Защо цената не трябва да определя качествата на колата?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Re: Защо цената не трябва да определя качествата на колата?

Мнение от Bavarishe » 23 Юни 2013, 22:35

TNT написа:С карбоново фолио на Е34-ка... предния собственик малко като това в подписа ти :mhihi: Добре, че си го махнал.

мен си ме кефи селска
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ТДС - Турбо Див Селянин

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 25 Юни 2013, 23:06

Bogat-Beden написа:
b00st написа:
Bogat-Beden написа:
E34 написа: И винаги съм казвал, излезе ли ми некоя колекционерска до 50К километра я отнасям кат таковата, ма нема....

http://www.mobile.bg/11349695514132955 :roll:

Тая е34ка ако е колекционерска, моето е36 е направо от BMW Wellt :mrgreen:
Уж реални 34К пък гасчица фобос. А тя била първа регистрация 2010, дотогава е седяла под чаршафа :)
Само що не е сложил снимка на колоните незнам, че и те са маняшки.
Не съм разбирател, ама и на мен ми "понамириса" малко тази схема със АГУ-то, рег 2010 та и т.н.
Дори кожения салон изглежда по-захабен от на онази 525их 92ра на 230 и ... х.км ,постната от ЗХспорт в началото на темата (която пък ми хареса доста между другото :roll: )

Колатата (525-та) е доста прилична, но никой освен теб не и обърна внимание!
Само да вметна, между другото, че в момента се продава много добре изглеждаща зелена Е32 735 - кожа/клима/автомат за 4.500,00. По спомени от преди време, колата беше внесена (преди около 3 г. от Швейцария) с оригинално оборудване като 730, един младе я купи и и смени двг-то с 3,5 щото 3,0 му малеело. В момента е и с ГИ. Не съм я виждал наживо, но на снимки е супер!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 528xi
Мечтае да кара: M10
Детайли за колата: Panda

Мнение от ayaks90 » 26 Юни 2013, 6:26

Bavarishe написа:Малко странна тема ми се роди в главата,но се чуствам малко тъпо след една друга тема.Пример е това,че една 34-ка струва 2000 лева.Случайно тази цена да не я прави по-малко кола от е39 или е60.Напоследък забелязвам как доста от новите потребители и хора каращи по-нови коли се изказват за старите и доказали се модели като е34,е30 и т.н.Не мисли ли някой,че всеки има различен поглед,доход и ценителски характер към МПС-то си.Аз както и доста хора тук с "коли за по 2000 лева" се грижим за тях като за деца и въпреки годините им си ги харесваме.Мога да споделя,че знам доста по нови 5-ци на по 5 години дето са по-големи гробове от мойта.При старите коли има един дух,който при новите се губи,но момчета от поколението на по-новите коли не оценяват такива неща.
ПРИЗИВА ми е нека не делим машините от любимата марка на ценови категории,защото звучи обидно,а тук ни обединява идеята БМВ без значение кой модел и година е,а още по-малко колко струва :yes:

Колега може да имаш и е30 което да ти струва 20000 лв :yes:

Мойта е36-ца седан я вземах за 2500 лв преди 3 години до момента в нея съм нялал 9000 лв (отделно покупката).Това всичко е похарчено зада въстановя колата.Всичко е подменено с чисто ново и оригинално.Повечето ми чарколяци все още са в гаранция и самата ми кола струва повече дори и от някои е39 и е46 които съм виждал из нета.Такаче тея чички с по новите модели да не се исказват толкова остро за старите модели на марката след като повечето от тях си копуват китайски части или нещо втора ръка (например ролка което е голяма глупост) щот видиш ли новото и оригиналното било много скъпо,ама иначе колата му била е60... а няма възможност да поддържа дори е39........
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 26 Юни 2013, 7:35

ayaks90 написа:[
Мойта е36-ца седан я вземах за 2500 лв преди 3 години до момента в нея съм нялал 9000 лв (отделно покупката).Това всичко е похарчено зада въстановя колата.Всичко е подменено с чисто ново и оригинално.Повечето ми чарколяци все още са в гаранция и самата ми кола струва повече дори и от някои е39 и е46 които съм виждал из нета.Т

Интересно,какво толкова си купил като части,че да си дал 9000 лева,предполагам че не влиза в това число горивото което си налял и изхарчил,както и задължителните консумативи като масла,филтри,накладки и гуми,щото ако са включени и тея цени,на баща ми ладичката преди години,за целият и живот сигурно ще удари твоето БМВ в земята по изхарчен ресурс :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от staev10 » 26 Юни 2013, 10:38

Много ми е чудно, дали някой ще напише подобни неща за колата си и ти да отидеш на място и да се окаже пълна глупост.

Представям си как някой с кола на 300 000 км. да напише, че колата му е на 30 000 и ние го разконспирираме във форума, по снимки.

А ти представяш ли си ако се окаже истина написаното в обявата, това ще означава, че Вашите коментари са смешни. :clap:

Щом вече стана схема да си сложиш на колата Газов инжекцион, на автомобил с разход 15 градско.

Аватар
Кара: 318ис м42 94г
Мечтае да кара: e46 m3
Детайли за колата: всичко по много

Мнение от ///Micev_87 » 26 Юни 2013, 18:22

Съгластни ли сте с мен? и аз съм така просто съм фен на марката дори се кефя на по старите коли...като е30 е36 е46 вече по нова де :mhihi: просто няма такава кола като е36 с толко много екстри за 90те години и интериора е уникален дори някои коли по нови го нямат този чар
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 26 Юни 2013, 18:46

Е точно заради чара си купих Е30, за парите можех да си взема Е46. Като влезна вътре и усмивката ми е вече на лицето! Не съм я карал от 2 месеца и полудявам вече! Искам да обиколя света с нея. Толкова ми харесва, като седна вътре и рекарото ме поеме... А като си сваля тавана и е нема такъв кеф !
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Аватар
Кара: 318ис м42 94г
Мечтае да кара: e46 m3
Детайли за колата: всичко по много

Мнение от ///Micev_87 » 26 Юни 2013, 19:19

:yes: това са истинските коли е30 е36 заради които се влуюбих в БМВ
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 26 Юни 2013, 22:01

От форума/клуба има един истински ентусиаст , който сигурно 10 пъти ходи до Швейцария с Е34 520и :bowdown: Преди година-две продаде колата на един милиард километра - е тва е истинска любов :yes:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 26 Юни 2013, 22:17

Мда спомням си, че пружините му бяха изпуснали направо от толкова км. Няма кво повече да се каже.
пс. от щатския форум имаше един пич с е36 на 600 000 мили изкарани с автомат.
Последна промяна b00st на 26 Юни 2013, 22:37, променена общо 1 път

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 26 Юни 2013, 22:33

acho.rs написа:От форума/клуба има един истински ентусиаст , който сигурно 10 пъти ходи до Швейцария с Е34 520и :bowdown: Преди година-две продаде колата на един милиард километра - е тва е истинска любов :yes:

брей тва, малко се изсили с тоя милярд :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 26 Юни 2013, 22:53

Сега кара ОПЦ шкаф,пише ежедневно във фейса историйки как къса рейсърите,както едно време с комбито и как бяга от мълнийте и светкавиците :mhihi: Дано се качиш пак на 34-ка Жорка,пожелавам ти го :yes:
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 26 Юни 2013, 23:14

Kroki написа:
acho.rs написа:От форума/клуба има един истински ентусиаст , който сигурно 10 пъти ходи до Швейцария с Е34 520и :bowdown: Преди година-две продаде колата на един милиард километра - е тва е истинска любов :yes:

брей тва, малко се изсили с тоя милярд :mhihi:

Ве не милиард ,ама е близо до милион ;)
И аз съм прекосвал 2-3 пъти европа-та с е34 ,кефа е голям ,колата е сигурна.
От както съм взел книжка друга кола освен Е34 не съм имал,комплекс за стари коли нямам, върши ми перфектна работа и си има всичко което ми е нужно в една кола....е може би ми липсва вентилация на седалките само ,но мощната климатична система го компенсира до някъде(преживява се)...та това за 2000лв е34 го забрави ,защото е много разтегливо.
Аз примерно се завъртам да видя по стара но подържана кола,новите са еднотипни.
П.П мисля да си взема една 1.1 литра на лпджи ,но в гаража без е34 не се оставям
Изображение
by ''kompleksa''

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е39 530Д 2002г.
Мечтае да кара: БМВ Ф10 530хд

Мнение от rosko3001 » 26 Юни 2013, 23:54

Аз си взех Е39 комби 530д с много запазена кожа и много др. екстри за 4600лв. в сравнително добро състояние с леки външни забележки,колата е 2002год. и смея да твърдя, че за да я докарам в вида в който исках аз , :lol: вече ми струва колкото запазено Е60 в мобиле :mhihi: :mhihi: :mhihi: И аз си мислех, че има запазени Е39 за по 5000лв :oops: , но истината се оказа друга. Дори и в италия хубавата и пазена кола си държи цената без значение от година и модел. Кои нормален човек би продал отлично бмв в което е вложил много средства и нерви в подръжка за смешни пари, е няма такъв филм :?: Това е истината научих я от личен опит с мойто БМВ ,което много,ама много си ме кефи и въпреки,че съм го купил за 4600 не бих го дал дори за 10000лв нищо,че е старо :smoke: :driving:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 27 Юни 2013, 0:06

ayaks90 написа:[
Мойта е36-ца седан я вземах за 2500 лв преди 3 години до момента в нея съм нялал 9000 лв (отделно покупката).Това всичко е похарчено зада въстановя колата.Всичко е подменено с чисто ново и оригинално.Повечето ми чарколяци все още са в гаранция и самата ми кола струва повече дори и от някои е39 и е46 които съм виждал из нета.Т

Бях се стреснал, че само аз съм лудия :mhihi:
Е.Димитров написа:Интересно,какво толкова си купил като части,че да си дал 9000 лева

Много пъти по 50-100-200 за дребни шукарийки, няколко по-дебели разхода 300-600 дето се изсипват на веднъж и при по-сериозни начинания и проекти по 800-1000 ...Но аз след първите 3к само през първата година - спрях да броя и сега само по снимките си припомням :mhihi:

Тея инвестиции се постигат, като си купиш много боса от към екстри ( и мотор, както в моя случай) кола съчетано с разрастващ се с времето ентусиазъм + привързване към машината.

Важното обаче е да чакаш с нетърпение момента в който ще слезеш от 2008ма опел , за да се качиш в 96'' БМВ за няколко среднощни безцелни обиколки.
Просто защото е по-добра, по-красива, по-комфортна и изключително скъпа за теб ... :bchug:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата