Live For Speed

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Re: Live For Speed

Мнение от randity » 19 Мар 2013, 14:01

Бахти, аз кога и да отива в някой магазин и като видя такава седалка със стойка и Г27-ца седя около нея сигурно 10 минути. Яко ми е мерак да имам такова, никога не съм сядал да карам в тази седалка и с този волан. Имам мерак, ама за сега се задоволявах с един волан, който струваше 30лв чисто нов .. Но както каза колегата, въпрос на средства, аз сигурно никога няма да дам 2 бона за игра, по добре истинска кола да си взема, но пак опира до средствата :mhihi:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 325i N52
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Djaniko0o » 25 Май 2013, 8:08

Здравейте! Нов съм, но голям почитател на Live For Speed, карам от 4 години ''виртуално :D ''.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
"Бавно" е субективно понятие, което само ти си знаеш какво означава :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: e36 320i ///M
Мечтае да кара: BMW e60 ///M5

Мнение от М.Тодоров » 28 Май 2013, 17:25

Здравейте.Някой има ли DTM скина за E30 ??? Само че скина искам да ми е на XRT а не на XRG.Който го има,или знае откъде мога да си го дръпна да пише. :yes: :driving:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 528i '97

Мнение от Ant0n » 28 Май 2013, 23:36

Пробвай, ако имаш на XRG скина, само го преименувай на XRT_"xxxxxxx"
http://i.imgur.com/8lJxuYO.jpg

Потребител
Аватар
Кара: e36 320i ///M
Мечтае да кара: BMW e60 ///M5

Мнение от М.Тодоров » 29 Май 2013, 17:59

Готова е работата :D Дайте сега някакво IP за някой Drift сървър,или ако има нещо BMW сбирка казвайте :) :yes:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 528i '97

Мнение от Ant0n » 08 Юни 2013, 13:01

Low is a lifestyle казали хората...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 525TDSportite, Frontera2.8TDI
Мечтае да кара: Nissan, Bmw

Мнение от SuNSe7 » 13 Юни 2013, 1:26

https://www.youtube.com/watch?v=wdG133joNqE
Малко дрифтинг, (лигавене) от мен :)

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 05 Юли 2013, 17:51

абре как го карате тоя лфс с волан? На правата не мога да я държа от камшици,а да не говорим за завиване и дрифтене... тва некъв ужас... направил съм си настойките на самата кола,уж калибрирах волана ама само да го бутна леко за връщане и всичко приключва на 720 градуса :Д
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Мнение от emiliqn.gqurov » 05 Юли 2013, 17:59

RSxRacer написа:абре как го карате тоя лфс с волан? На правата не мога да я държа от камшици,а да не говорим за завиване и дрифтене... тва некъв ужас... направил съм си настойките на самата кола,уж калибрирах волана ама само да го бутна леко за връщане и всичко приключва на 720 градуса :Д

с какъв волан си колега :bchug:
Изображение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 05 Юли 2013, 18:05

emiliqn.gqurov написа:
RSxRacer написа:абре как го карате тоя лфс с волан? На правата не мога да я държа от камшици,а да не говорим за завиване и дрифтене... тва некъв ужас... направил съм си настойките на самата кола,уж калибрирах волана ама само да го бутна леко за връщане и всичко приключва на 720 градуса :Д

тва съм го пропуснал :Д Zolid Twin Turbo HY-829
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emiliqn.gqurov » 05 Юли 2013, 18:10

RSxRacer написа:
emiliqn.gqurov написа:

тва съм го пропуснал :Д Zolid Twin Turbo HY-829

Oк, моя съвет е да започнеш от по-малко градуси за да свикнеш, аз карам от 1 година и от скоро карам на 720 градуса, пробвай от 270 след 1 месец на 540 :bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///М

Мнение от ///M fanatik » 16 Сеп 2013, 0:35

Здравейте колеги.

Бих искал да Ви помоля за малко помощ относно няколко проблема. Ето как стоят нещата-инсталирал съм си LFS S2 (сваляно от техния сайт) и съм с пач О.6В(играта беше с 0.6Е,но сложих този). Реших и да си сложа споменатия туийк. Разархивирам го в папката на играта и при опит да го стартирам ми излиза следното: "Windows няма достъп до указаното устройство,път или файл.Може да нямате подходящите права за достъп за момента". Единствените промени,които съм правил са да си отключа всички коли и то с ънлокъра,който сте дали тук(той и туйка е от тук),но и той не проработи. Ънлоквам по описанието тук и ми пише,че е отключено,но когато го затворя ънлокъра и вляза от иконката в играта и си избера друга кола ми изписва,че не може да ми зареди името,а когато си избера писта ми изписва "няма писта". С лаптоп съм,уиндоус 7 и покривам изискванията. Framework-a ми е 4.0 ако е от значение.Също така имам и друг проблем. Преди години,когато бях много запален по ЛФС имаше един сайт наречен lfsmods. Преди малко се опитах да вляза и установих,че този сайт не съществува вече. Някакви алтернативни сайтове да знаете случайно ? Благодаря предвартелно.

Поздрави,Коко. :driving:
Are you /// M enough ?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emiliqn.gqurov » 16 Сеп 2013, 13:53

///M fanatik написа:Здравейте колеги.

Бих искал да Ви помоля за малко помощ относно няколко проблема. Ето как стоят нещата-инсталирал съм си LFS S2 (сваляно от техния сайт) и съм с пач О.6В(играта беше с 0.6Е,но сложих този). Реших и да си сложа споменатия туийк. Разархивирам го в папката на играта и при опит да го стартирам ми излиза следното: "Windows няма достъп до указаното устройство,път или файл.Може да нямате подходящите права за достъп за момента". Единствените промени,които съм правил са да си отключа всички коли и то с ънлокъра,който сте дали тук(той и туйка е от тук),но и той не проработи. Ънлоквам по описанието тук и ми пише,че е отключено,но когато го затворя ънлокъра и вляза от иконката в играта и си избера друга кола ми изписва,че не може да ми зареди името,а когато си избера писта ми изписва "няма писта". С лаптоп съм,уиндоус 7 и покривам изискванията. Framework-a ми е 4.0 ако е от значение.Също така имам и друг проблем. Преди години,когато бях много запален по ЛФС имаше един сайт наречен lfsmods. Преди малко се опитах да вляза и установих,че този сайт не съществува вече. Някакви алтернативни сайтове да знаете случайно ? Благодаря предвартелно.

Колега за това че нямаш писта мисля че трябва да изпълниш тези стъпки от темата http://www.lfs-bg.com/index.php/topic,173.0.html всички които имат уиндоус 7 минават по този път :lol:

за модове - http://lfsmods.com/ има и много други

(дано съм помогнал :bchug: )
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///М

Мнение от ///M fanatik » 16 Сеп 2013, 15:35

emiliqn.gqurov написа:
///M fanatik написа:Здравейте колеги.

Колега за това че нямаш писта мисля че трябва да изпълниш тези стъпки от темата http://www.lfs-bg.com/index.php/topic,173.0.html всички които имат уиндоус 7 минават по този път :lol:

за модове - http://lfsmods.com/ има и много други

(дано съм помогнал :bchug: )

Благодаря колега,помогна ми,но само,за да си отключа пиститите и колите. Стана ! Но туийка пак ми изкарва тази грешка.Иконката на туийка ми излиза като непознат файл. Сайта лфс модс също не ми го отваря. Рових доста за проблема с туийка и разбрах,че и други хора го имат,но никой не им е отговорил.

EDIT: Проблема е отстранен. Оказа се антивирусната. Преинсталирах и ъпдейтнах и всичко се оправи ! ;)
Are you /// M enough ?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Лада 2101
Мечтае да кара: Същата, ама със спирачки
Детайли за колата: BEAMS-а с лошите!

Мнение от integrale4life » 21 Сеп 2013, 10:50

Колега, пробвай с този туийк.

http://www.mediafire.com/download/jo5pl ... kOrder.exe

А за модове можеш също така да разровиш driftmods.net

Има и някакви турски сайтове за модове. Онзи ден търсих Mazda MX5 NA, обаче линковете им не бачкат добре...
Tutun turbon vihellyksen kuulen. Äänellään se mielen kohentaa. Ujellus kuin rajun myrskytuulen. Sitä desibelipellet koittaa ohentaa! Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата