прекалено сложно е. Не всичко зависи от правителството, много натиск има и отвън...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 19 Юли 2013, 11:26

hell's angel написа:
rado_rf написа: Ето ти малко матрял за евентуално асимилиране - Скандинавски модел. Аз не виждам нищо лошо в идеята на социализЪма...

http://www.youtube.com/watch?v=NfGhLf4W35k

:roll: :dunno: :bang: :bang: :bang:

Още малко тук.

Пази боже България от тая помия - скандинавски социализъм :banghead:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата