Политическа.
Модератор: Общи модератори
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Re: Политическа.
То на тия да им разбереш тактиката трябва, както разправяше един, най-малкото ....да си играл футбол в Банкя

Ubi dubium, ibi libertas
streetz написа:Някакси не мога да разбера защо няколко хиляди софиянци са решили, че могат да си налагат мнението над останалите 6 милиона българи. Изборите на 12 май показаха ясно кой заслужава да управлява България. Ако някой си мисли, че демократично проведени и признати от международните наблюдатели и КС избори не трябва да се зачитат и трябва да се слуша врещянето на тълпите на мегдана (немалко платени - познавам хора, които даже се похвалиха), то значи този човек явно има проблем с разсъдъка. На който пък не му изнасят резултатите - да е гласувал, когато е трябвало.
Май, забрави че същите тези няколко хиляди свалиха правителството на ББ. Ама, тогава от БСП казваха - Това е гласът на народа. Бяха забравили за ония останалите 6 милиона. И тръбяха навсякъде, особено оная пача Манолова, че имали готовност за съставяне на експертно правителство. Сега изведнъж, някак, се сетиха че всъщност тези няколко хиляди не са цяла България. Обърнаха рязко курса. Сега освен да фабрикуват компромати и да правят гаф след гаф, друго не могат да измислят. Ген. Бриго Аспарухов проведе една блестяща операция относно свалянето на ББ, но оттук натам трябваше да се пипа мнооого внимателно. А, БСП и ДПС си го навряха четвъртит защото се оказах зависими от Волен. Който всъщност е нищо повече от един вмирисан, политически труп. И осъзнавайки го много добре в момента се опитва да изцица колкото се може повече.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
хахаха,то е ясно че всичко е гнило,ма тоя пич от комисията дето намериха някакво тефтерче дето описвал кой да се удари,кой да му се намери нещо и на кого да не се намери,както и всичко да се съгласува с И.Ф,питат го сутринта в интервю,нали,каза че тефтера е негов ,ма били лични записки,та питат го "коя е И.Ф" и ония,вместо да каже че няма да отговаря на такива въпроси ,реши още по-нелепо да твърди че...не си спомня,че минало време (5 месеца) и вече не си спомня и кой е ББ и ЦЦ...Смех...
Жалко че сме такава държава че всичко е кирливо,мръсно...как пък не се намери един човек който да е честен...
Жалко че сме такава държава че всичко е кирливо,мръсно...как пък не се намери един човек който да е честен...
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Е.Димитров написа:Жалко че сме такава държава че всичко е кирливо,мръсно...как пък не се намери един човек който да е честен...
Със сигурност са се намирали такива хора през годините, но са завирани в миша дупка от шибаните комунисти...
Техните разбирания са, че всичко с повече от 2 мозъчни клетки трябва да се изтрепе... Най-важни са краварите, овчарите и трактористите...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
drago_pavlov написа:Е.Димитров написа:Жалко че сме такава държава че всичко е кирливо,мръсно...как пък не се намери един човек който да е честен...
Със сигурност са се намирали такива хора през годините, но са завирани в миша дупка от шибаните комунисти...
Техните разбирания са, че всичко с повече от 2 мозъчни клетки трябва да се изтрепе... Най-важни са краварите, овчарите и трактористите...
Ти пък,толкова си облъчен от някакви митични "комунисти" че чак е смешно.
Я малко почни да разсъждаваш ЗАЩО няма комунисти в днешно време.
Самата идеология е различна и няма нищо общо с капитализма,какъвто сега имаме.
"Комунизъм (от латински: commùnis, „общ“, „обществен“) е социално и политическо движение, поставящо си за цел създаването на безкласово общество, основано на общата собственост на средствата за производство, свободен достъп до предметите за потребление и премахване на наемния труд."
Та къде видя някакви комунисти в цялата ситуация,аз не харесвам комунизъма или социализъма защото съм голям материалист и моето си е мое и не обичам да деля,така са и всички които са в някаква власт са като мен,ерго не са "комунисти"!!!
И какво общо има този за който говоря с "комунисти" и други глупотевини...

