Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Re: Политическа.

Мнение от Ivo_Borisov » 12 Юли 2013, 7:32

ivoo написа:
Е.Димитров написа:знаят че шансове нямат ако си подадат оставката.

А дали ? http://dnes.dir.bg/news/bsp-gerb-galap-14413108?nt=9
Дори Кокошкарски е с много по висок рейтинг от строителя Боко http://idealist.blog.bg/politika/2013/0 ... ga.1128796

Не знам има ли някой който ще се върже на тия глупости :mhihi:
Това има за цел да обезкуражи протестиращите че видите ли и след нови избори ще е същото :kuku:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 12 Юли 2013, 7:57

ivoo написа:
Е.Димитров написа:знаят че шансове нямат ако си подадат оставката.

А дали ? http://dnes.dir.bg/news/bsp-gerb-galap-14413108?nt=9
Дори Кокошкарски е с много по висок рейтинг от строителя Боко http://idealist.blog.bg/politika/2013/0 ... ga.1128796

Това е номерт управляващите да се прецакат и да си подадат оставката с надежда че това проучване е валидно :mhihi:

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 12 Юли 2013, 22:40

Ами аз пък не мога да разбера , защо ГЕРБ след като правиха грешни назначения и безброй издънки , всички мълчаха като путки , а сега голямо реване голямо чудо. Увеличили парите за бедните - популистко било , увеличили мин. заплата - пак популистко било . Каквото и да направят все ще е популизъм. Еми най добре да се върнат пак старите муцуни , и да ни обясняват пак 23 години как няма пари , как пицата е постна , и как всичко най добро е заложено в програмата им , ама понеже не става с магическа пръчка , ще се наложи да почакаме малко (4 години + още 4 + още 4 и ............ ) и така още 23 х 4 , и като се обърнем назад , той живота свършил . После ще ни обясняват пък как няма пари за пенсии , щото .......... ( абе все ще измислят причина ) . Тъп народ сме , това е . Дори в момента самите протестираще не знаят какво искат. Повтарят като папагали ОСТАВКА и това е . И след ОСТАВКА-та кво ? Пак избори . И като дойдат другите НОВИТЕ ще ни обсипят със злато и диаманти ли? Абсолютно същата боза ще е , ако не се промени изборния закон. Ама понеже тези дебелокожи вълци няма да позволят (чужд в стадото) значи е все тая как ще се казва управляващата партия. И без това всички произлизат от една

Потребител
Аватар

Мнение от -Злой- » 12 Юли 2013, 23:24

acho.rs написа:
zxsport написа:
acho.rs написа:Не бъркай заемите които взеха работещите икономики като САЩ с тая дивотия , която се случва в момента в БГ.

Ае ти като виден експерт ми посочи какви са приликите, какви са разликите и ЗАЩО?
Искам обаче и анализ - кое, какво, защо и.т.н.!
П.С. - и как ти определи икономиката на САЩ като работеща? - впрочем, започни от това ти твърдение ...

Аз пък искам ти да си пиеш валериана, че нещо много нервак го даваш напоследък .
Искам обаче и анализ - кое, какво, защо и.т.н.!

изобщо не намирам за нужно да ти доказвам, че водата е мокра . . .

Водата е сладка, мека а що да не е и мокра ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 12 Юли 2013, 23:53

.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 10:07, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 13 Юли 2013, 0:18

Сори,но това беше договорено още миналата година на 15 ноември от ......тези които бяха на власт тогава.
Ето и част от текста
...При спазване на изискванията на проектното финансиране и при невъзможност за стопроцентното му осигуряване "Газпром" ще осигури средствата за покриване на собственото самоучастие на БЕХ в строителството, без това да изменя равното дялово участие на БЕХ като акционер. Отпуснатите средства за покриване на самоучастието на БЕХ ще се връщат чрез дивидентите от дейността на "Южен поток България" АД....

Така че,нека коректно се представят фактите хронологично.
При положение че с мен някой е сключил договор аз да му кихам кинти,много ясно че ще му извия ръцете колкото мога повече,особено за милиарди.Business is just business.

п.п.Кога най после ще ви стане ясно че няма ''тези'',''онези'' всички играят в един отбор-за себе си.Забравете герб,бсп,дпс,рзс,атака.......Трябва истински рестарт на системата,не просто лъжлив ъпдейт.

