Случки на пътя
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Denischo
- Потребител
-
- Кара: 520i e39
- Мечтае да кара: Alpina B12 5.7 Coupe
- Детайли за колата: M52B20
Re: Случки на пътя
Колега "кокал" в този мой случай, на който бях свидетел не ми се наложи да го гоня, защото нали се сещаш като се забиеш със 130-140 в някоя кола твойта колко здрава ще остане. Нищо не съм му правил щото бях прекалено зает да се опитвам да изгася Опела. И съм казал, че след тази случка АКО видя някой такъв ще го гоня, а както каза колегата преди мен моя работа си е какво ще му направя като го настигна 

- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
Ама защо се засегна? Моята книжка си я пише в профила от кога е ама не аз се правя на бияч
Другия път да го догониш и да кажеш кво е станало ама без "щях", "ако беше", "можеше".

Другия път да го догониш и да кажеш кво е станало ама без "щях", "ако беше", "можеше".

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
kokala написа:Ама защо се засегна? Моята книжка си я пише в профила от кога е ама не аз се правя на бияч![]()
За последно ти отговарям, че бахме мамата на темата.
Къде по-точно в мой пост видя да се правя на бияч и, че ще го догоня за да го бия ?! И да, ако съм сам в колата ще го догоня.
Айде ако имаш да ми казваш нещо се обърни на ЛС

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
Не пиша само на теб, в по-горните постове има още изцепки. Най-просташкия начин е да тръгнеш да се млатиш...

- randity
- Photographer
-
kokala написа:Не пиша само на теб, в по-горните постове има още изцепки. Най-просташкия начин е да тръгнеш да се млатиш...
Тук вече съм абсолютно съгласен. И да не е баш офф.
Вчера карам по бул.България и съм в крайна лява лента, понеже ще завивам наляво на светофара, който е след 20м. Скороста ми е 70 и започвам да намалявам, аз отзад един ми се лепнал за гъза, светка и вече ще ме прескача. Минах си в лентата за наляво, а ония минава и ме гледа кисело. Направих му жест тип

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Незнам защо все така се получава,но откакто съм с бебето в колата - все се намира някой олигофрен да прави мизерии - и да не мога да отреагирам..
Вчера пътуваме от Бургас - София ,един малоумник с една Е36 от ДОбрич (която се оказа 316 поне на обозначения) както си карам по магистралата с има няма 140 преди Карнобат изведнъж гледам в огледалото лети .В лява лента малко преди това един Brabus и той летеше но явно намали на нормална някаква скорост и Е36-цата (може да е била 328ца те нали наказват всичко попътя вече
) взе да се гони с него е да ама до момента в който пича с Мерц-а не реши да отпраши - буквално..до тук добре
Тоя олигофрен го засичам малко след Карнобат - и гледам как изпреварва на косъм от движещите се срещу нас,както си карам спокойно ,понеже познавам пътя до болка го настигам малко след селото (вътре с още 3ма галфона) мигач място има и си изпреварвам - отсреща идва движение но има предостатчъно място да си го изпреваря без зор..е да ама това ко*еленце недъгаво дава и той газ да ме затваря - добре бе толкова ли сте комплексирани не разбирам - може ли да искате да убиете някой на пътя.щото ви е изпреварил без да ви е седял на бронята,с мигач от преди 100 метра !!
Ако бях сам знам как да отреагирам ама с бебе в колата и с коли срещу мен - как може да не мислят,наскоро мой приятел катастрофира за щастие без щети по него заради такъв галфон - човек си изпреварва оня с некъв Тигуан ,блъснал се момчето - оня спрял отишълпри него и му казал "Как ще ме изпреварваш?!" а момчето излзиа от пътя за да не се целне челно в товарен автомобил
Е на тоя с тигуана - скоро ще са му строшени някой крайници - лош късмет,че момчето го познава и са от един град...
Спрете тея комплекси бе хора - някой имат и деца че и по повече от 1......никога ама никога не съм си позволявал да затварям някой бил той и с трабант - излизал съм в банкет,за да мине някой не веднъж - че дори не се и извиняват - явно ние сме им длъжни ,но все пак не мога да си помисля,че искам да убия някой с това ми действие
Същата вечер - вече съм в София и на бул.България една тъпа кифла с едно поло - аз карам в най-дясна лента след светофара на Гешов да завия към Шел - изравнил съм се (карам с не-повече от 60-70) с нея и оная набива волана в мен - как не ме видя незнам ,ако не бях се качил на клаксона и спирачките щях да съм в някой стълб
Откачен народ ,глупави шофьори ,нагли,те не тръгват на път с удоволствие а да се дърпат с някой по магистралата докато изчакват в аварийната
- нямам думи просто
Вчера пътуваме от Бургас - София ,един малоумник с една Е36 от ДОбрич (която се оказа 316 поне на обозначения) както си карам по магистралата с има няма 140 преди Карнобат изведнъж гледам в огледалото лети .В лява лента малко преди това един Brabus и той летеше но явно намали на нормална някаква скорост и Е36-цата (може да е била 328ца те нали наказват всичко попътя вече

