Защо цената не трябва да определя качествата на колата?
Модератор: Общи модератори
- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d
Re: Защо цената не трябва да определя качествата на колата?
///Micev_87 написа:пак казвам ако бяхме на 4 очи нямаше така да ми говориш,повече няма какво да кажа с прости хора не се занимавам
човече ... пий си лекарствата по-често ...
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
///Micev_87 написа:това е класиката на бмв е30 и е36 и ще ускапяват с времето както е30 м3....виж има цяло написано за тая кола "Единствена и неповторима" но какво да ти се обяснявам ти си знаеш твоето,бахти дивия селянин честнода ти кажа аз само е30 е36 и е46 се заглеждам по ме кефят по старите модели на бмв класическите

ATR-42/72
acho.rs написа:Стегнете се бе хора - ебати тъпия спор водите . Е36 тва , Е36 онова . Няма да остане класика , защото е със изключително авангарден дизайн за времето си и не носи класическите черти на БМВ от онова време . Представена като консепт 1988та , първите серийни бройки слизат от конвейра 1989тагодина - сете се как са изглеждали другите коли по това време . Е30 което толкова го обичате в очите на 99% от хората е архаична тясна талига - това какво значение има ?
Архаична, тясня талига е в очите само на олигофрените, които грам хабер си нямат от света

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Dpy написа:acho.rs написа:Стегнете се бе хора - ебати тъпия спор водите . Е36 тва , Е36 онова . Няма да остане класика , защото е със изключително авангарден дизайн за времето си и не носи класическите черти на БМВ от онова време . Представена като консепт 1988та , първите серийни бройки слизат от конвейра 1989тагодина - сете се как са изглеждали другите коли по това време . Е30 което толкова го обичате в очите на 99% от хората е архаична тясна талига - това какво значение има ?
Архаична, тясня талига е в очите само на олигофрените, които грам хабер си нямат от светаА това, че масовката е съставена от такива индивиди е един друг въпрос
Не можеш да кажеш на човек олигофрен , заради това не че го кефи е30 и му изглежда като кола на 30 години .
Не е олигофрен е за това, че не харесва е30, всеки човек е различен, съответно е нормално да харесва различни неща. Олигофрен е за това, че има наглостта да обижда моделът, без да го познава, а и предвид факта, че е пълна ливада(но в същност мислейки се голям разбирач
) на тема автомобили, подобни изказвания звучат още по-абсурдно.

- zxsport
-
///Micev_87 написа:пак казвам ако бяхме на 4 очи нямаше така да ми говориш,повече няма какво да кажа с прости хора не се занимавам
Колега, ако ти е мерак да се "изявиш" в тази насока - може да ми пишеш - ще ти дам мой тел.!
По темата - имал съм ги доста време и 2-те ... даже едното (е36) го имам все още ... ами сравнявате различни класове коли ... това е! На 124-та и подхожда сравнение с е34, не с е36!
Приятели бмвтата са си бмвта,всяка кола носи чара на марката.Но винаги новото е по-хубаво.Нормално е хората с по-новите модели да се дразнят на такива коментари ,че е30 или е36 било най-якото или пък е34.Старата петица сравнение с е39 е 1 класа отдоло , вече за е60 няма място за сравнение,все едно космически кораб стои до нея.Нали това им е целта на новите модели и развитието,всяка да е по-добра от предишната.Аз за тройките мога да говоря,защото съм имал е30,е36,е46 и вървя винаги към по-новото ,след време дай боже и е92.Е30 си е като лада,90% процента от неутралните хора виждат една много стара трошка в е30.Тя е за ценители ,и предразполага да се сложи хубав в мотор в нея и да си дивееш по улиците . Е36 е хубава кола ,но вече остаряла във всичко и като дизайн и като екстри.Отделно е ,че колкото и да е подържана почват мн неща да са за смяна и следва един необратим процес на разваляне.И вървежа отслабва естествено.Доскоро имах е36 наистина много добър екземпляр,много красива и запазена кола,но я продадох за да мина на е46 с м пакетче в отлично състояние.Е разликата е огромна, и като комфорт и като возия и като вървеж.И не ,че ме интересува,но хората те гледат 2но повече.Това е всеки си кара квото може да си позволи и му е кеф,но е тъпо да се каже ,че кола за 2 хиляди е по-хубава от 10 или пък за 5 е по-хубава от 30 хилядна кола,само защото ти си с по-евтината и стара .
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
големо заглеждане е по е46-ците мани
направо се чувствам като звезда
направо се чувствам като звезда

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Тука всеки си хвали неговото. Безсмислени са тия дискусии.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Не бре, как ще са безсмислени. Чакай да обобщя:
Сега сме 2013 година, а мицев съдейки по ника е на 26 години, а колата му е набор 94 което я прави на 19, а не както той е писал на 22, което пък за него няма значение щото е46 е класика, а дори и е36 щяла да се ускъпява с времето, пък дал 2500 лева за ревизия на ис мотор, дето вечно негова, а колегата с пачките отгоре не хае, че старата е30 може да е по-скъпа от новото му е46, към което се стреми всеки един по напреднал елемент с желание за събиране на погледи... Е34 била класа надолу от е39 а е60 в космоса и некви такива... нещо страшно е тука

И да - олигофрен си ако не харесваш е30! ТОЧКА
Сега сме 2013 година, а мицев съдейки по ника е на 26 години, а колата му е набор 94 което я прави на 19, а не както той е писал на 22, което пък за него няма значение щото е46 е класика, а дори и е36 щяла да се ускъпява с времето, пък дал 2500 лева за ревизия на ис мотор, дето вечно негова, а колегата с пачките отгоре не хае, че старата е30 може да е по-скъпа от новото му е46, към което се стреми всеки един по напреднал елемент с желание за събиране на погледи... Е34 била класа надолу от е39 а е60 в космоса и некви такива... нещо страшно е тука

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
KPETEH написа:И да - олигофрен си ако не харесваш е30! ТОЧКА

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
KPETEH написа:Не бре, как ще са безсмислени. Чакай да обобщя:
Сега сме 2013 година, а мицев съдейки по ника е на 26 години, а колата му е набор 94 което я прави на 19, а не както той е писал на 22, което пък за него няма значение щото е46 е класика, а дори и е36 щяла да се ускъпява с времето, пък дал 2500 лева за ревизия на ис мотор, дето вечно негова, а колегата с пачките отгоре не хае, че старата е30 може да е по-скъпа от новото му е46, към което се стреми всеки един по напреднал елемент с желание за събиране на погледи... Е34 била класа надолу от е39 а е60 в космоса и некви такива... нещо страшно е тука![]()
Ник-а ти обяснява всичко

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
имам почти всички от снимките 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782