Потребител
Аватар

Мнение от -Злой- » 13 Юли 2013, 0:48

steeN написа:При условие, че държавния дълг на България е 4%, ние ще вземем заем за 8% от Русия.
Надявам се тази новина да не е вярна. Не знам какво трябва да стане за да си ходят тези...

http://offnews.bg/index.php/218496/balg ... omna-lihva

Тези 8% все още не са факт ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 13 Юли 2013, 1:48

.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 10:08, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 13 Юли 2013, 8:33

jordanpar написа:Сори,но това беше договорено още миналата година на 15 ноември от ......тези които бяха на власт тогава.
Ето и част от текста
...При спазване на изискванията на проектното финансиране и при невъзможност за стопроцентното му осигуряване "Газпром" ще осигури средствата за покриване на собственото самоучастие на БЕХ в строителството, без това да изменя равното дялово участие на БЕХ като акционер. Отпуснатите средства за покриване на самоучастието на БЕХ ще се връщат чрез дивидентите от дейността на "Южен поток България" АД....

Така че,нека коректно се представят фактите хронологично.
При положение че с мен някой е сключил договор аз да му кихам кинти,много ясно че ще му извия ръцете колкото мога повече,особено за милиарди.Business is just business.

п.п.Кога най после ще ви стане ясно че няма ''тези'',''онези'' всички играят в един отбор-за себе си.Забравете герб,бсп,дпс,рзс,атака.......Трябва истински рестарт на системата,не просто лъжлив ъпдейт
.

По принцип е така но припомнете си какво стана в Кипър. По горното за финансирането ....е посочете моля някой подобен проект където те финансират и собственоста остава твоя .Трябва да си пълен идиот и финансов кретен за да не се възползваш или да прецакаш такава сделка.Тоя плач и вой е малко смешен - като се замисли човек че сме просто един транзит на това отгоре и с празна кесия.Рестарта на системата не трябва да съсипва изгодните за страната проекти.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo_Borisov » 13 Юли 2013, 9:27

ivoo написа:Ами аз пък не мога да разбера , защо ГЕРБ след като правиха грешни назначения и безброй издънки , всички мълчаха като путки , а сега голямо реване голямо чудо. Увеличили парите за бедните - популистко било , увеличили мин. заплата - пак популистко било . Каквото и да направят все ще е популизъм. Еми най добре да се върнат пак старите муцуни , и да ни обясняват пак 23 години как няма пари , как пицата е постна , и как всичко най добро е заложено в програмата им , ама понеже не става с магическа пръчка , ще се наложи да почакаме малко (4 години + още 4 + още 4 и ............ ) и така още 23 х 4 , и като се обърнем назад , той живота свършил . После ще ни обясняват пък как няма пари за пенсии , щото .......... ( абе все ще измислят причина ) . Тъп народ сме , това е . Дори в момента самите протестираще не знаят какво искат. Повтарят като папагали ОСТАВКА и това е . И след ОСТАВКА-та кво ? Пак избори . И като дойдат другите НОВИТЕ ще ни обсипят със злато и диаманти ли? Абсолютно същата боза ще е , ако не се промени изборния закон. Ама понеже тези дебелокожи вълци няма да позволят (чужд в стадото) значи е все тая как ще се казва управляващата партия. И без това всички произлизат от една

Добре че са протестиращите че сега Пеевски щеше да е шеф на данс, щеше да има зам. министър от СИК, министър участвал в застрояването на дюни по морето и още куп глупости. И това за първия месец. Ами какви ще ги дробят 4 години. И ще кажеш че тия работят ли?!?! Пресен пример от вчера- за зам.областен в Смолян е назначен човек от ДПС осъден през 2007 за наръгване с нож, че някой го е засякал на пътя. Такива ни управляват в момента и сравнени с които и да е други правителства, нямат аналог. Ама ние ще си мълчим щото ще вдигнат пенсиите със заеми ли :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 13 Юли 2013, 10:03

То понеже нямахме премиер от сик :mhihi:
Все още си мисля че има някакви уговорки между всички партии,не мога да разбера как до сега майката на пеевски не са я преровили от-до как е натрупала това несметно богатство че сега да дърпа разни конци,как още една сурия хора предимно от ком партията и дпс не са разследвани подобаващо,така че ние гледаме някакъв цирк и то режисиран и всички вътре главни действащи лица са си с някакви уговорки!

