Защо цената не трябва да определя качествата на колата?
Модератор: Общи модератори
- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d
Re: Защо цената не трябва да определя качествата на колата?
F3P написа:AngelG написа:...има си добри екземпляри които изглеждат добре ...
Аз и читави Е28-ци знам, виждал съм и уникални Е21-ци, а каква Е32-ка карах 150км. не е истина... Свестни Е30-ки има много, също и Е36- бе общо взето от всеки модел има читави екземпляри. Но тези екземпляри НЕ струват 2 бона- на такива коли само боята им струва повече от 2 бона. Зарежи това- истински читавите рядко се продават дори и на луда цена.
Аз лично , ако някога реша по-скоро бих дал пари за истинска , перфектна Е21 / Е32 ... За мен те са един вид "истински автомобили" , докато Е36 си просто морално остарял кенеф ( дори и примерно с джанти за 2к и боя за 3к )
ПС : Има си автомобили които са станали класики и винаги ще имат стойност , нарастваща с годините , има и такива които просто влизат в графа "кош" .
ПС2 : Това си е мое мнение и абсолютно не го натрапвам на който и да било

- ///Micev_87
-
-
- Кара: 318ис м42 94г
- Мечтае да кара: e46 m3
- Детайли за колата: всичко по много
все пак сме бмв форум нека има малко уважение към марката той започна с "великата 124" е36 "единствена и неповторима" прочети малко и тогава пиши... има тема за тая кола така да говориш няма смисъл аз съм имал доста проблеми с моята е36 но пак си я обичам в момента е в топ форма почти всичко е сменено знам че няма никаде да ме остави само ревизия на двигатела съм дал над 2500 да не говорим и другите работи,но въпреки това си я обичам и няма никога да я дам...

- ///Micev_87
-
-
по добре да се заключи темата не обичам така да говорят за любимата ми марка кола....!!

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
AngelG написа:F3P написа:AngelG написа:...има си добри екземпляри които изглеждат добре ...
Аз и читави Е28-ци знам, виждал съм и уникални Е21-ци, а каква Е32-ка карах 150км. не е истина... Свестни Е30-ки има много, също и Е36- бе общо взето от всеки модел има читави екземпляри. Но тези екземпляри НЕ струват 2 бона- на такива коли само боята им струва повече от 2 бона. Зарежи това- истински читавите рядко се продават дори и на луда цена.
Аз лично , ако някога реша по-скоро бих дал пари за истинска , перфектна Е21 / Е32 ... За мен те са един вид "истински автомобили" , докато Е36 си просто морално остарял кенеф ( дори и примерно с джанти за 2к и боя за 3к )
ПС : Има си автомобили които са станали класики и винаги ще имат стойност , нарастваща с годините , има и такива които просто влизат в графа "кош" .
ПС2 : Това си е мое мнение и абсолютно не го натрапвам на който и да било
Е36 ако беше кенеф от BMW нямаше да пускат новата реклама на 3та серия по телевизията с интро от 9 е36ци. Не се излагай, че ще ти се смеят и кучетата.
- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d
Това че караш Е36 и го приемаш лично не е мой проблем , а изцяло твой . Казах , че това си е мое мнение и не ангажирам никого с него , още по-малко някой фанатик като тебе .... и харесвам БМВ , както и Мерцедес , даже в момента имам 2 БМВ-та ... ама това да си кон с капак и да боготвориш 20 годишен кош , едва ли не е най-великата кола произвеждана някога .... само на теб някой може да ти се смее
///Micev_87 написа:по добре да се заключи темата не обичам така да говорят за любимата ми марка кола....!!
И що да се заключи- щото на теб така ти е кеф ли

ПС: БМВ могат да пускат каквито им е кеф реклами, все тая- в БГ Е36 от известно време е синоним на "кош, кочина, кенеф, мангалска кола" и все в тоя лош ред на мисли... И лошото е, че в едни 70% от случаите определението е вярно...
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
AngelG написа:Това че караш Е36 и го приемаш лично не е мой проблем , а изцяло твой . Казах , че това си е мое мнение и не ангажирам никого с него , още по-малко някой фанатик като тебе .... и харесвам БМВ , както и Мерцедес , даже в момента имам 2 БМВ-та ... ама това да си кон с капак и да боготвориш 20 годишен кош , едва ли не е най-великата кола произвеждана някога .... само на теб някой може да ти се смее
Нищо не боготворя. За сульо и пульо всяко бмв преди 2000та може да е кош. Е32 пък още повече щото е даже още по-стар котор и прилича на Е34 отвън. Има 2 модела къде са класически коли и тва са е24 и е31 от тия години, всичко друго е масово и може всеки да го определя както си иска.
В БГ много работи са възможни ама от тях хорското мнение най-малко ме интересува.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Изложихте се
Но в България винаги ще е така - докато всеки гледа комшията какво кара и почва да му прави едва ли не морална и какви ли не други характеристики... А все по-малко хора уважават избора на другите
Аз значи трябва да почна да храня 124, щото веднъж са ме возили (не съм карал и нямам желание) и това за мен е лодка, не кола.

