Политическа.
Модератор: Общи модератори
Re: Политическа.
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Правосъдието в България е три инстанционно .Докато не потвърдят присъдите и трите инстанции няма нищо налично. Но поне желанието е налице да се приключат тия дела.
Единия от подсъдимите не беше ли тоя дето на въпроса какво работите в момента ? Отговаря "Аз не работя - аз съм депутат"
Единия от подсъдимите не беше ли тоя дето на въпроса какво работите в момента ? Отговаря "Аз не работя - аз съм депутат"
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
doomy525 написа:http://news.ibox.bg/news/id_1543855475
Дали просто искат да замажат очите на гражданите?
eстествено. от този политически франкенщайн, очаквайте всичко като информация.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
zxsport написа:По темата (от днес):
http://darikfinance.bg/novini/96089/
А по новините казаха, че ще вдигат макс. осигурителен праг на 3200 лв. вместо 220 лв.
Честито на печелившите - вместо държавата да прибира по 1100 лв., вече ще прибира по 1600 лв. за осигуровки...
А пенсиите на промитите мозъци им ги вдигат с по 5 -10 лв. и те викат "Урааа!"...
И всеки ден реват за тая покупателна способност... Щели да "налеят" 1-2 млрд. лева, че народа да почне да купува и да се "завъртят" пари в икономиката... Баси простотията - по-голяма тъпотия от тази рядко ще чуем...
Ако тия се задържат на власт за 2 години тая държава ще стане тотална гробница...

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
аз пък мразя тая комунистическа приумица да плащам такива осигуровки и здравни и някой друг да ги ползва,особено ме е яд за бушмените дето се възползват от тези неща,нали бутнахме комунизъма,що още има такава финансова неправда...
Ако още веднъж вдигнат осигуровките, директно спирам да плащам пенсиите на поне 3ма пенсионери, демек минавам в сивия сектор, долни мекерета...
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
bioz написа:Ако още веднъж вдигнат осигуровките, директно спирам да плащам пенсиите на поне 3ма пенсионери, демек минавам в сивия сектор, долни мекерета...
Те няма да ги вдигнат за всички - това е все едно сами да си изкопаят гроб и сами да се закопаят после

Те ще вдигнат минималния и максималния осигурителен праг. Голямо стимулиране на икономиката ще падне...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Doberman_vas написа:http://monitor.bg/article?id=391577
Ето ви още 1 подигравка. Срам нямат тия![]()
![]()
Тоя сайт е на Пеевски, не му вярвай много много

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Ivo_Borisov написа:Doberman_vas написа:http://monitor.bg/article?id=391577
![]()
аз знам че е на пеевски, ти знаеш, хората от протеста знаят, ама хората в провинцията, които са в по-голямата ви част гласуващи дали знаят? те четат заглавието - гледат снимката и става мазало!
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Doberman_vas написа:Ivo_Borisov написа:Doberman_vas написа:http://monitor.bg/article?id=391577
![]()
аз знам че е на пеевски, ти знаеш, хората от протеста знаят, ама хората в провинцията, които са в по-голямата ви част гласуващи дали знаят? те четат заглавието - гледат снимката и става мазало!
Ааа,то само като видиш и другите заглавия на статиите ти става ясно че е тенденциозно ,все едно четеш вестник "Дума"

- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
drago_pavlov написа:zxsport написа:По темата (от днес):
http://darikfinance.bg/novini/96089/
А по новините казаха, че ще вдигат макс. осигурителен праг на 3200 лв. вместо 220 лв.
Честито на печелившите - вместо държавата да прибира по 1100 лв., вече ще прибира по 1600 лв. за осигуровки...
А пенсиите на промитите мозъци им ги вдигат с по 5 -10 лв. и те викат "Урааа!"...
И всеки ден реват за тая покупателна способност... Щели да "налеят" 1-2 млрд. лева, че народа да почне да купува и да се "завъртят" пари в икономиката... Баси простотията - по-голяма тъпотия от тази рядко ще чуем...
Ако тия се задържат на власт за 2 години тая държава ще стане тотална гробница...![]()
![]()
Не вярвам да ги направят изведнъж на 3200, но ще ги направят на 2400
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Има икономическа логика да се налеят 1-2 млрд лева в икономиката. Тъй като сме в борд няма как да ги напечатат и няма как да изтекат навън.Ще ги изхарчат точно за заплати и пенсии - това пряко ще налее пари в икономиката и съответно 200 - 400 млн ще се върнат от ДДС .Възможно е дори за 1-1.5 години държавата да си възстанови тази инвестиция.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
И откъде ще ги вземат освен със заем
Това да вземаш заем за да дадеш заплати и пенсии.....Все едно да вземеш заем да ядеш и да пиеш, не води до нищо хубаво. Ама да видим първо дали ще останат и второ като вземат заема какво ще правим после ние