Случки на пътя

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: 520i e39
Мечтае да кара: Alpina B12 5.7 Coupe
Детайли за колата: M52B20

Re: Случки на пътя

Мнение от Denischo » 24 Юни 2013, 14:54

Колега "кокал" в този мой случай, на който бях свидетел не ми се наложи да го гоня, защото нали се сещаш като се забиеш със 130-140 в някоя кола твойта колко здрава ще остане. Нищо не съм му правил щото бях прекалено зает да се опитвам да изгася Опела. И съм казал, че след тази случка АКО видя някой такъв ще го гоня, а както каза колегата преди мен моя работа си е какво ще му направя като го настигна :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2 - BMW E30 touring
Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
Детайли за колата: Детайлите са перфектни.

Мнение от kokala » 24 Юни 2013, 14:55

Ама защо се засегна? Моята книжка си я пише в профила от кога е ама не аз се правя на бияч :winky:
Другия път да го догониш и да кажеш кво е станало ама без "щях", "ако беше", "можеше". :wave:
Изображение Изображение Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 24 Юни 2013, 14:59

kokala написа:Ама защо се засегна? Моята книжка си я пише в профила от кога е ама не аз се правя на бияч :winky:
Другия път да го догониш и да кажеш кво е станало ама без "щях", "ако беше", "можеше". :wave:

За последно ти отговарям, че бахме мамата на темата.

Къде по-точно в мой пост видя да се правя на бияч и, че ще го догоня за да го бия ?! И да, ако съм сам в колата ще го догоня.

Айде ако имаш да ми казваш нещо се обърни на ЛС ;)
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2 - BMW E30 touring
Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
Детайли за колата: Детайлите са перфектни.

Мнение от kokala » 24 Юни 2013, 15:24

Не пиша само на теб, в по-горните постове има още изцепки. Най-просташкия начин е да тръгнеш да се млатиш...
Изображение Изображение Изображение

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 24 Юни 2013, 15:28

kokala написа:Не пиша само на теб, в по-горните постове има още изцепки. Най-просташкия начин е да тръгнеш да се млатиш...

Тук вече съм абсолютно съгласен. И да не е баш офф.

Вчера карам по бул.България и съм в крайна лява лента, понеже ще завивам наляво на светофара, който е след 20м. Скороста ми е 70 и започвам да намалявам, аз отзад един ми се лепнал за гъза, светка и вече ще ме прескача. Минах си в лентата за наляво, а ония минава и ме гледа кисело. Направих му жест тип :dunno: , а той явно разбра, че не е прав и ми вдигна ръка.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 25 Юни 2013, 8:26

Незнам защо все така се получава,но откакто съм с бебето в колата - все се намира някой олигофрен да прави мизерии - и да не мога да отреагирам..
Вчера пътуваме от Бургас - София ,един малоумник с една Е36 от ДОбрич (която се оказа 316 поне на обозначения) както си карам по магистралата с има няма 140 преди Карнобат изведнъж гледам в огледалото лети .В лява лента малко преди това един Brabus и той летеше но явно намали на нормална някаква скорост и Е36-цата (може да е била 328ца те нали наказват всичко попътя вече :mhihi: :mhihi: ) взе да се гони с него е да ама до момента в който пича с Мерц-а не реши да отпраши - буквално..до тук добре
Тоя олигофрен го засичам малко след Карнобат - и гледам как изпреварва на косъм от движещите се срещу нас,както си карам спокойно ,понеже познавам пътя до болка го настигам малко след селото (вътре с още 3ма галфона) мигач място има и си изпреварвам - отсреща идва движение но има предостатчъно място да си го изпреваря без зор..е да ама това ко*еленце недъгаво дава и той газ да ме затваря - добре бе толкова ли сте комплексирани не разбирам - може ли да искате да убиете някой на пътя.щото ви е изпреварил без да ви е седял на бронята,с мигач от преди 100 метра !!
Ако бях сам знам как да отреагирам ама с бебе в колата и с коли срещу мен - как може да не мислят,наскоро мой приятел катастрофира за щастие без щети по него заради такъв галфон - човек си изпреварва оня с некъв Тигуан ,блъснал се момчето - оня спрял отишълпри него и му казал "Как ще ме изпреварваш?!" а момчето излзиа от пътя за да не се целне челно в товарен автомобил :kuku:
Е на тоя с тигуана - скоро ще са му строшени някой крайници - лош късмет,че момчето го познава и са от един град...
Спрете тея комплекси бе хора - някой имат и деца че и по повече от 1......никога ама никога не съм си позволявал да затварям някой бил той и с трабант - излизал съм в банкет,за да мине някой не веднъж - че дори не се и извиняват - явно ние сме им длъжни ,но все пак не мога да си помисля,че искам да убия някой с това ми действие :ranting:

Същата вечер - вече съм в София и на бул.България една тъпа кифла с едно поло - аз карам в най-дясна лента след светофара на Гешов да завия към Шел - изравнил съм се (карам с не-повече от 60-70) с нея и оная набива волана в мен - как не ме видя незнам ,ако не бях се качил на клаксона и спирачките щях да съм в някой стълб :dummy:
Откачен народ ,глупави шофьори ,нагли,те не тръгват на път с удоволствие а да се дърпат с някой по магистралата докато изчакват в аварийната :mhihi: - нямам думи просто
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 25 Юни 2013, 13:49

Чукни го лекичко отзад в ляво другия път да видиш как няма да прави повече така в живота си.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 25 Юни 2013, 14:00

b00st написа:Чукни го лекичко отзад в ляво другия път да видиш как няма да прави повече така в живота си.

Е да ама ако съм сам в колата - не мога да си позволя подобни издеятелства,когато има и други хора с мен - без значение семейство или приятели..просто умът ми не го побира - да сме на магистралата - случвало се е много пъти,на околовръстното - но в края на всичко сме се поздравявали ,или той или аз сме дръпнали толкова,че другия да се откаже - това мога да го приема когато не сме броня в броня обаче,но когато няма условия и нещо такова може да доведе до фатален край за повече от 1 човек не мисля,че "нормален" човек,може да си го позволи :dunno: уви - МОЖЕ...
По-лошото е ,че в последанта една година съм бил свидетел на поне 10 подобни ситуации( някаква тенденция е да си мерим коя кола колко върви - завистта край няма) и съм опирал до крайни решения като излизане в банкет,скачал съм на спирачките колкото мога за да пусна такъв срещу мен ... :kuku:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 25 Юни 2013, 18:08

И при мен същата работа в неделя на връщане от Drag Wars от Бохот към Плевен - тръгвам да изпреварвам една Е46-ца и в същия момент онзи настъпва педала до долу, съответно и аз, а след 50м идваше сляп десен завой :dunno: Като иска да се гоним, да беше казал на Drag Wars-а :roll:
И една мъдрост от един приятел - "Пускането на мигач превръща адския селянин в бързащ гражданин" :ok:

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 25 Юни 2013, 18:38

Това с настъпването на газта докато изпреварваш е най-най селската постъпка, която може да се покаже по време на шофиране. Преди няколко години един такъв с астра, която мислеше, че много върви направи така и вероятно съжалява и до днес. :twisted:

П.С - не е начина да има насилие по пътищата, но някои индивиди наистина си го просят в буквалния смисъл :bang:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 10 Юли 2013, 15:28

Е според зависи .. На магистрала си позволявам да правя летящи, като естествено обяснявам на отсрещният колега ко ще правя ...
Обикновено се смеем много след това ... :mhihi:
Ама такива буквално тъпи неща не правя ... Случвало ми се е да ме "затварят" - спирачките и номера на телефона ... После е лесно :mhihi:
Иначе колегата с малкото детенце (а и всички де) - не се ври покрай мадами и разни такива индивиди !
Де да знам - вече си имам изграден стил на каране "никой покрай мен" и много си ме кефи ...
Като минавам покрай някой обикновено гледам да е максимално бързо и без да се тутлява ... Това някой в лява лента примерно да кара наравно с мен, или аз да се нижа с някой много ме изнервя ...Де да го знам къде ще ходи и какво ще му дойде на акъла ... Още повече ако е женска ! :conf:
Не че една мацка вчера не паркира едно Е60 като 60 годишен тираджия, на място дето повечето кифли и Поло няма да могат да паркнат :paranoid: :yes:
Де да знам ... Мен повече ме дразнят наглите нарушения в еднопосочни улички и разни индивиди дето трябва да им махам по 6 пъти че да разберат че спирам цяла колона, че да минат да речем !!!
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

Потребител
Аватар
Кара: 520i e39
Мечтае да кара: Alpina B12 5.7 Coupe
Детайли за колата: M52B20

Мнение от Denischo » 11 Юли 2013, 12:14

Колега gqbriel на почти всички ни се е случвало да попаднем на такива лекенца :) А аз имам чувството, че "софианци" са още по зле .. понеже съм със Смолянска регистрация, но живея в София си карам в София и преди 2 дена едно лекенце на моста на бул.Сливница ( до Хенри Форд ) посока Люлин карам аз в дясната лента до бус лентата пред мен няма коли, зад мен няма коли, отсреща няма идващи, но както си карам с 50-60 дебила с Ауди а3 реши, че точно докато ме изпреварва трябва и да ме засече, намалям аз и той намаля и продължава да се бута към мен после реших да настъпя и така до 100-120 същата история на 1 боя от мен в крайна сметка реших да спра по възможно най-резкия и селски начин по средата на пътя и да видя какъв му е проблема, но уви лайнарчето не посмя да спре :) Същата вечер пак се прибирам от Слатина към Надежда и точно не знам как се казва участъка от пътя има едно У образно кръстовище, където с предимство са тези, които идват от долната страна на пътя и аз си карам в път с предимство и виждам, че имаше едно фордче спряло и чака да се включи и тъкмо минах и гледам на огледалото как един бакшиш влиза на смърт в кръстовището ( за малко да удари форда ) и почва да ми пресвятка и ест. аз реших да спра ( всичко може да се е случило или да ми виси нещо от колата или да имам нещо нередно отзад и да не го виждам ) и слиза нашия с някаква тръба и почва да ме псува иии познай на кой първия анален секс беше с тръба :D :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 11 Юли 2013, 15:29

