Среднощни размисли
Модератори: mitaka7, Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Среднощни размисли
Лятото отмина, а с него и хиляди навъртяни километри. Разходка до морето, после втора, че се замислих и за трета! Разходки до планината... Кога само с половинката, кога с приятели, карам ги всички, с колата ми... Уж всеки си плаща горивото, а понякога и забравят, но накрая като стане време за ремонт, кинтите излизат от собствения джоб! Амортизация му викат, а тя си е солена, особено когато дойде свише (изневиделица) и не може да се отлага ако искаш да си караш количката без да я рискуваш! А по нашите пътища господ дал доста препятствия, от които колкото и да избираш все попадаш на някое! За колегите с алуминиеви джанти не ми се мисли
Минава време и все повече се замислям за к'во возя тоя и оня до тях и обратно, до там и още по-натам? Дупките и тъпо монтираните ни шахти все се усещат, но като метнеш още 180-200 килца във вид на трима пасажери и като друснеш с тях, усещането ти стига до сърцето с болка и няколко "богоугодни думи" казани по нечий адрес! А след поредица от "разтърсващи" усещания стигаш за пореден път до магазина за авточасти, до майстора... накратко, до поредно бъркане в собствения джоб! После бебчето пак е както преди, чуваш колко готино возело и прочие суперлативи, но само ти си знаеш колко ти коства! Всички си имаме по едно такова бебче, кой по-ново, кой по-старо... обичаме си ги и ги гледаме! А когато някой, който си качил от благородство за да го откараш до тях, вземе че ти лепне с трясък вратата все едно затваря ГАЗ-ка, ти идва да теглиш майната на всички, но се сещаш как са те научили на култура и възпитание още от проходилката!
Ей хубаво нещо е това проходилката...
Първият "автомобил" за всеки
Май само бройката на колелата е различна, а кончетата "под капака" сме ние и целият простор е наш, докато не спрем принудително, но не в пит-стопа, а в някоя стена
...Е това е в миналото, а сега съм в настоящето, седнал пред клавиатурата и размишлявам!
Колежките без коли вече по 2 пъти отскочиха до Париж, Рим, Венеция, а аз стигнах само до моренцето ни
Въпреки всичко вече не бих останал без бебче, само и само да стигна Рим! И на него ще му дойде реда
Но споменах моренцето
Обожавам го... Обожавам да слушам нощем плисъка на вълните докато стъпвам бос по студения пясък или съм седнал на някоя скала
...Да прегърна сладкото същество до мен и да гледам звездите, луната и отражението на светлината й във водата, но искам да отидем и малко по-далече... там където други вече са били и да усетя романтиката на другото морско кътче - Венеция и нейните тайни! Е не е кой знае какво, но когато за 1 лято оставиш принудително 5 стотака за гуми, ел.пакет и прочие "глезотии", осъзнаваш че пътните за екскурзийката са поизхарчени!
Преди да го купя, търсех такова, което да е с 4 врати и го намерих! Да не е от типа "стани да седна"! Но сега и едно "купенце" би ми се вписало идеално! Само за мен и половинката! Никой друг! Егоистично, но икономично и най-вече романтично! Преди се чудех на тарифите на такситата! Е сега дори мога да ги оправдая, донякъде! Разходите не са само за гориво! Него даже не го броя, тъй като му казват метан! Но голямото парче от питата се пада за АМОРТИЗАЦИЯТА! А тя струва скъпо! Затова, който иска да му е уютно и бързо пътуването си плаща!
Сега е най-готиното време да се насладиш на своето бебче... да го подкараш по безлюдните нощни улици, само си избери дали ще го слушаш какво ти говори или ще си пуснеш любимото парче от CD-то! А може би вече го направи? ДА ли каза или чух стенание от някой съседски балкон? Оооо... не си? Но сега излизаш да го направиш? Е аз вече се върнах и няма да се срещнем на следващото кръстовище, затова приятна нощ, а утре разкажи какво ти каза бебчето докато обикаляхте под светлините на уличните лампи... И като се върнеш не забравяй да целунеш любимото същество, което е заспало сладко докато те е чакало да се върнеш

Минава време и все повече се замислям за к'во возя тоя и оня до тях и обратно, до там и още по-натам? Дупките и тъпо монтираните ни шахти все се усещат, но като метнеш още 180-200 килца във вид на трима пасажери и като друснеш с тях, усещането ти стига до сърцето с болка и няколко "богоугодни думи" казани по нечий адрес! А след поредица от "разтърсващи" усещания стигаш за пореден път до магазина за авточасти, до майстора... накратко, до поредно бъркане в собствения джоб! После бебчето пак е както преди, чуваш колко готино возело и прочие суперлативи, но само ти си знаеш колко ти коства! Всички си имаме по едно такова бебче, кой по-ново, кой по-старо... обичаме си ги и ги гледаме! А когато някой, който си качил от благородство за да го откараш до тях, вземе че ти лепне с трясък вратата все едно затваря ГАЗ-ка, ти идва да теглиш майната на всички, но се сещаш как са те научили на култура и възпитание още от проходилката!
Ей хубаво нещо е това проходилката...