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:drago_pavlov написа:Е.Димитров написа:Жалко че сме такава държава че всичко е кирливо,мръсно...как пък не се намери един човек който да е честен...
Ти пък,толкова си облъчен от някакви митични "комунисти" че чак е смешно.
Я малко почни да разсъждаваш ЗАЩО няма комунисти в днешно време.
Самата идеология е различна и няма нищо общо с капитализма,какъвто сега имаме.
"Комунизъм (от латински: commùnis, „общ“, „обществен“) е социално и политическо движение, поставящо си за цел създаването на безкласово общество, основано на общата собственост на средствата за производство, свободен достъп до предметите за потребление и премахване на наемния труд."
Та къде видя някакви комунисти в цялата ситуация,аз не харесвам комунизъма или социализъма защото съм голям материалист и моето си е мое и не обичам да деля,така са и всички които са в някаква власт са като мен,ерго не са "комунисти"!!!
И какво общо има този за който говоря с "комунисти" и други глупотевини...
Виж сега, колко съм облъчен ТИ със сигурност няма как да знаеш

Относно "комунистите" - когато казвам "комунисти" имам предвид всичката тая измет, която ни управлява от 44-та насам; всичката тая измет, която е затрила безброй умни и достойни хора, които са се опитвали да правят нещо за държавата ни; всичката тая измет която през последните 23 години се е вкопчила във властта и не дава на никой да припари там...
Този период от 70 г. е най-пагубния от развитието на България...
Когато казвам "комунисти" нямам предвид хората, които вярват в равенството и общото благо - това е нещо, което няма как да се получи на тая планета...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Абе каква идеология ви гони ? Комунизма в своята същност е съставен и наложен от банда криминални престъпници и терористи.Какви идеология какви пет лева - една фасада за пред света и отзад престъпници и върхушка от подлогите им.Това са методите им на работа.Случайно да сте чували за червен терор и какво той означава ..кой го е формулирал? Ами тавариш Ленин-Унищожаване на политическия противник със всички възможни методи като компрометиране и дори физическо унищожаване.За 80г откак е измислен методите им не са променени .Каквото тая партия е усвоила това и прилага вече бая години след преврата на 10 ноеври който сами си спретнаха.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
И коя идеология викаш не е унищожаване на опонентите с всички средства?
Учуден съм че млади хора могат да мислят толкова....
Самата идеология е развита от знаете кого,нито са били престъпници нито пък криминални,дори имат паметници в германия,били са философи и общественици...абе какво ви обяснявам
Просто идеята я е взел един да кажем финландец,ама още по-точно има и друго нещо,руската банка по онова време е била много силна и въобще русия,та някой "добри" велики сили са подкокоросали няколко не особено умни мужици ,както и факта че е имало много бедни и онеправдани селяни,та пробутали идеята за безвластническия комунизъм,където няма шефове и всички са добре,се надигат масите,после пък просто на върхушката не им е харесало да са част от тълпата и са измислили "диктатура над пролетарята" и ето ти една принципна идея как се е опорочила..а на Маркс и Енгелс просто им е хрумнало следващият строй,който ще замести капитализма ,когато всичко е автоматизирано и има произведени много блага...
"комунизмът е етап от историческото развитие, който възниква като неизбежен резултат от развитието на производителните сили, предизвикващо свръхизобилие на материално богатство и даващо възможност за разпределение, основано на нуждите („от всекиго според възможностите, всекиму според потребностите“), и за обществени отношения, базирани на свободното сдружаване на индивидите.
А това че колегата drago_pavlov си се вкарал във филм знам,защото нещата дето ги пишеш говорят именно за това.
Запомни нещо-КОМУНИСТИ НЯМА,даже комунистите са избити още 1944-45 година и идват диктатори,които се саморазправят с тези дето не признават властта им и заграбват имотите им след като се саморазправят и ги тикват в лагери...които пък лагери са си били там преди диктаторите,където са създадени-о,чудо,от предишният политически елит,където са киснели политическите им опоненти...Чуден кръговрат на живота
Ти не вярваш в равенството и общото благо,така ли?
Значи вярваш в частната далавера която е само за лично облагодетелстване и подкрепят измамите на правителство и частни олигархични елементи?
В престижните университети на запад,създаването на униформи и унифицирането на учениците е именно защото не трябва да има класови различия между учениците,учат ги че всички трябва да имат равен шанс за старт в живота...но това само в престижните университети,друго си е тука,в България да дойде детето с някаква ес класа с двама бодигарда,да извади последен модел айфон и учителите да му пишат високи оценки,само заради социалният статус който има...
Няма вече да ви призовавам да ползвате сивото вещество по същество и непредубедено,това което не са успели учителите да ви научат или родителите,едва ли ще го вземете от мен за чиста монета,Баща ми ми е казвал винаги-когато има някакъв факт или приказка,провери и други източници,съмнявай се в достоверността на тезата,мисли,чети и анализирай...не бъди част от стадото...уважавай аутсайдерите (това последното все още не го разбирам,но може би ще има момент в който ще го разбера ) и няма да могат да те манипулират...
Учуден съм че млади хора могат да мислят толкова....
Самата идеология е развита от знаете кого,нито са били престъпници нито пък криминални,дори имат паметници в германия,били са философи и общественици...абе какво ви обяснявам

