Киномания
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Киномания
barty написа:Zapa написа:Olympus Has Fallen
не мога, ще се разплача от умиление просто![]()
Що по-добре не си направят едно министерство на пропагандата и да спрат да карат Холивуд да правят тъпотии като тази

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Не видях дали е писано но препоръчвам "Животът на Пи" по книгата на Ян Мартел. Гледайте го до край!

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
barty написа:Не видях дали е писано но препоръчвам "Животът на Пи" по книгата на Ян Мартел. Гледайте го до край!
+1
Особено на хубав телевизор...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
barty написа:Вчера гледах Z-та световна война с Брат Пит - става, но не бих го гледал отново на 3ДТая работа с зомбита и 3Д ми идва в повече
![]()
Вместо да разпускам аз бях на тръниОчаквах да ме захапят
![]()
Филма ми напомня малко Аз героят с Уил Смит....
Понеже почти никой не го харесва този филм, направо се отказах да го гледам на кино и ще изчакам двд-то. А иначе това "Аз, героя" имаш предвид или "Аз съм легенда" или "Аз робота", ама не знам кое точно.

acho.rs написа:Е.Димитров написа:Вчера гледах "Бързи и яростни" 6,разбира се забавно филмче без претенции за оскар,яд ме хвана че оная полицайка дето се щракаше с Дом я замени предишното гадже на пича,полицайката беше по-убава![]()
Друго нещо ми направи счепетление че освен че някъде има най-дългата самолетна писта в света,джипчето мерцедес дето се върза са самолета и го подигаше,видя се че кардан няма...тея хора как караха така без колата да има кардан не ми е ясно
А не ти ли направи впечатление , че определиха високообортния пронизващ писък на карта на лошия като ... "специфичен звук , вероятно е дизел "![]()
![]()
Че те и всичките М5 Е60 бяха някакви реплики, но дизелаци ли не мога да ти кажа точно.

Е.Димитров написа::OT:
Къде изчезнаха циците от киното...вече не дават такива работи,главната героиня я дават по гръб или си легнала върху героя,става и няма никаква гледка![]()
А имаше филми където ги даваха тези неща.....
Ами откакто докторите имат главна роля в циците, някак станаха безинтересни. Особено за хора като мен, които не са цицомани, а по-скоро дупемани( след цялостния външен вид разбира се

Та сега е направено повече да ти стимулира фантазията. Каквито ги харесваш, такива си ги представи.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Че те и всичките М5 Е60 бяха някакви реплики, но дизелаци ли не мога да ти кажа точно.
те за дизел имаха предвид оня болид който искара лошия и ревеше баш като Ф1 . Ама явно, заради Вин Дизел зад океана си мислят, че дизела е извънземна работа

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Аз разбрах, че става дума за болида. Просто вметнах за онези 4 или 5 М5 Е60, които си бяха обикновени Е60 с преправяни брони и ауспуси. Може и те да са били дизели, кой знае. 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Хайде най-сетне моя човек го викнаха някъде.
Захари Бахаров с Джордж Клуни и Мат Деймън:
http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2013 ... un_i_keit/

http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2013 ... un_i_keit/
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Friday Night Lights - http://www.youtube.com/watch?v=AG37AylK1_s
Прекрасен сериал, както беше писано в един коментар - това филмче ще ви накара да станете по-добри хора
90210 - американски тийнейджърски сериал за културата, ценностите, интригите и нещата от живота в Бевърли Хилс

90210 - американски тийнейджърски сериал за културата, ценностите, интригите и нещата от живота в Бевърли Хилс

- ZARAZA
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е21..Е28 и Е46
- Мечтае да кара: лагерна количка
ако си падате по фантасмагории тип Годзила и Трансформанс това е филма но задължително на кино 3D ефектен е .
http://vbox7.com/play:29910a1c81
http://vbox7.com/play:29910a1c81

The Words

Отдавна не бях гледал толкова качествен и смислен филм! Саундтрака е жесток, много добре потопен и преливащ. Евала, заслужава си да изгледаш 100 бози за да стигнеш до 1 такъв невероятен филм.
Trance

Заплетен, интересен, интригуващ, перфектен.

Отдавна не бях гледал толкова качествен и смислен филм! Саундтрака е жесток, много добре потопен и преливащ. Евала, заслужава си да изгледаш 100 бози за да стигнеш до 1 такъв невероятен филм.
Trance

Заплетен, интересен, интригуващ, перфектен.
Добре нищо неможах да разбера от тоя филм The Words .......................
Кое му е качественото и смисленото ........ Само дето после 30 минути седа и гледам тъпо монитора и немога да загрея още за какво стана на въпрос в края на тоя филм............. Ква беше тая мацка, ква беше тая история, кво е станало изобщо ?
Кое му е качественото и смисленото ........ Само дето после 30 минути седа и гледам тъпо монитора и немога да загрея още за какво стана на въпрос в края на тоя филм............. Ква беше тая мацка, ква беше тая история, кво е станало изобщо ?
Тогава изчакай 1 седмица и го гледай пак, само че малко по-внимателно! Ако и тогава нищо не разбереш или не ти хареса, просто го остави. Аз например от филми в стил "Живите мъртви" или "Мъртвите живи" нищо не разбирам, демек - за всеки влак си има пътници.
Аз препоръчвам още един от тоя стил, че даже и малко по-труден за гледане:
Revolutionary Road

Аз препоръчвам още един от тоя стил, че даже и малко по-труден за гледане:
Revolutionary Road

Извинявайте, може ли да предложите някое филмче с повече извращения и простотий ?
Нещо от сорта на Американски пай, Ван Уидър,Съседка за секс, Проектът Х и т.н ?
Нещо от сорта на Американски пай, Ван Уидър,Съседка за секс, Проектът Х и т.н ?