Колежките без коли вече по 2 пъти отскочиха до Париж, Рим, Венеция, а аз стигнах само до моренцето ни

Преди да го купя, търсех такова, което да е с 4 врати и го намерих! Да не е от типа "стани да седна"! Но сега и едно "купенце" би ми се вписало идеално! Само за мен и половинката! Никой друг! Егоистично, но икономично и най-вече романтично! Преди се чудех на тарифите на такситата! Е сега дори мога да ги оправдая, донякъде! Разходите не са само за гориво! Него даже не го броя, тъй като му казват метан! Но голямото парче от питата се пада за АМОРТИЗАЦИЯТА! А тя струва скъпо! Затова, който иска да му е уютно и бързо пътуването си плаща!
Сега е най-готиното време да се насладиш на своето бебче... да го подкараш по безлюдните нощни улици, само си избери дали ще го слушаш какво ти говори или ще си пуснеш любимото парче от CD-то! А може би вече го направи? ДА ли каза или чух стенание от някой съседски балкон? Оооо... не си? Но сега излизаш да го направиш? Е аз вече се върнах и няма да се срещнем на следващото кръстовище, затова приятна нощ, а утре разкажи какво ти каза бебчето докато обикаляхте под светлините на уличните лампи... И като се върнеш не забравяй да целунеш любимото същество, което е заспало сладко докато те е чакало да се върнеш

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
naistina dobra istoriq koqto te kara da se zamisli6 nad nqkoi ne6ta...i az do predi malko obikalqh s moeto beb4e po ylicite na no6tniq grad za6toto go imam ot nqkolko 4asa i ne iskam da slqza ot nego!ytre drygi den 6te vi pysna snim4ici da my se poradvate i vie, priqtelite i poznatite ot foruma, a dori i nepoznatite
p.s. sory za latin...ytre moje bi 6te moga da polzvam kirilica i togava 6te editna mnenieto da e taka kakto trqbva da bude

p.s. sory za latin...ytre moje bi 6te moga da polzvam kirilica i togava 6te editna mnenieto da e taka kakto trqbva da bude

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
sappa, извини ме ако съм останал неразбран. Тача приятелите си! Не си правя сметката за тях! Всеки дава нещо от себе си за другия. Нали затова сме приятели?
Повод за написаното беше возенето на познати на мои приятели, които за първи път возя и едва ли ще повторя. Говоря за отношение към чуждата собственост и за дразнещия звук, който чувах при "затваряне", т.е. лашкане на вратите. Това отключи и други спомени, а написаното бе плод на това. Иначе съм си ОК, мерси за което и кинти си имам... Да чукна на дърво, всеки му 

- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Темата с возенето е действително много наболяла, Diavolo, уцелил си темата в десетката. Щото плащат си бензина - ок, ама като "хласнат" вратата техните проблеми там свършват, а наште там почват...И не винаги опира въпроса до отношение към техниката,а понякога, според мен и до малко яд. тва е най лошото.
Разбрах веднъж че една позната която бях возил веднъж била споделила с нейна "приятелка" че на връщане от Хисаря онзи път съм бил бавно карал!!!
40 градуса на сянка, движение бол и бензина до капка изчислен > 70/80 км/ч карам Хисар-Пловдив. Колко повече? (климатик нема - уточнение). Казах й на въпросната бих ти доказал колко върви колата, не си струва да се хабим(аз и колата) зарад теб! Повече в тая кола ти няма да се качиш. Мисля че си взе поука... а се познаваме от 12 години и две училища заедно. Наглост и простотия и к**ва нахалитет край нямат...
Разбрах веднъж че една позната която бях возил веднъж била споделила с нейна "приятелка" че на връщане от Хисаря онзи път съм бил бавно карал!!!

E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
леле какви дълги постове.
аве хора не се ли научихте ,я някои да преразкаже

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Aleks написа:B U L L I написа:леле какви дълги постове.
Споко бре утре на ушенце ще ти го разкажа
Аре да се бегаме

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2