Denischo написа:Колега gqbriel на почти всички ни се е случвало да попаднем на такива лекенца :) А аз имам чувството, че "софианци" са още по зле .. понеже съм със Смолянска регистрация, но живея в София си карам в София и преди 2 дена едно лекенце на моста на бул.Сливница ( до Хенри Форд ) посока Люлин карам аз в дясната лента до бус лентата пред мен няма коли, зад мен няма коли, отсреща няма идващи, но както си карам с 50-60 дебила с Ауди а3 реши, че точно докато ме изпреварва трябва и да ме засече, намалям аз и той намаля и продължава да се бута към мен после реших да настъпя и така до 100-120 същата история на 1 боя от мен в крайна сметка реших да спра по възможно най-резкия и селски начин по средата на пътя и да видя какъв му е проблема, но уви лайнарчето не посмя да спре :) Същата вечер пак се прибирам от Слатина към Надежда и точно не знам как се казва участъка от пътя има едно У образно кръстовище, където с предимство са тези, които идват от долната страна на пътя и аз си карам в път с предимство и виждам, че имаше едно фордче спряло и чака да се включи и тъкмо минах и гледам на огледалото как един бакшиш влиза на смърт в кръстовището ( за малко да удари форда ) и почва да ми пресвятка и ест. аз реших да спра ( всичко може да се е случило или да ми виси нещо от колата или да имам нещо нередно отзад и да не го виждам ) и слиза нашия с някаква тръба и почва да ме псува иии познай на кой първия анален секс беше с тръба :D :lol:

:mhihi:
Последното изречение ме разби...
Да ти кажа,мое лично мнение - книжка не съм вадил в София и до скоро не беше софийска дори,айде номера си ми е СА,но от както имам пустата книжка живея тук.В София има хора от различни маси,с различен манталитет - за мен по-добри шофьори от нас няма..и го казвам само и едиснтвено поради факта,че пътувам доста и на пръв поглед само тук движението насила ти развива едни много странни рефлекси,един усет кой кога решава,че иска да те блъсне...сякаш концентрацията необходима да караш по столицата е значително по-голяма от колкото в родния ми град - там няма какво да ме накара да се замисля "Тоя са къв го търси"...
Няма оправия по пътя ,ние сме некви бесни катерици - които се борим помежду си ,а дори незнаем за какво - за чест не е,за пари не е ,нито за слава..уви за тъпотия.
ЧЕ някой карал М,С,АМГ и т.н - естествено ,че му завиждам - човек съм,но това не е причина да се гоня до някаква степен или да го засичам с моя абонат на Надин.
Уви - няма как да се променим - но едни видео регистратори които да тежат пред закона,мисля,че ще свършат работа...не казвам за всичко дребно..но в насрещното когато има коли,отнемане на предимство,150 в града и т.н доста тарикати ще откажат..
Да са живи и здрав,аз лошо мисля само на Станишев :mhihi: бих му услужил с тръба да си я нагъне...но в себе си злоба и ненавист не тая,всеки си намира майстора в някой момент...аз няма да го догоня ,но съм виждал как едно тариактче си събираше зъбите пред военна болница :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 11 Юли 2013, 15:53

Ако си мислите, че в Сф не пускате мигачи... елате в майналенд да видите.
Снощи идвайки от Н. Вапцаров по комаъевския възел преброих 6 смени на лентите от един възрастен господин с vw поло в опитите му да изпревари всички до гарата. Не 1,не 2... 6. И си перка нашия 70-80км/ч.
Пак вчера на бул. Македония, тъкмо тръгвам от светофара преди билата няково синьо купе с бели стопове в насрещното и яко си изпреварва да се качи първи на бетонния надлез.

Много, много има материали.

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 11 Юли 2013, 17:19

Аз лично признах гърците за най-нескопосаните шофьори. Пример, две коли на улицата, а до бордюрите наспрени коли. Тръгват да се разминават, единия спира посредата и дава назад, а всъщност могат да се разминат два тира.
На прибиране, някакво камионче с българска регистрация, зад него някакъв Ярис гръцки и ние. Нашия човек с камиончето пуска десен мигач /подава знак, че може да го изпреварят/ и се свива максимално в дясно, оная с Яриса по него и така няколко пъти. В крайна сметка ги минахме и двамата, че то не се издържаше.

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории