m52b28 голям разход..продължение
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
m52b28 голям разход..продължение
За вече запознатите по темата....
ходих на 2ма диагностици...
при първия...спеед сензор,управление на микропроцесора и дебитомер нищо повече...и сондите не му излизаха...
при втория...колега от форума и съм много доволен разгледа я цялата...
дебитомера показваше лоши характеристики но го почисти и се пооправи...г/у...
сондите също не му излезнаха на диагностиката и каза че това е първата кола на която му се случва това..
след това ги провери ръчно с друг уред и му показаха и двете че работят точно на 0.5 вата или нз какво точно...но доколкото и аз знам трябва да варират от 0.2 до 0.8...странното е че и двете работят точно на 0.5...
излиза му и селф тест на комютъра...
той ме посъветва да намера първо компютър и да отида при него за да видим дали сондите ще излзенат...
аз искам да попитам....да търся ли компютър или да копувам направо 2 сонди че на тоя 19 разход вече нямам нерви да я карам...
а и при свещите имаше яко бензин...и мирише на бензин отзад...
ходих на 2ма диагностици...
при първия...спеед сензор,управление на микропроцесора и дебитомер нищо повече...и сондите не му излизаха...
при втория...колега от форума и съм много доволен разгледа я цялата...
дебитомера показваше лоши характеристики но го почисти и се пооправи...г/у...
сондите също не му излезнаха на диагностиката и каза че това е първата кола на която му се случва това..
след това ги провери ръчно с друг уред и му показаха и двете че работят точно на 0.5 вата или нз какво точно...но доколкото и аз знам трябва да варират от 0.2 до 0.8...странното е че и двете работят точно на 0.5...
излиза му и селф тест на комютъра...
той ме посъветва да намера първо компютър и да отида при него за да видим дали сондите ще излзенат...
аз искам да попитам....да търся ли компютър или да копувам направо 2 сонди че на тоя 19 разход вече нямам нерви да я карам...
а и при свещите имаше яко бензин...и мирише на бензин отзад...
Последна промяна BrkN на 23 Юни 2013, 18:50, променена общо 1 път
- BorisMitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Внимателно
- Мечтае да кара: Нещо страшно
Re: m52b28 голям разход..продължение
Еми така като чета , сондите са много в гъза. Това вариране са ти резултатите колко ти е бедна/богата сместа .. Тя като седи постоянно на 0.5волта това значи,че сондата дрънка някакви стойности на компютъра, които нямат нищо общо с реалноста.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
3 мнения
• Страница 1 от 1