Политическа.
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Политическа.
Чешат си само езиците. Подслушвал неподслушвал и какво ще докажат ? Че Цветанов имал право да разпореди СРС ама не разпоредил ? Ако подслушва - виновен ако не подслушва пак виновен ?! Че нали има още 100 други начина за събиране на доказателства .Никой съдия няма да издаде присъда само на база СРС .Пълнят вестниците с глупости според мене за манипулиране на общественото мнение.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
До скоро не вярвах, че са толкова глупави и играят някакви игри. Но в момента управляващите правят поредната си глупост, а именно това, че скочиха срещу медиите.
А определено това не е в тяхна полза, защото медиите са способни да контролират общественото мнение. Или пък само аз така си мисля...знам ли.
А определено това не е в тяхна полза, защото медиите са способни да контролират общественото мнение. Или пък само аз така си мисля...знам ли.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Е.Димитров написа:За мен бсп,съвместно с дпс са най-големите тъпанари съществували в политиката (моля да не се обиждат симпатизантите на тези две партии ,просто имам аргументи които ще изложа).
Какво имам в предвид,ако се върнем няколко месеца по-рано,на първите протести и когато бат бойко подаде оставка,тея горепосочените ако имаха капка акъл в главите...просто нямаше да му я приемат,така герб щяха да натрупват пасиви и до изборите нещата щяха да са доста груби и рейтинга на герб щеше да е доста ниско...
Тогава допуснаха грешка,сега продължават с малоумните ги грешки,имам чувството че са безумно тъпи и тея дето ги съвестват.
Ама колко тъп трябва да си,че при такова крехко мнозинство,държащо се на волята на един и то не много добре със психиката човек,да правиш подобни глупости и да назначаваш дпс на позиции,като знаят че именно дпс им изяде главата преди години...
Ма не,това са отчайващо тъпи парчета,да ме извинят поддръжниците им,но пък и цирка е пълен след като ба'т бойко се хвърли в такива сценарии с убийства,някакви затвори...бе много филми гледа ,явно сега има много време за подобни неща,пък и цецко,и той да не остане по-назад,и той заподозря убийство...
Смешници
На първо време не се прави , че не гласува за тях с напразната надежда да се върне времето от 2006-2007ма когато на фона на най-големия иконом. разцвет на ЕС , нас ни блокираха фондовете ... Та не ги мисли за толкова тъпи - ако бяха тъпи нямаше да са на власт отново . Те си знаят - дори да се изакаме на масата , пак ще си имаме същия брой гласували . 50% от българите ще са обезверени от политиците и няма да гласуват , бабичките и циганите (в случай на 20лева) са си техни , етническата престъпна стуктура на доган винаги ще си има още няколко процента и всичко си е по старому ... е да ама НЕ

- Jordana
- старши ентусиаст
-
Според мен тоя покварен приятелски тандем БСП-ДПС е в основата на всички злини в България.
Тия двете нямат преборване чрез избори или други демократични средства.Най много за един мандат да им спрат въздуха и толкоз .После пак избуяват като магарешки тръни.
Атака е пълна политическа генетика с цел да бетонира съществуването на ДПС. Ако ДПС не съществува Атака става безпредметна като партия.
След всичкия бълвоч който изливат всеки ден по медиите реалноста е че пак си спретнаха тройна коалиция - вечните 1 и 2 БСП и ДПС плюс уж сърдития Сидеров че е в коалиция с ДПС.
БСП и ДПС винаги и на всички избори са били заедно с изключение на първия път 1990г.
Тия двете нямат преборване чрез избори или други демократични средства.Най много за един мандат да им спрат въздуха и толкоз .После пак избуяват като магарешки тръни.
Атака е пълна политическа генетика с цел да бетонира съществуването на ДПС. Ако ДПС не съществува Атака става безпредметна като партия.
След всичкия бълвоч който изливат всеки ден по медиите реалноста е че пак си спретнаха тройна коалиция - вечните 1 и 2 БСП и ДПС плюс уж сърдития Сидеров че е в коалиция с ДПС.
БСП и ДПС винаги и на всички избори са били заедно с изключение на първия път 1990г.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Jordana написа:Според мен тоя покварен приятелски тандем БСП-ДПС е в основата на всички злини в България.

п.п. Гледам Местан как говори, изглежда всеки момент ще припадне

- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
Този белоглав болен Сидеров за, какъв сее помислил, днес пък проверявал личните карти на хора, които минавали през орлов мост
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
acho.rs написа:Е.Димитров написа:За мен бсп,съвместно с дпс са най-големите тъпанари съществували в политиката (моля да не се обиждат симпатизантите на тези две партии ,просто имам аргументи които ще изложа).
Какво имам в предвид,ако се върнем няколко месеца по-рано,на първите протести и когато бат бойко подаде оставка,тея горепосочените ако имаха капка акъл в главите...просто нямаше да му я приемат,така герб щяха да натрупват пасиви и до изборите нещата щяха да са доста груби и рейтинга на герб щеше да е доста ниско...
Тогава допуснаха грешка,сега продължават с малоумните ги грешки,имам чувството че са безумно тъпи и тея дето ги съвестват.
Ама колко тъп трябва да си,че при такова крехко мнозинство,държащо се на волята на един и то не много добре със психиката човек,да правиш подобни глупости и да назначаваш дпс на позиции,като знаят че именно дпс им изяде главата преди години...
Ма не,това са отчайващо тъпи парчета,да ме извинят поддръжниците им,но пък и цирка е пълен след като ба'т бойко се хвърли в такива сценарии с убийства,някакви затвори...бе много филми гледа ,явно сега има много време за подобни неща,пък и цецко,и той да не остане по-назад,и той заподозря убийство...
Смешници
На първо време не се прави , че не гласува за тях с напразната надежда да се върне времето от 2006-2007ма когато на фона на най-големия иконом. разцвет на ЕС , нас ни блокираха фондовете ... Та не ги мисли за толкова тъпи - ако бяха тъпи нямаше да са на власт отново . Те си знаят - дори да се изакаме на масата , пак ще си имаме същия брой гласували . 50% от българите ще са обезверени от политиците и няма да гласуват , бабичките и циганите (в случай на 20лева) са си техни , етническата престъпна стуктура на доган винаги ще си има още няколко процента и всичко си е по старому ... е да ама НЕ![]()
![]()
На първо място ще ти кажа едно нещо-не си позволявай по мой адрес да си правиш грешни и тъпи заключения ,не ти се отдава да мислиш и поради тази причина правиш грешни заключения.Нито съм гласувал за когото и да е било нито смятам да гласувам повече,нито пък ти или който и да е ще ми казваш за кого съм или не съм гласувал.
Освен това,понеже ми беше интересно да видя кой как гласува,всички пенсионери които съм питал в блока който живея,са гласували за ...герб,интересното е че млади хора до към -30-35 години бяха гласували за бсп,защото именно орешарски им изглеждал свестен,умни и образовани етнически турци които питах (така наречените турци,с високо образование и на добра работа) не са гласували за никой.
Надявам се да обърнеш внимание на началото на моят пост и да се съобразиш с тази "молба".
Благодаря
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
А ето и точно по темата поста (че много се нервирам на някой неща,а нарочно го написах в отделен пост за да не се размие основният смисъл на предишната ми "молба")
Значи,държавата е много объркана,държавата и партиите.
Какво имам в предвид-националисти,в чистият смисъл ,това са хора които се интересуват от запазване в най-общ смисъл на традициите и пазители на идентичността на нацията...нашите са някакви поклонници на примерно фашисти,в някаква степен са необразовани и никъде не показват и не защитават истинската българска ценностна система...всъщност са някакви най-общо казано-гамени.
социалистите -по принцип лявата идея е...прогресивна,според изследователите,тя се характеризира с грижа за обществото,социална справедливост и тн. добродетели-нашите до един са едри бизнесмени,капиталисти и най-уникалното-хората в България не харесват социалистите защото ги свързват с миналите години (под социалисти имам в предвид ИСТИНСКИТЕ такива,не в България),а искат капиталисти или "десни" ,които пък по същество са ориентирани към и предимно към едрият бизнес,така наречените сега олигарси и едри капиталисти...което пък не е точно социално...което пък търсят хората...
Бе смахната работа
Значи,държавата е много объркана,държавата и партиите.
Какво имам в предвид-националисти,в чистият смисъл ,това са хора които се интересуват от запазване в най-общ смисъл на традициите и пазители на идентичността на нацията...нашите са някакви поклонници на примерно фашисти,в някаква степен са необразовани и никъде не показват и не защитават истинската българска ценностна система...всъщност са някакви най-общо казано-гамени.
социалистите -по принцип лявата идея е...прогресивна,според изследователите,тя се характеризира с грижа за обществото,социална справедливост и тн. добродетели-нашите до един са едри бизнесмени,капиталисти и най-уникалното-хората в България не харесват социалистите защото ги свързват с миналите години (под социалисти имам в предвид ИСТИНСКИТЕ такива,не в България),а искат капиталисти или "десни" ,които пък по същество са ориентирани към и предимно към едрият бизнес,така наречените сега олигарси и едри капиталисти...което пък не е точно социално...което пък търсят хората...
Бе смахната работа

