Политическа.
Модератор: Общи модератори
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Re: Политическа.
Е.Димитров написа:За мен бсп,съвместно с дпс са най-големите тъпанари съществували в политиката (моля да не се обиждат симпатизантите на тези две партии ,просто имам аргументи които ще изложа).
Какво имам в предвид,ако се върнем няколко месеца по-рано,на първите протести и когато бат бойко подаде оставка,тея горепосочените ако имаха капка акъл в главите...просто нямаше да му я приемат,така герб щяха да натрупват пасиви и до изборите нещата щяха да са доста груби и рейтинга на герб щеше да е доста ниско...
Тогава допуснаха грешка,сега продължават с малоумните ги грешки,имам чувството че са безумно тъпи и тея дето ги съвестват.
Ама колко тъп трябва да си,че при такова крехко мнозинство,държащо се на волята на един и то не много добре със психиката човек,да правиш подобни глупости и да назначаваш дпс на позиции,като знаят че именно дпс им изяде главата преди години...
Ма не,това са отчайващо тъпи парчета,да ме извинят поддръжниците им,но пък и цирка е пълен след като ба'т бойко се хвърли в такива сценарии с убийства,някакви затвори...бе много филми гледа ,явно сега има много време за подобни неща,пък и цецко,и той да не остане по-назад,и той заподозря убийство...
Смешници
Те грешките си ги знаят много добре и без съветници, просто са безобразно алчни и нагли. Разбрали са си се на някаква схема предварително и ще си я следват. Аз "някакъв слух" чух ,че лицето Д. П. е помогнал с ДЕВЕТ цифрена сума за да го сложат на тоя пост. Там горе просто играе парата и схемите и нищо друго не ги интересува. И сега им е доста тъпо ,че протестите им бавят връщането на инвестицията. Ама поне са хитри и безскрупулни ще го играем на търпение с тях - ще чакат хората просто да се уморят да протестират. Те това ги описва добре:
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
steeN написа:Не виждам нищо притеснително в ОО... Поредната история в стил "кой ни сра в гащите". Иначе тая харта не мога да коментирам... сигурно поредната идея как да омажем нещата още повече
Няма нищо притеснително викаш във фондацииките на Сорос...как пък не проработиха на нито едно място в цял свят, да не говорим пък за страните в преход. Роят се като пчели да не можеш да им хванеш края.Тия същите у нас бълват кадри от началото прехода и като се загледаш по внимателно, зад всяка приватизационна сделка или милионен бизнес седи по едно или повече от тия мозъчни тръстове и тинк танкчета от същите тези НПО-та. Повечето от възпитаниците им са бивши комсомолци, кадри на АОНСУ и деца на известни в близкото минало наши другари

Ами фондациите на Люмила, ЦИД и въвеждането на Демокрацията, „Невидимата ръка на пазара като универсален пенкилер за българската икономика“, ДПС и Атака, ами гражданското общество в България , НБУ, '97,електроразпределителните дружества, неолибералите от ГЕРБ, неправителствените експерти с идеята за "миноритарни" приватизации ,Чехльо , фейсбук активистите.................................... -всичките явления са в следствие на тяхна дейност.
Новата '89 идва с "новите" лица , тихата революция пак р'ииш ли

Ubi dubium, ibi libertas
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Бе този човек...сидеров,бе той нормален ли е?
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5885131
- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
Е.Димитров написа:Бе този човек...сидеров,бе той нормален ли е?
Мисля, че на всички е ясен отговора.

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Е.Димитров написа:Бе този човек...сидеров,бе той нормален ли е?
Тоя ще направи единственото, на което е способен, ще предизвика война по улиците

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Ivo_Borisov написа:Е.Димитров написа:Бе този човек...сидеров,бе той нормален ли е?
Тоя ще направи единственото, на което е способен, ще предизвика война по улиците
Ми според мен е разочарован че тея дето са провокаторите по протестите не могат да свършат "работа" и излиза лично да си свърши работите...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Сидеров разпитвал минувачи как да стигне до офиса на Марк Зукербърг, за да го обвини в корупция, провокация, организиране на протести и обслужване на интересите на ГЕРБ.

Ми той Сидеров е същия като протестиращите. Може да си спретнат една среща и да се замерят с домати, краставици, кроасани, бисквити
На мен по ми е странно, че хора излизащи да протестират за по-добър начин на живот, .... си правят гавра с храна, но това на никой не му прави впечатление!

На мен по ми е странно, че хора излизащи да протестират за по-добър начин на живот, .... си правят гавра с храна, но това на никой не му прави впечатление!
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Министърът на вътрешните работи ще търси нападателите на депутите от вчера, извършили престъпление и ще ги разследват. Ами Защо на Болен не му търсите сметка като напада полицаи бе .... 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Ivo_Borisov написа:Министърът на вътрешните работи ще търси нападателите на депутите от вчера, извършили престъпление и ще ги разследват. Ами Защо на Болен не му търсите сметка като напада полицаи бе ....
Щото е депутат и може да си прави каквото поиска (както се видя и преди като буташе ония полицай и многократните изблици които са му чест спътник).
И това не е само сега,винаги е било в нашата държава,винаги по някаква причина която ми е чудна,гражданите никога не биват защитавани ,а иначе защитниците се издържат именно от парите на гражданите..
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Някой ако не знае Волен Сидеров е завършил теология в шуменския университет през 2007г.През 2000 печели наградата на Съюза на българските журналисти. Изобщо не е глупав или луд.Прави се на такъв защото затова му плащат .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Jordana написа:Някой ако не знае Волен Сидеров е завършил теология в шуменския университет през 2007г.През 2000 печели наградата на Съюза на българските журналисти. Изобщо не е глупав или луд.Прави се на такъв защото затова му плащат .
Тц,според мен просто "славата" го побърка тотално,славата и парите и се почуства великан горкият
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Политическа.
.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 10:03, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Club BMW написа:Ми той Сидеров е същия като протестиращите. Може да си спретнат една среща и да се замерят с домати, краставици, кроасани, бисквити![]()
Хайде да не теобиждам. Същите като Сидеров са твоите любимци .....

изразяване на позиция ? Или викаш по добре с калашници и коктейли молотов да се протестира ?
По постовете разбирам, че и дори тук във форума хората изразяват по-меко позицията си срещу управляващатите . Е така за всеки случай

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
steeN написа: Фондациите на Сорос спонсорират само доста интелигентни хора, така че те са част от бизнеса или политиката изобщо не е никаква изненада за мен. И като кажете неолиберали все едно изричате името на дявола. Стига моля...
Няма смисъл да конкретизираме, щото ще стане като в оная тема...Тая голЕмата вода ...заеби

Последна промяна hell's angel на 27 Юни 2013, 18:26, променена общо 1 път
Ubi dubium, ibi libertas