Brembo Max и Green Stuff
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- bmw545i
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 545i
- Детайли за колата: E 60
Brembo Max и Green Stuff
Колеги, някой има лични/преки впечатления от тези дискове. Моля за мнения.
Има ли някаква чувствителна разлика с тези прорези или са само шоу.
Гледам, братята германци ги препоръчват в комбинация с още по-непознати за мен накладки - EBC Green Stuff
Има ли някаква чувствителна разлика с тези прорези или са само шоу.
Гледам, братята германци ги препоръчват в комбинация с още по-непознати за мен накладки - EBC Green Stuff

Re: Brembo Max и Green Stuff
Колега само оригинално минах през този филм само оригиналните дискове не кривят.
1.Брембо макс
2.Текстар про
3.оригинални в мкар мисля че бяха около 900 лева с накладките
1.Брембо макс
2.Текстар про
3.оригинални в мкар мисля че бяха около 900 лева с накладките
- vesko4114
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбото да му се завива свят....
С Брембо макс, можеш само да гледаш как ти заглеждат дисковете по светофарите Голфаджийте...
И от 200 като набиеш спирачки такива звуци се чуват, че все едно спира Парен локомотив. АТЕ Power е същата хуйня....
Само оригинално, поне да знаеш, че няма и да се кривят или поне са най-корави. Чувал съм добри отзиви и от АТЕ дискове, но не нарязани щуротии. Накладките освен ОЕМ - Textar, ATE, TRW.... нещо такова.

И от 200 като набиеш спирачки такива звуци се чуват, че все едно спира Парен локомотив. АТЕ Power е същата хуйня....
Само оригинално, поне да знаеш, че няма и да се кривят или поне са най-корави. Чувал съм добри отзиви и от АТЕ дискове, но не нарязани щуротии. Накладките освен ОЕМ - Textar, ATE, TRW.... нещо такова.

...............................
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Заложи на Zimmermann Formula Z/Black Diamond спорачни дискове+EBC Green/Red Stuff накладки+EBC BF307/Castrol SRF спирачна течност.
Доста над ОЕМ качество и в пъти по-добро спиране

- vesko4114
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбото да му се завива свят....
///M_Martin написа:Заложи на Zimmermann Formula Z/Black Diamond спорачни дискове+EBC Green/Red Stuff накладки+EBC BF307/Castrol SRF спирачна течност.
Марто, като енциклопедия си за Е60

...............................
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-

- bmw545i
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 545i
- Детайли за колата: E 60
///M_Martin написа:Заложи на Zimmermann Formula Z/Black Diamond спорачни дискове+EBC Green/Red Stuff накладки+EBC BF307/Castrol SRF спирачна течност.
Колега, този диск е обикновен - Z серията има само покритие срещу ръжда.В немския BMW форум нещо не ги долюбват - кривене, свирене и тн.
Гледах дисковете на EBC -имат спортни дискове със специална закалка и състав -EBC- Black Dash Disc - Sportbremsscheibe;EBC- Turbo Groove Disc - Sportbremsscheibe;EBC- High Carbon Sportbremsscheiben. EBC препоръчват и цвета накладки, които съответстват на дисковете-струва ми се добра комбинация.
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
bmw545i написа:///M_Martin написа:Заложи на Zimmermann Formula Z/Black Diamond спорачни дискове+EBC Green/Red Stuff накладки+EBC BF307/Castrol SRF спирачна течност.
Колега, този диск е обикновен - Z серията има само покритие срещу ръжда.В немския BMW форум нещо не ги долюбват - кривене, свирене и тн.
Гледах дисковете на EBC -имат спортни дискове със специална закалка и състав -EBC- Black Dash Disc - Sportbremsscheibe;EBC- Turbo Groove Disc - Sportbremsscheibe;EBC- High Carbon Sportbremsscheiben. EBC препоръчват и цвета накладки, които съответстват на дисковете-струва ми се добра комбинация.
не е обикновен-двойно вентилиран е и да с покритие против ръжда

8 мнения
• Страница 1 от 1