проблем е61 компресор за нивото или възглавници?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- pepe00
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e61 530d
проблем е61 компресор за нивото или възглавници?
Колеги от няколко дни ми прави впечатление че задницата ми е доста клекнала ,преди 1
месец смених предни амортисъори и отпред е по висока от отзад,и даже пробвах да я натоваря и да видя дали ще се изправи но уви остана си така,та въпроса ми е има ли някакви признаци ако е изгорял компресора ,дава ли някаква грешка или трябва да падне изцяло до долу или пък може да са и възглавниците или амортесъори?
месец смених предни амортисъори и отпред е по висока от отзад,и даже пробвах да я натоваря и да видя дали ще се изправи но уви остана си така,та въпроса ми е има ли някакви признаци ако е изгорял компресора ,дава ли някаква грешка или трябва да падне изцяло до долу или пък може да са и възглавниците или амортесъори?
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Re: проблем е61 компресор за нивото или възглавници?
Колега има много информация за този проблем и трешението му, за съжаление ако си вече клекнал е трудно да се оправи без смяна на компресора. прочети темата на da6ip за често срещани проблеми на E61
- pepe00
- кандидат ентусиаст
-
Тази тема съм я чел колега ,само че при мен не е клекнала докрай,ами като ,че ли едната страна е по на долу и не ми изписва никакви грешки
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
pepe00 написа:Колеги от няколко дни ми прави впечатление че задницата ми е доста клекнала ,преди 1
Чуваш ли компресора да работи???Може и от клапаните да е. Грешка ще ти даде при ниско ниво.
- pepe00
- кандидат ентусиаст
-
Май не се чува:(((((
- Atsalov
- Ацалов
-
pepe00 написа:Май не се чува:(((((
Преди да запалиш колата сложи една пробна лампа на компресора,това е най лесния начин и след това запали и виж дали идва ток до него.Най вероятно е

- pepe00
- кандидат ентусиаст
-
atsalov написа:pepe00 написа:Май не се чува:(((((
Преди да запалиш колата сложи една пробна лампа на компресора,това е най лесния начин и след това запали и виж дали идва ток до него.Най вероятно е...но все пак си провери ! Щом не ти е паднала цялата задница значи системата ти е добре херметизирана и няма пропуск .Кой знае от кога ти е спрял ...
Ок ще го пробвам,а тои вижда ли се ,без да свалям нещо или да разглобявам?
- Atsalov
- Ацалов
-
pepe00 написа:atsalov написа:pepe00 написа:Май не се чува:(((((
Преди да запалиш колата сложи една пробна лампа на компресора,това е най лесния начин и след това запали и виж дали идва ток до него.Най вероятно е...но все пак си провери ! Щом не ти е паднала цялата задница значи системата ти е добре херметизирана и няма пропуск .Кой знае от кога ти е спрял ...
Ок ще го пробвам,а тои вижда ли се ,без да свалям нещо или да разглобявам?
Истината е че не знам как да ти кача снимка

- pepe00
- кандидат ентусиаст
-
Проблема е решен минах само с изчистване на грешка ENERGY SAFE MODE ,беше влезнала е авариен режим ,поради незнаина причина! 

- miroleskov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 61 530d
причина ниско напрежение на акумулатора
интересно защо ти е стояла на една страна.Да не би да имаш пропуск от въпросната възглавница

Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.
- pepe00
- кандидат ентусиаст
-
miroleskov написа:причина ниско напрежение на акумулатораинтересно защо ти е стояла на една страна.Да не би да имаш пропуск от въпросната възглавница
Не знам ,явно трябва да я следя да не би наистина да има пропуск е едната възглавница ,ако изпуска би трябвало да помпа компресора постоянно нали?
12 мнения
• Страница 1 от 1