Просто идеята я е взел един да кажем финландец,ама още по-точно има и друго нещо,руската банка по онова време е била много силна и въобще русия,та някой "добри" велики сили са подкокоросали няколко не особено умни мужици ,както и факта че е имало много бедни и онеправдани селяни,та пробутали идеята за безвластническия комунизъм,където няма шефове и всички са добре,се надигат масите,после пък просто на върхушката не им е харесало да са част от тълпата и са измислили "диктатура над пролетарята" и ето ти една принципна идея как се е опорочила..а на Маркс и Енгелс просто им е хрумнало следващият строй,който ще замести капитализма ,когато всичко е автоматизирано и има произведени много блага...
"комунизмът е етап от историческото развитие, който възниква като неизбежен резултат от развитието на производителните сили, предизвикващо свръхизобилие на материално богатство и даващо възможност за разпределение, основано на нуждите („от всекиго според възможностите, всекиму според потребностите“), и за обществени отношения, базирани на свободното сдружаване на индивидите.
А това че колегата drago_pavlov си се вкарал във филм знам,защото нещата дето ги пишеш говорят именно за това.
Запомни нещо-КОМУНИСТИ НЯМА,даже комунистите са избити още 1944-45 година и идват диктатори,които се саморазправят с тези дето не признават властта им и заграбват имотите им след като се саморазправят и ги тикват в лагери...които пък лагери са си били там преди диктаторите,където са създадени-о,чудо,от предишният политически елит,където са киснели политическите им опоненти...Чуден кръговрат на живота

drago_pavlov написа:Когато казвам "комунисти" нямам предвид хората, които вярват в равенството и общото благо - това е нещо, което няма как да се получи на тая планета...
Ти не вярваш в равенството и общото благо,така ли?