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 13 Юли 2013, 10:11

steeN написа:Т.е. няма кой освен руснаците да финансира този проект? Начи или проекта изобщо не струва или нещо много гнило има. На тва ако му викаш бизнес... Ок, решили са да няма държавни гаранции и варианта с дълга отпада, но аз конкретна договорка не виждам... Не знам, то е ясно, че натиска от Русия е голям, ама тези са прекалено добре настроени към тях.
Иначе за рестарта на системата съм съгласен. И аз подкрепям идеята да се гласува за хора, а не за партии в парламента да не влизат такива с 2 реда автобиография, като онази дето се мъкне след Сидеров.

Факт е,че герб-мерб......който и да е на власт няма как да се опъне на Русия.Относно зависимостта ни от тях всички, които надигат вой до небесата нека си помислят и ядрената ни енергетика,и всичкия ни бензин и нафта и въоръжението на армията ни от какъв произход е :mhihi: ,пък нека си лафим предизборни глупости про- и анти- руски настроения и зависимости.
Бойко може и да се прави на мачо пред уморения и отруден народ ,но пред Биг Брадър трудна работа.Да не казваме какви движения с език около една специфична ерогенна зона въртя и той на Путин,че и чак от свидните си кучета му подари....
Все пак нали не сте забравили съдбата на Андрей Луканов.Този газ буквално убива.......
За Пеевски,който си мисли че сам по себе си той е някъв играч,значи отново не помни историята.Та нима всъщност зад него не стои Цветан Василев,който пък беше на 7мо място в класацията на българските мулти-мултимилионери.На 21 години да оглавиш борда на пристанище Варна-айде кажете ми тогава какъв е бил,че да го сложат там????Много ясно че никакъв,послушна марионетка,която прави каквото и кажат.Виновен ли е той,или тези които му дърпат конците?Иначе ,кой от вас,ама с ръка на сърцето да си каже,не би искал да е на негово място- да поддържа фолкпевица,да и купува мезонет и да си вее ..... наляво надясно.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 13 Юли 2013, 10:27

Стига с тая русия бе пичове,ония не са рекли ,не са ни купили ,пък ако не им се харчат пари,просто може да врътнат само крана на газът и сами ще си затворим държавата след около месец по-късно,а никой няма да каже "гък" на руснаците,то ако им каже някой,няма да му обърнат внимание...
Всичко си е на местна основа,тука в момента се разпределят милиони и една шайка олигарси се напъват да ги усвояват чрез разни игрички,използвайки народа като кукла на конци.
Аз мисля че това правителство като падне,а то неминуемо ще подаде оставка,народа да не се прибира от улиците а да е коректив на следващите,да не могат да гъкнат спокойно или да си спретнат някоя далаверка,даже да не могат спокойно на кафенце да разпуснат...
И е прав лудия волен,но както знаем той говори популистки ,прав е за разните чужди фирмички дето са се намърдали на печелившите позиции и плащат мижави концесии,ето,какво стана с американците дето вадят газ от черно море,продават ни го на цената дето е на международните борси и от парите дето си купуваме собственият газ ни връщат 3-4% като концесия...
Примерите са толкова,колкото са и чуждите фирми у нас...
За мен най-мръсната дума в България е концесия....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo_Borisov » 13 Юли 2013, 11:13

То така или иначе тия ще ни управляват 4 години, ще видим дали е било за добро или лошо!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 13 Юли 2013, 12:26

народа да не се прибира от улиците а да е коректив на следващите,

е точно това се случва от половин година . Само че тия двете партии които управляват сега имат гарантирани гласоподаватели - те много отдавна се чувстват недосегаеми и правят каквото си искат . Нито ги интересува протести , нито глас народен , нито глас европейски . Аз съм сигурен, че и герб и всички останали биха се държали по същия начин , ако гласовете им бяха вързани в кърпа . Само че не е така - вижда се по форумните анкети , че младото поколение НЕ гласува за червени и турски олигарси . Следващата партия която дойде ще дойде с гласовете на хора на които ни е писнало неграмотни (пояснявам неграмтони) бабички,цигани и етноси които не знаят и азбуката да ни определя кой ще управлява .
Та следващите които дойдат (а то е ясно кои ще са) много добре ще знаят колко крехка им е позицията и колко бързо може да бъде свалени

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата