E38 730I автоматик
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
E38 730I автоматик
Здравейте колеги,
приятно ми е да се запознаем.
От доста време се двоумях дали да закупя такъв автомобил, или не, но преди няколко дни попаднах на една обява и се влюбих в автомобила.
Без много да се замислям огледах колата и я купих, е вярно модел 1995та е, но важното е че на мен ми харесва.
Та така на въпроса, всеки знае, че покупката на автомобил "втора ръка" е малко рисковано (особено в родината ни), оказа че ходовата част, окачването са в много добро състояние, автоматика е обслужен и работи плавно
и затова искам да попитам, освен известните ми козметични забележки, за какви други проблеми трябва да й обърна внимание ?
приятно ми е да се запознаем.
От доста време се двоумях дали да закупя такъв автомобил, или не, но преди няколко дни попаднах на една обява и се влюбих в автомобила.
Без много да се замислям огледах колата и я купих, е вярно модел 1995та е, но важното е че на мен ми харесва.
Та така на въпроса, всеки знае, че покупката на автомобил "втора ръка" е малко рисковано (особено в родината ни), оказа че ходовата част, окачването са в много добро състояние, автоматика е обслужен и работи плавно
и затова искам да попитам, освен известните ми козметични забележки, за какви други проблеми трябва да й обърна внимание ?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: E38 730I автоматик
Колега, смени маслото на двигателя, пистовият ремък с ролките- ако не са сменяни и ако има нещо друго ще разбереш за него- как беше поговорката:,, Каквото требе, оно си сака". 

- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
Точно тоя двигател е много безмислено да го взимаш...
- > http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... fdf6619605
- > http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... fdf6619605
- staniss
- Потребител
-
- Кара: bmw e83 2.0xd
Здравейте, колега извинявай че ще ти ползвам темата, но и при мен има оферта за е38 730i 97` . Та тези модели не са толкова широко разпространени, има ли защо? Обслужването им по тежко ли идва спрямо останалите двигатели. Като цяло малко повече информация относно тези е38-ци, предполагам колегата и той това ще иска да узнае
)

beyond reality
- amgpower
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E38 750i,CL55AMG
- Мечтае да кара: Е60 М5 или САМОЛЕТ
Обслужването е същото като при големите братя 3.5 и 4.4 Не са толкова популярни Е38 с 3.0 бензин защото си плащаш като за 4.4 а получаваш половината.Мотора е муден,харчи доста спрямо демаража.Който иска бензинова Е38 или е 2.8 защото има много привърженици на 6-так редовак или 4.4 защото за харченето поне мотора оправдава с вървенето.Аз лично съм карал 3.5 и не съм доволен от демаража му,разликата в разхода от 4.4 не е повече от 2-3 литра.Сега с 4.4 ванос мотора съм много доволен от демаража на автомобила,е разхода е
по-висок от 3.0 и 3.5 но си заслужава.
по-висок от 3.0 и 3.5 но си заслужава.
Аз мисля, че за келеш като мен е идеална ...
няма ' се пребия някъде ( все пак ми е първото в живота БМВ )

8 мнения
• Страница 1 от 1