- ///Micev_87
-
-
F3P написа:///Micev_87 написа:по добре да се заключи темата не обичам така да говорят за любимата ми марка кола....!!
И що да се заключи- щото на теб така ти е кеф лиЧе не е нужно да се обсъждат 124-ки- ОК, ама това не ти дава право да пишеш неща като... А, къде ти ги писанията за които става дума
![]()
ПС: БМВ могат да пускат каквито им е кеф реклами, все тая- в БГ Е36 от известно време е синоним на "кош, кочина, кенеф, мангалска кола" и все в тоя лош ред на мисли... И лошото е, че в едни 70% от случаите определението е вярно...
Абе ако бяхме на 4 очи надали така ше ми говореше с такъв тон и да обиждаш колата ми всичко се връща.... да кеф ми е и казвам да се заключи такива канефи като теб съм ги слушал и ми писна от тебе....караи си скапанта 124ка на татко ти и не се обаждай като си купиш собствена кола тогава говори. Карал съм на 2 мой приятели те са доста по стари от мен

- ///Micev_87
-
-
това е класиката на бмв е30 и е36 и ще ускапяват с времето както е30 м3....виж има цяло написано за тая кола "Единствена и неповторима" но какво да ти се обяснявам ти си знаеш твоето,бахти дивия селянин честно
да ти кажа аз само е30 е36 и е46 се заглеждам по ме кефят по старите модели на бмв класическите

- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Колега сам го каза ти си ги заглеждаш
ама селяни или не всички имаме право на избор , и хората от малки се учат да уважават правото на избор на другите.
Недейте да се съдите !
Някои харесват е36 други е39
за едни е38 било класика - за други недостижима кола поради цена и т.н. "
Аз си казвам че ако нямах семейство и други приоритети нямаше да се кача на кола след 85 год. камо ли пък е36 - но това е моя избор всеки луд с номера си!
Този форум е обединение на хора обичащи и живеещи с марката малко и много ...
А не място за спорове кое било класика мерцедесът бил ли хубава кола и т.н.
ама селяни или не всички имаме право на избор , и хората от малки се учат да уважават правото на избор на другите.
Недейте да се съдите !
Някои харесват е36 други е39
за едни е38 било класика - за други недостижима кола поради цена и т.н. "
Аз си казвам че ако нямах семейство и други приоритети нямаше да се кача на кола след 85 год. камо ли пък е36 - но това е моя избор всеки луд с номера си!
Този форум е обединение на хора обичащи и живеещи с марката малко и много ...

А не място за спорове кое било класика мерцедесът бил ли хубава кола и т.н.

Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
///Micev_87 написа:......
Нали казах да се успокоиш- я си пий хапчетата... И явно едно изтрито мнение не ти стига да схванеш намека

ПС: И се научи да НЕ пускаш 2 поредни мнения- не е сложно да събереш всичко в едно мнение...
- ///Micev_87
-
-
пак казвам ако бяхме на 4 очи нямаше така да ми говориш,повече няма какво да кажа с прости хора не се занимавам

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Стегнете се бе хора - ебати тъпия спор водите . Е36 тва , Е36 онова . Няма да остане класика , защото е със изключително авангарден дизайн за времето си и не носи класическите черти на БМВ от онова време . Представена като консепт 1988та , първите серийни бройки слизат от конвейра 1989та
година - сете се как са изглеждали другите коли по това време . Е30 което толкова го обичате в очите на 99% от хората е архаична тясна талига - това какво значение има ?

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Bavarishe написа:Аз съм карал Ауди Ц4,Мерцедес 124 и Е34 и всяка си има предимства и недостатъци,но и 3-те са като чук без дръжка.И за пояснение,но 124 на 17-ки си става каруца като е34 на 17-ки
ЕЕе Ако знаех, че това е критерии за един автомобил щях да си взема 38-ца с 52-ки щото нали с 18-ки не става

ATR-42/72