Тоя олигофрен го засичам малко след Карнобат - и гледам как изпреварва на косъм от движещите се срещу нас,както си карам спокойно ,понеже познавам пътя до болка го настигам малко след селото (вътре с още 3ма галфона) мигач място има и си изпреварвам - отсреща идва движение но има предостатчъно място да си го изпреваря без зор..е да ама това ко*еленце недъгаво дава и той газ да ме затваря - добре бе толкова ли сте комплексирани не разбирам - може ли да искате да убиете някой на пътя.щото ви е изпреварил без да ви е седял на бронята,с мигач от преди 100 метра !!
Ако бях сам знам как да отреагирам ама с бебе в колата и с коли срещу мен - как може да не мислят,наскоро мой приятел катастрофира за щастие без щети по него заради такъв галфон - човек си изпреварва оня с некъв Тигуан ,блъснал се момчето - оня спрял отишълпри него и му казал "Как ще ме изпреварваш?!" а момчето излзиа от пътя за да не се целне челно в товарен автомобил

Е на тоя с тигуана - скоро ще са му строшени някой крайници - лош късмет,че момчето го познава и са от един град...
Спрете тея комплекси бе хора - някой имат и деца че и по повече от 1......никога ама никога не съм си позволявал да затварям някой бил той и с трабант - излизал съм в банкет,за да мине някой не веднъж - че дори не се и извиняват - явно ние сме им длъжни ,но все пак не мога да си помисля,че искам да убия някой с това ми действие

Същата вечер - вече съм в София и на бул.България една тъпа кифла с едно поло - аз карам в най-дясна лента след светофара на Гешов да завия към Шел - изравнил съм се (карам с не-повече от 60-70) с нея и оная набива волана в мен - как не ме видя незнам ,ако не бях се качил на клаксона и спирачките щях да съм в някой стълб

Откачен народ ,глупави шофьори ,нагли,те не тръгват на път с удоволствие а да се дърпат с някой по магистралата докато изчакват в аварийната

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Чукни го лекичко отзад в ляво другия път да видиш как няма да прави повече така в живота си.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
b00st написа:Чукни го лекичко отзад в ляво другия път да видиш как няма да прави повече така в живота си.
Е да ама ако съм сам в колата - не мога да си позволя подобни издеятелства,когато има и други хора с мен - без значение семейство или приятели..просто умът ми не го побира - да сме на магистралата - случвало се е много пъти,на околовръстното - но в края на всичко сме се поздравявали ,или той или аз сме дръпнали толкова,че другия да се откаже - това мога да го приема когато не сме броня в броня обаче,но когато няма условия и нещо такова може да доведе до фатален край за повече от 1 човек не мисля,че "нормален" човек,може да си го позволи

По-лошото е ,че в последанта една година съм бил свидетел на поне 10 подобни ситуации( някаква тенденция е да си мерим коя кола колко върви - завистта край няма) и съм опирал до крайни решения като излизане в банкет,скачал съм на спирачките колкото мога за да пусна такъв срещу мен ...

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
И при мен същата работа в неделя на връщане от Drag Wars от Бохот към Плевен - тръгвам да изпреварвам една Е46-ца и в същия момент онзи настъпва педала до долу, съответно и аз, а след 50м идваше сляп десен завой
Като иска да се гоним, да беше казал на Drag Wars-а
И една мъдрост от един приятел - "Пускането на мигач превръща адския селянин в бързащ гражданин"

И една мъдрост от един приятел - "Пускането на мигач превръща адския селянин в бързащ гражданин"

Това с настъпването на газта докато изпреварваш е най-най селската постъпка, която може да се покаже по време на шофиране. Преди няколко години един такъв с астра, която мислеше, че много върви направи така и вероятно съжалява и до днес.
П.С - не е начина да има насилие по пътищата, но някои индивиди наистина си го просят в буквалния смисъл

П.С - не е начина да има насилие по пътищата, но някои индивиди наистина си го просят в буквалния смисъл

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Е според зависи .. На магистрала си позволявам да правя летящи, като естествено обяснявам на отсрещният колега ко ще правя ...
Обикновено се смеем много след това ...
Ама такива буквално тъпи неща не правя ... Случвало ми се е да ме "затварят" - спирачките и номера на телефона ... После е лесно
Иначе колегата с малкото детенце (а и всички де) - не се ври покрай мадами и разни такива индивиди !
Де да знам - вече си имам изграден стил на каране "никой покрай мен" и много си ме кефи ...
Като минавам покрай някой обикновено гледам да е максимално бързо и без да се тутлява ... Това някой в лява лента примерно да кара наравно с мен, или аз да се нижа с някой много ме изнервя ...Де да го знам къде ще ходи и какво ще му дойде на акъла ... Още повече ако е женска !
Не че една мацка вчера не паркира едно Е60 като 60 годишен тираджия, на място дето повечето кифли и Поло няма да могат да паркнат
Де да знам ... Мен повече ме дразнят наглите нарушения в еднопосочни улички и разни индивиди дето трябва да им махам по 6 пъти че да разберат че спирам цяла колона, че да минат да речем !!!
Обикновено се смеем много след това ...

Ама такива буквално тъпи неща не правя ... Случвало ми се е да ме "затварят" - спирачките и номера на телефона ... После е лесно

Иначе колегата с малкото детенце (а и всички де) - не се ври покрай мадами и разни такива индивиди !
Де да знам - вече си имам изграден стил на каране "никой покрай мен" и много си ме кефи ...
Като минавам покрай някой обикновено гледам да е максимално бързо и без да се тутлява ... Това някой в лява лента примерно да кара наравно с мен, или аз да се нижа с някой много ме изнервя ...Де да го знам къде ще ходи и какво ще му дойде на акъла ... Още повече ако е женска !

Не че една мацка вчера не паркира едно Е60 като 60 годишен тираджия, на място дето повечето кифли и Поло няма да могат да паркнат

Де да знам ... Мен повече ме дразнят наглите нарушения в еднопосочни улички и разни индивиди дето трябва да им махам по 6 пъти че да разберат че спирам цяла колона, че да минат да речем !!!
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- Denischo
- Потребител
-
- Кара: 520i e39
- Мечтае да кара: Alpina B12 5.7 Coupe
- Детайли за колата: M52B20
Колега gqbriel на почти всички ни се е случвало да попаднем на такива лекенца
А аз имам чувството, че "софианци" са още по зле .. понеже съм със Смолянска регистрация, но живея в София си карам в София и преди 2 дена едно лекенце на моста на бул.Сливница ( до Хенри Форд ) посока Люлин карам аз в дясната лента до бус лентата пред мен няма коли, зад мен няма коли, отсреща няма идващи, но както си карам с 50-60 дебила с Ауди а3 реши, че точно докато ме изпреварва трябва и да ме засече, намалям аз и той намаля и продължава да се бута към мен после реших да настъпя и така до 100-120 същата история на 1 боя от мен в крайна сметка реших да спра по възможно най-резкия и селски начин по средата на пътя и да видя какъв му е проблема, но уви лайнарчето не посмя да спре
Същата вечер пак се прибирам от Слатина към Надежда и точно не знам как се казва участъка от пътя има едно У образно кръстовище, където с предимство са тези, които идват от долната страна на пътя и аз си карам в път с предимство и виждам, че имаше едно фордче спряло и чака да се включи и тъкмо минах и гледам на огледалото как един бакшиш влиза на смърт в кръстовището ( за малко да удари форда ) и почва да ми пресвятка и ест. аз реших да спра ( всичко може да се е случило или да ми виси нещо от колата или да имам нещо нередно отзад и да не го виждам ) и слиза нашия с някаква тръба и почва да ме псува иии познай на кой първия анален секс беше с тръба