Значи вярваш в частната далавера която е само за лично облагодетелстване и подкрепят измамите на правителство и частни олигархични елементи?
В престижните университети на запад,създаването на униформи и унифицирането на учениците е именно защото не трябва да има класови различия между учениците,учат ги че всички трябва да имат равен шанс за старт в живота...но това само в престижните университети,друго си е тука,в България да дойде детето с някаква ес класа с двама бодигарда,да извади последен модел айфон и учителите да му пишат високи оценки,само заради социалният статус който има...
Няма вече да ви призовавам да ползвате сивото вещество по същество и непредубедено,това което не са успели учителите да ви научат или родителите,едва ли ще го вземете от мен за чиста монета,Баща ми ми е казвал винаги-когато има някакъв факт или приказка,провери и други източници,съмнявай се в достоверността на тезата,мисли,чети и анализирай...не бъди част от стадото...уважавай аутсайдерите (това последното все още не го разбирам,но може би ще има момент в който ще го разбера ) и няма да могат да те манипулират...
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
[quote="Е.Димитров"][/quote]
Стига насира и обръщай политическите теми в друга насока. Всичките знаем какво имат предвид колегите като кажат комунисти.
Днес се навършват 176 от раждането на Левски, и сигурно се върти в гроба, като вижда какво става в отечеството, за което е дал живота си!
Стига насира и обръщай политическите теми в друга насока. Всичките знаем какво имат предвид колегите като кажат комунисти.
Днес се навършват 176 от раждането на Левски, и сигурно се върти в гроба, като вижда какво става в отечеството, за което е дал живота си!
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:drago_pavlov написа:Когато казвам "комунисти" нямам предвид хората, които вярват в равенството и общото благо - това е нещо, което няма как да се получи на тая планета...
Ти не вярваш в равенството и общото благо,така ли?![]()
Разбира се, че не вярвам в равенството и общото благо!
Трябва да се разграничи в какви аспекти трябва да има равенство и общо благо...
Относно материалната страна на нещата е пределно ясно на всеки, че не може да има равенство - едни работят, други не; едни имат, други не... Както е казал народа: "Който не работи не трябва да яде"...
Като говорим за равен старт, равенство пред закона и т.н. тогава разбира се че трябва равенство.
Но равенството през комунизма е на принципа "Един работи, трима го гледат и после всички взимат еднакви заплати" Че даже някой от гледащите може да взима повече от работещия ако е човек от партията... Такива примери мога да ти изброявам до утре...
Да не говорим кой труд как се е възнаграждавал, че ще стане комично...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Ами да,аз не искам да има равенство,ето,всеки месец си плащам социални и медицински такси и данъци,ама други ги ползват,последното нещо което мен ме изумява е чисто комунистически закон за енергията от възобновяеми източници и налагането на не конкурентни цени,нямащо нищо общо с пазарната икономика,както и енергията от някой електроцентрали,чисто комунистическият принцип на парното отопление...ето и друго интересно нещо-вижте ЕС какви закони изкарва против неравенството в обществото...
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Един стар 80 годишен комунист ми вика: ти като осигуряваш работа на хората, трябва да взимаш и ти като техните заплати, да сте равни
Ето това е комуниста живял през живково време. Ама това си е чиста заблуда, щото човека е взимал колкото другите макар и да не е работил
Та така с идеологията. Иначе и аз използвам комунист за всеки членувал или членуващ и симпатизиращ на червените. Няма да забравя 96 година как съсипаха всичко и пак натам сме тръгнали. Ама после няма да помогне и "нали ти казах че така ще стане"

Та така с идеологията. Иначе и аз използвам комунист за всеки членувал или членуващ и симпатизиращ на червените. Няма да забравя 96 година как съсипаха всичко и пак натам сме тръгнали. Ама после няма да помогне и "нали ти казах че така ще стане"

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Ivo_Borisov написа:Един стар 80 годишен комунист ми вика: ти като осигуряваш работа на хората, трябва да взимаш и ти като техните заплати, да сте равниЕто това е комуниста живял през живково време. Ама това си е чиста заблуда, щото човека е взимал колкото другите макар и да не е работил
![]()
Което ми напомня приказката 'Не пробвай да си увеличаваш приходите,намали си разходите' ... човек, свикнал да живее с каквото има,без да иска отгоре

Много като тебе вече плакаха ...
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Ronka написа:Ivo_Borisov написа:Един стар 80 годишен комунист ми вика: ти като осигуряваш работа на хората, трябва да взимаш и ти като техните заплати, да сте равниЕто това е комуниста живял през живково време. Ама това си е чиста заблуда, щото човека е взимал колкото другите макар и да не е работил
![]()
Което ми напомня приказката 'Не пробвай да си увеличаваш приходите,намали си разходите' ... човек, свикнал да живее с каквото има,без да иска отгоре
Защото са идиоти, и им е набито в кратуните, че всички са били равни по бай-тошово време.
Ама някой са били по-равни от останалите!
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
Ronka написа:Ivo_Borisov написа:Един стар 80 годишен комунист ми вика: ти като осигуряваш работа на хората, трябва да взимаш и ти като техните заплати, да сте равниЕто това е комуниста живял през живково време. Ама това си е чиста заблуда, щото човека е взимал колкото другите макар и да не е работил
![]()
Което ми напомня думите на дядото на жена ми след като са ни видели на протеста: "Вие защо протестирате? И двамата имате хубава работа, апартамент, кола..."
Просто тези хора така са им промити мозъците, че няма сила на света, която да ги върне към нормална мисъл... Имаш ли какво да ядеш и къде да спиш не ти трябва нищо друго