7 Серия- Диагностика
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- nikola_petrow
- кандидат ентусиаст
-
7 Серия- Диагностика
Здравейте колеги , един приятел си продава е65 745 и и искам да ви попитам къде да я занеса на пълна диагностика и преглед.Кажи - речи колата е била пред мен почти през цялото и знам,че не гори масло и скоростите са добре.Всички консумативи,които са сменени са оригинални (аз бил с него докато ги е сменял), наскоро само спря да се чува музиката някакъв модул или датчик е изгорял(нз колко струва).Продава я не защото е на зор или нещо е развалено(Даже скоро даде 3500 за чисто нови гуми 19-ки),а продаде едно място на морето и сега кара S65 AMG 2011 г и тази кола му е като жигули.Искам да какво да гледам като за начало и къде да я закарам,къде са най-добри като сервиз
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Re: 7 Серия- Диагностика
Ако беше казал и за кой град става дума .......
- nikola_petrow
- кандидат ентусиаст
-
София- и кви цени са долу горе 

- Dominus
- Потребител
-
- Кара: BMW E65 730 D
Дарукар в кв.Дружба около 100 лв. цялостен преглед -комп.диагностика+преглед на ходова част и двигател.
nikola_petrow написа:Здравейте колеги , един приятел си продава е65 745 и и искам да ви попитам къде да я занеса на пълна диагностика и преглед.Кажи - речи колата е била пред мен почти през цялото и знам,че не гори масло и скоростите са добре.Всички консумативи,които са сменени са оригинални (аз бил с него докато ги е сменял), наскоро само спря да се чува музиката някакъв модул или датчик е изгорял(нз колко струва).Продава я не защото е на зор или нещо е развалено(Даже скоро даде 3500 за чисто нови гуми 19-ки),а продаде едно място на морето и сега кара S65 AMG 2011 г и тази кола му е като жигули.Искам да какво да гледам като за начало и къде да я закарам,къде са най-добри като сервиз
Днес дата 27.03.1014 се обаждах за пълна диагностика на сервизи в София -
1.Никола Дановски пълна диагностика 30лв(ходова част безплатно и компютърна диагностика)
2.Ауто Бавария-Ауто Камор 180лв(ходова и компютърна диагностика)
3.Дару Кар - 75лв само ходова част 115лв (ходова и компютърна диагностика)
4.Марафиори - 80лв(външен оглед, ходова част, комп. диагностика, пробване на колата)

BMW E39 FOREVER ( !!! )
- nikola_petrow
- кандидат ентусиаст
-
За тези марафиори четох добри отзиви.Много приятели с БМВ-та са доволни от тях.Може да отида до тях за един профилактичен преглед 

6 мнения
• Страница 1 от 1