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Denischo написа:Колега gqbriel на почти всички ни се е случвало да попаднем на такива лекенцаА аз имам чувството, че "софианци" са още по зле .. понеже съм със Смолянска регистрация, но живея в София си карам в София и преди 2 дена едно лекенце на моста на бул.Сливница ( до Хенри Форд ) посока Люлин карам аз в дясната лента до бус лентата пред мен няма коли, зад мен няма коли, отсреща няма идващи, но както си карам с 50-60 дебила с Ауди а3 реши, че точно докато ме изпреварва трябва и да ме засече, намалям аз и той намаля и продължава да се бута към мен после реших да настъпя и така до 100-120 същата история на 1 боя от мен в крайна сметка реших да спра по възможно най-резкия и селски начин по средата на пътя и да видя какъв му е проблема, но уви лайнарчето не посмя да спре
Същата вечер пак се прибирам от Слатина към Надежда и точно не знам как се казва участъка от пътя има едно У образно кръстовище, където с предимство са тези, които идват от долната страна на пътя и аз си карам в път с предимство и виждам, че имаше едно фордче спряло и чака да се включи и тъкмо минах и гледам на огледалото как един бакшиш влиза на смърт в кръстовището ( за малко да удари форда ) и почва да ми пресвятка и ест. аз реших да спра ( всичко може да се е случило или да ми виси нещо от колата или да имам нещо нередно отзад и да не го виждам ) и слиза нашия с някаква тръба и почва да ме псува иии познай на кой първия анален секс беше с тръба
![]()

Последното изречение ме разби...
Да ти кажа,мое лично мнение - книжка не съм вадил в София и до скоро не беше софийска дори,айде номера си ми е СА,но от както имам пустата книжка живея тук.В София има хора от различни маси,с различен манталитет - за мен по-добри шофьори от нас няма..и го казвам само и едиснтвено поради факта,че пътувам доста и на пръв поглед само тук движението насила ти развива едни много странни рефлекси,един усет кой кога решава,че иска да те блъсне...сякаш концентрацията необходима да караш по столицата е значително по-голяма от колкото в родния ми град - там няма какво да ме накара да се замисля "Тоя са къв го търси"...
Няма оправия по пътя ,ние сме некви бесни катерици - които се борим помежду си ,а дори незнаем за какво - за чест не е,за пари не е ,нито за слава..уви за тъпотия.
ЧЕ някой карал М,С,АМГ и т.н - естествено ,че му завиждам - човек съм,но това не е причина да се гоня до някаква степен или да го засичам с моя абонат на Надин.
Уви - няма как да се променим - но едни видео регистратори които да тежат пред закона,мисля,че ще свършат работа...не казвам за всичко дребно..но в насрещното когато има коли,отнемане на предимство,150 в града и т.н доста тарикати ще откажат..
Да са живи и здрав,аз лошо мисля само на Станишев

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Ако си мислите, че в Сф не пускате мигачи... елате в майналенд да видите.
Снощи идвайки от Н. Вапцаров по комаъевския възел преброих 6 смени на лентите от един възрастен господин с vw поло в опитите му да изпревари всички до гарата. Не 1,не 2... 6. И си перка нашия 70-80км/ч.
Пак вчера на бул. Македония, тъкмо тръгвам от светофара преди билата няково синьо купе с бели стопове в насрещното и яко си изпреварва да се качи първи на бетонния надлез.
Много, много има материали.
Снощи идвайки от Н. Вапцаров по комаъевския възел преброих 6 смени на лентите от един възрастен господин с vw поло в опитите му да изпревари всички до гарата. Не 1,не 2... 6. И си перка нашия 70-80км/ч.
Пак вчера на бул. Македония, тъкмо тръгвам от светофара преди билата няково синьо купе с бели стопове в насрещното и яко си изпреварва да се качи първи на бетонния надлез.
Много, много има материали.
- randity
- Photographer
-
Аз лично признах гърците за най-нескопосаните шофьори. Пример, две коли на улицата, а до бордюрите наспрени коли. Тръгват да се разминават, единия спира посредата и дава назад, а всъщност могат да се разминат два тира.
На прибиране, някакво камионче с българска регистрация, зад него някакъв Ярис гръцки и ние. Нашия човек с камиончето пуска десен мигач /подава знак, че може да го изпреварят/ и се свива максимално в дясно, оная с Яриса по него и така няколко пъти. В крайна сметка ги минахме и двамата, че то не се издържаше.
На прибиране, някакво камионче с българска регистрация, зад него някакъв Ярис гръцки и ние. Нашия човек с камиончето пуска десен мигач /подава знак, че може да го изпреварят/ и се свива максимално в дясно, оная с Яриса по него и така няколко пъти. В крайна сметка ги минахме и двамата, че то не се издържаше.