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Чудесно , радвам се че съм сгрешил . След като си толкова негативно настроен към дпс/бсп , се надявам да те видя на протеста , поне един път 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
acho.rs написа:Чудесно , радвам се че съм сгрешил . След като си толкова негативно настроен към дпс/бсп , се надявам да те видя на протеста , поне един път
На протести ходех когато бях млад и наивен,когато имаше СДС (тогава бяха с главни букви) ,и след като лично видях какви са "демократите",хич повече не ми пука кой къде и защо...ммм...всъщност се излъгах още 2 пъти-гласувайки за ндсв и после за последен път за герб на предишните избори,от тогава не гласувам,не заради нещо друго,ами смятам че съм голям карък,защото ако се появи наистина хубав и честен човек,аз няма да гласувам ,защото ме е страх да не се разочаровам за пореден път,гледам да си спестявам негативни настроения,имам си мнение,примерно не харесвам някакви не до там уравновесени хора като примерно атака,определено мразя етнически партии като дпс и разни цигански партии,определено мразя разни партии дето лъжат че хем били на над 100 години,хем пък били нови-както им отърва,нови били защото вълната в европа е на тема социалистически партии и искат да привлекат младите и едновременно били на 100 години,за да привлекат възрастните хора,които по някакъв начин си спомнят с добро миналото...
Не понасям вече и някакви нови "демократи" ,дето се явяват месии,а после почват оправдания че все предишните били виновни.
Просто моето мнение е че в парламента не трябва да има нито един депутат,който е участвал в последните 23 години като депутат или в управлението,защото след като е бил на подобно място и историята е свидетел че нищо не се е подобрило ,то значи че е бил напълно безполезен и няма повече място там.
Интересно,след като повдигна въпроса за субсидиите,защо след като селското стопанство така щедро се субсидира и конкретно най-щедро последните 3 години,защо цените на тези продукти скочиха с над 30-40%,как така идват продукти от испания ,които са по-евтини,нали субсидията е именно това,да се подпомогне за да не е толкова скъпо,ето сега и зърнопроизводителите ,те пък взимат най-много пари и тая година пак недоволни....
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Хе ..че що да свалям цените ? Хем субсидийка хем цената висока .Двоен кяр
тъй да се каже.А пък зърното може да се изнесе .Ланското беше супер качество .После може да се внесе боклука от украйна или от мозамбик /въпрос на вкус / и да се продава тука вместо ношенското .Българина е търпелив и смирен човек - ще разбере затрудненията на зърнопроизводителя ..и на зърно прекупвача ..на хлебаря .Ще им влезе в положението така да се каже.

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Е.Димитров написа:Интересно,след като повдигна въпроса за субсидиите,защо след като селското стопанство така щедро се субсидира и конкретно най-щедро последните 3 години,защо цените на тези продукти скочиха с над 30-40%,как така идват продукти от испания ,които са по-евтини,нали субсидията е именно това,да се подпомогне за да не е толкова скъпо,ето сега и зърнопроизводителите ,те пък взимат най-много пари и тая година пак недоволни....
Щото цените у нас се контролират от "талантливите" (дето вика Стиин-ката)

Ubi dubium, ibi libertas
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 10:04, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Я ни подскажи кой вдигна цените 2007 с 200% и що така се наложи и после .... спираме 

Ubi dubium, ibi libertas