Софтуер
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
Re: Софтуер
От склада пращат паролата по мейла?
- bgpavlp
- младши ентусиаст
-
Добре де, но предполагам че не е различна, а е една за всички. Затова питам дали някой я знае. Не говоря за активационния код, а за root потребителя на VM DIS.

Ако нема у глава, има у Google.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Колеги, нормално ли е при положение, че не съм свързал кабела реално към кола, да не се вижда диагностична глава в полето "Free Diagnostic Head"?
Иначе емулацията на главата (DiagHead) върви нормално и получава RESP_KEEPALIVE от сървъра. IFH сървиса и той върви в бекграунд. В момента колата е в сервиза и се опитвам да подкарам DIS-а на сухо, та затова питам
Иначе емулацията на главата (DiagHead) върви нормално и получава RESP_KEEPALIVE от сървъра. IFH сървиса и той върви в бекграунд. В момента колата е в сервиза и се опитвам да подкарам DIS-а на сухо, та затова питам

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
- paralichko
- кандидат ентусиаст
-
Някой има ли актуален линк за работещ DIS и SSS Progman ?
- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
Някой да знае как се регистрира VCDS версия 1.1 или 1.2? Разбира се като изключим официалното и закупуване- там е ясно.
При положение, че някои коли изписва повечето неща на английски а други на немски
това версията на Инпа ли зависи или от модулите, в колата ?
Ако е първото... някой ще даде ли инпа само на английски ?
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
nikolae написа:При положение, че някои коли изписва повечето неща на английски а други на немски
Зависи от колата. Забелязал съм, че почти всички 136к.с. дизели излизат на немски език, моята бензинка пък е на английски. Това става въпрос за параметрите на двигателя.
- svetozar94
- Потребител
-
- Кара: BMW X3 E83 LCI 3.0D
- Мечтае да кара: самолет
Здравейте, трябва ми човек от Пловдив който да може да работи с DIS , става въпрос за активация на БК е46 318. Благодаря на предварително! 

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
svetozar94 написа:Здравейте, трябва ми човек от Пловдив който да може да работи с DIS , става въпрос за активация на БК е46 318. Благодаря на предварително!
върши ти работа и човек който може да работи и има под ръка БМВ скенер, НЦС експерт също

- svetozar94
- Потребител
-
- Кара: BMW X3 E83 LCI 3.0D
oci написа:svetozar94 написа:Здравейте, трябва ми човек от Пловдив който да може да работи с DIS , става въпрос за активация на БК е46 318. Благодаря на предварително!
върши ти работа и човек който може да работи и има под ръка БМВ скенер, НЦС експерт също

Вече се разбрахме с един колега от форума и в сряда ще видим кво ще стане

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
svetozar94 написа:oci написа:svetozar94 написа:Здравейте, трябва ми човек от Пловдив който да може да работи с DIS , става въпрос за активация на БК е46 318. Благодаря на предварително!
Вече се разбрахме с един колега от форума и в сряда ще видим кво ще станесамо ме интересува възможно ли е да изникне нещо друго и бутона пак да не функционира???
ако колегата знае какво прави и бутона работи няма причина да не стане.
търся някой ентусиаст да удари едно рамо за да си прекодирам лайт модула, защото е сменян и не мога да си отключа борда
,.,.,.имам Експерт и ДИС,..,,..,лошото е че не съм в БГ
Е46 М43Б19
приемам обяснения на лични,или Скайп,..,,.
предварително Благодаря на отзовалите се
,.,.,.имам Експерт и ДИС,..,,..,лошото е че не съм в БГ

приемам обяснения на лични,или Скайп,..,,.
предварително Благодаря на отзовалите се

- dblos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 330D
- Детайли за колата: Touring
Здравейте ,
да му се намира на някой по - нова версия на софта за BMW Scanner 1.4 от 1.4.09 (19.09.2011) ?
да му се намира на някой по - нова версия на софта за BMW Scanner 1.4 от 1.4.09 (19.09.2011) ?
- ociata
- кандидат ентусиаст
-
Аз да питам с 28ма версия на лайт модула Е ли възможно да имам светещи мигачи в комбинация с някакви дневни светлини(без значение къси или дълги на %)?
Играх си много, но или мигачите ги няма или нямам дневни светлини. Ето вариантите които опитах:
(ключа винаги е на позициа къси; при аксесори светват габаритите, при контакт късите)
FERNLICHT_DRL nicht_aktiv
EINZEIT_DRL wert_01
TAGFAHRLICHT aktiv
PROGRAMMPARAMETER_1-13 ece
(мигачите светнаха, но вече на позиция къси когато върна контакта не се гасят сами - тоест нямам дневни светлини)
EINZEIT_DRL wert_01
TAGFAHRLICHT aktiv
PROGRAMMPARAMETER_1-13 us
(ключа е на позиция 0; при контакт дългите светват на %, но БЕЗ мигачите; като пуснеш фаровете през ключа светват и мигачите)
FERNLICHT_DRL aktiv
EINZEIT_DRL wert_01(пробвах и с _02-никаква разлика)
TAGFAHRLICHT aktiv
Нямам претенций дали ще са късите или дългите на %, но искам с дневните светлини да светят и мигачите. Въпроса е някой преборвал ли го е на кола с модул 28-ма версия?
Поздрави,
Христо
Играх си много, но или мигачите ги няма или нямам дневни светлини. Ето вариантите които опитах:
(ключа винаги е на позициа къси; при аксесори светват габаритите, при контакт късите)
EINZEIT_DRL wert_01
TAGFAHRLICHT aktiv
PROGRAMMPARAMETER_1-13 ece
(мигачите светнаха, но вече на позиция къси когато върна контакта не се гасят сами - тоест нямам дневни светлини)
EINZEIT_DRL wert_01
TAGFAHRLICHT aktiv
(ключа е на позиция 0; при контакт дългите светват на %, но БЕЗ мигачите; като пуснеш фаровете през ключа светват и мигачите)
FERNLICHT_DRL aktiv
EINZEIT_DRL wert_01(пробвах и с _02-никаква разлика)
TAGFAHRLICHT aktiv
Нямам претенций дали ще са късите или дългите на %, но искам с дневните светлини да светят и мигачите. Въпроса е някой преборвал ли го е на кола с модул 28-ма версия?
Поздрави,
Христо