Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Re: Политическа.

Мнение от Владо » 20 Юни 2013, 12:08

Влизането в личен обяснителен режим няма да е от полза за никого :!: ... И за темата като цяло.
Тук за мен ще е полезно да се говори какво искаме и какво очакваме... Най-дразнещи са ми постването на случки, мнения, епитети от преди година, две, десетилетие... Всеки е носил глава на раменете си и е постъпвал според вижданията си... Лично за мен има значение кой какво мисли и прави днес, в ерата на бука, когато всяко действие излиза наяве след буквално минути...
Какво виждаме от действията на това правителство, заменило миналото, срещу което протестирах и аз :banghead: ... ами сега пак протестирам :ranting:
Абсолютно не съм съгласен, че нови избори нищо няма да променят :no:
Ще се правят избори докато сегашните или бъдещи политици не променят начина си на мислене и действие... Не ме интересува до какво ще доведе това... Щели сме да загубим траншове, помощи, и не знам си какво... Някой тук да е видял европейска помощ и подкрепа :banghead: ... Ми то всичко заминава или фирмите на въртящите се около властта, или в откровени мошеници :banghead:
Така че избори до дупка, докато някой седне и се замисли що се получава така ... Колкото и да е иронично, най-адекватните стъпки през тази година се предприеха от служебния кабинет :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 20 Юни 2013, 12:21

Владо написа:Влизането в личен обяснителен режим няма да е от полза за никого :!:

Ще се правят избори докато сегашните или бъдещи политици не променят начина си на мислене и действие... Не ме интересува до какво ще доведе това...

Така че избори до дупка, докато някой седне и се замисли що се получава така ...

ако е към мен за обяснителния режим - оформям картинката просто :)

за другото - that's the spirit, както казват от братската страна зад голямата вода.

държавата е провалена и по-провалена няма да стане. всички са в режим на оцеляване и се интересуват от себе си и близките си единствено. това е тотален разпад на държавността, в момента сме племе, което обитава някаква територия. който не го вижда, да си отвори очите. всеки повод да излезем заедно и да се огледаме е добре дошъл. може пък да се окаже Възраждане, а не Ликвидация, все пак.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 20 Юни 2013, 12:31

_galio_ написа:Не позна. Гласувам винаги

Радвам се, че не познах. С такова впечатление останах от постовете ти :yes:

Новите избори най-малкото ще сменят съотношението на идиотите в парламента. Така като гледам има и други съгласни с мен, че АТАКА няма да влезнат в парламента. А те сега са с колко... 21? 22 депутата? Не са малко. Ако се запази същия процент избирателна активност, според мен ГЕРБ ще имат по-висок % този път. Ако избирателната активност падне... ще си гледаме БСП и ДПС, докато не напуснем страната. Бойко да ви кажа... доста по-лесно предаде властта. Тези не пускат клона :) Силно подозирам и че Светльо Витков този път ще влезне в парламента. Може да е на границата, ама съм почти убеден, че ще влезне. Интересното ми е, кои ще са другите партии, които евентуално ще влезнат. Костов? Кунева? Ще има ли "Синя коалиция" пак? Абсурдно е някоя партия да вкара 121 депутата. Трябва само циганите да гласуват :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 20 Юни 2013, 12:39

Не е това идеята... Мене не ме интересува кой е на власт и управлява... Въпросът е как управлява и употребява властта, ако ще и Йоло Денев да е...
сегашните ни управляващи и парламентарно представени си мислят, че е 90-та година, и ако назначим тихичко този или онзи никой няма да разбере :roll: ... Е снимчиците в днешния труд... еми за нула време станаха ясни тия "протестиращи" :no:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 20 Юни 2013, 12:48

_galio_ написа:
Ivo_Borisov написа:То хубаво ББ е престъпник, ама какво престъпление е извършил та е заслужил това наречие?

не е наречие, а прозвище.

мога да ти пейстна информация от нета, която и сам можеш да немериш, ако искаш. и да обориш, щото не я дават по телевизора или в медиите на пеевски. виждам, че имаш убеждения, позлвай си ги със здраве.

ако историята с Авиоотряд 28 не те уязвява лично, съвсем нямаме какво да си кажем :)

Наречие, прозвище...Престъпник е човек най малкото подсъден :dunno: Това какво се говори и пише е друго, всеки може да си пише каквото си иска. И всеки има право на мнение де.
С какво разполагаме в момента? Тия които са сега, герб и евентуално някоя нова алтернатива. Това са възможностите. Ако можем да сме доволни от упралвяващите ни в момента, оставяме ги. Ако не сме можем да върнем герб. Вариант три, търсим някой нов който може да ни изкара нагоре. Има ли такъв, вече това е въпроса.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Политическа.

Мнение от steeN » 20 Юни 2013, 12:51

.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 10:01, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 20 Юни 2013, 13:03

Владо написа:Щели сме да загубим траншове, помощи, и не знам си какво... Някой тук да е видял европейска помощ и подкрепа :banghead: ... Ми то всичко заминава или фирмите на въртящите се около властта, или в откровени мошеници :banghead:

Колега не говори на изус, видимо не си запознат с програмите, това че има и много корупция не значи , че няма и много за хората.И хич не е хубаво да се изпускат защото после и 50 г. няма да намамерим пари за някои неща!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

старши ентусиаст
Аватар
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 20 Юни 2013, 13:16

Ами колега, да поразсъждаваме... Отиваш на пазара и си купуваш турски краставици и домати, македонско зеле и моркови, китайски чесън... След всичките помощи за земеделските производители се оказва, че вносна стока с наложени мита и такси е по-евтина от субсидирана наша :shock: ... е тоя феномен ми е интересен.
Стиин, мога да те уверя, че шведът, германецът, датчанинът, и много други изобщо им не дреме кой го управлява... Той знае, че ако някой сгази лука, не вика "аз поемам отговорност, искам прошка, другия път ще мисля", ами директно си заминава :banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 20 Юни 2013, 13:19

Владо написа:.. Не ме интересува до какво ще доведе това... Щели сме да загубим траншове, помощи, и не знам си какво... Някой тук да е видял европейска помощ и подкрепа :banghead: ... Ми то всичко заминава или фирмите на въртящите се около властта, или в откровени мошеници :banghead:
Така че избори до дупка, докато някой седне и се замисли що се получава така ... Колкото и да е иронично, най-адекватните стъпки през тази година се предприеха от служебния кабинет :shock:

Да ще загубим пари за следбащия програмен период 2014-2020, ако до края на годината не се подпишат споразуменията. А така като гледам, ДАНС и СРС-та са най-важни....
Викаш не те интересува.....а ще те заинтересува ли като разбереш, че евро проектите крепят икономиката ни в момента? И ако и тях загубим, верно изходът ще е само Терминал 1 и 2.
Виждам, че говориш наизуст, че всичко отива във фирмите на властта - ами не е така, примери колкото и да искаш. Влез в ОП Конкурентоспобност например и виж извадни от протоколите за одобрени проекти (освен ако не са ги махнали). Когато работата ти е свързана с държавата, няма как да нямаш общо с правителствата....целта е да се задържиш независимо кой е на власт.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 20 Юни 2013, 13:22

Владо написа:Ами колега, да поразсъждаваме... Отиваш на пазара и си купуваш турски краставици и домати, македонско зеле и моркови, китайски чесън... След всичките помощи за земеделските производители се оказва, че вносна стока с наложени мита и такси е по-евтина от субсидирана наша :shock: ... е тоя феномен ми е интересен.

http://www.youtube.com/watch?v=h65QAIdmmyE
Снощи изгледах и целия филм, полезно е, а и действа отрезвяващо, и се замислих с какво сме се разминали.
Но стига съм отклонявал темата, за което се извинявам.
Все пак смятам, че има неща, които пропускаме да забележим, от цялостната картина, защото ни занимават с глупостите на Болен най-малкото.
Промяната на изборния кодекс е най-задължителносто и належащо дело, което трябва да се свърши в тази държава, за да се поеме някаква посока на развитие.
Отделно, че си трябва да се извадят всички кирливи ризи на масата, и да се съди за притежателите им.
Безмислени спорове, тоя такъв, оня онакъв, повече демонстрират личните виждания на всеки един и генерират излишни спорове и разговори, отколкото да водят до някаква градивност.
По-рано някой спомена за Бриго Аспарухов и Витков, не съм особен привърженик, но бях чел следното.
Ta призива ми е, да мислите какво трябва. :yes:
Последна промяна cod-cdbp на 20 Юни 2013, 13:28, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 20 Юни 2013, 13:25

Тва е много опростено приемане на фактите. Като има корупция и крадене от еврофондовете да да продължаваме така та поне малко от парите да влязат в нормални фирми ?! Няма такова нещо ! Ще бъде всичко извлачено по най безпардонен начин и то законно .Запомнете го - законно .Както и сега те не нарушават процедурите а ограничават достъпа до самата процедура.
То като ще е така по добре изобщо да ги няма тия евро фондове.
Потресаващо е като се види колко е изхарчила държавата през последните 10 години - 900 млрд лева !
И какво има насреща ?
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 20 Юни 2013, 13:26

Нито ГЕРБ, нито БСП, нито някой друг ще има 121 депутата. Въпроса е коя (кои) ще са малките партии, които вероятно ще се коалират с ГЕРБ или БСП ? Имах очаквания за ГЕРБ и АТАКА, но Волен изненада и мен :dunno: Броя на мандатите също изиграха кофти роля. Само тройна коалиция можеше да се получи. Евентуално, ако някоя от малките партии се коалира с "голяма" и се направят интелигентни неща и наистина се види някакво положително развитие... бъдете сигурни, че тази "малка" партия ще е бая напред в следващите години :yes: Това е единствения шанс да се види някое "ново лице". Но кое ще е това ново? Светльо Витков може и да влезне? Но кои са хората покрай него? Какви са, с какво се занимават? Не вярвам, че Светльо може да е какъвто и да е министър. Очевидно и само лице и поддръжник на една идея. Останалите, които може и да влезнат... не са нови.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 20 Юни 2013, 14:02

steeN написа: Или поемаш отговорност за избора си или безмислена риторика... води, следвай или не се бъркай :)

Аз не съм представен в парламента, както общо 75% от гражданите, нека не забравяме. Затова и съм навън.

Ако от останалите 25% извадим платените и етническите гласове ... този парламент не е на хората просто.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 20 Юни 2013, 14:09

Аз също не съм гласувал за някой от тези в парламента, но не съм съгласен с теб. Хората, които не гласуват, нямат мнение. А с нямането си на мнение, вкарват БСП и ДПС в парламента. При 100% избирателна активност, БСП пак ще влезнат, ама за ДПС не съм много сигурен. Ако си бил излъган от избора си - ОК. Ако твоят избор не е влезнал - ОК. Ама ако си си стоял вкъщи по време на изборите и после мрънкаш... с това не съм ОК.

http://football24.bg/novina/110995-komi ... ijmbilding Това дори не знам как да го коментирам.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 20 Юни 2013, 16:41

Според депутат от червените, протестиращите са лумпени :kuku:
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5866771
Ама то си е нормално, нали Орешарски като беше финансов министър, наричаше "седенка" протеста на учителите :kuku:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата