Странен Аудио Проблем на 330д !
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- KingstonBaby
- Потребител
-
- Кара: 330d
- Мечтае да кара: Сувалка...Бе Ме Ве
Странен Аудио Проблем на 330д !
Здравейте колеги !
Искам да попитам дали на някого му се е случвало да му спре саунда от сд/радио и после да не тръгне ?
След като изгасих колата (до тогава всичко си бачкаше) и при следващото палене не ми тръгна музиката :Д... сд-то свети, търси станции, но няма звук? Все едно нямам колони :О ? Проверих бушоните 7,41 в жабката не е от тях.Възможно ли е да е масата от някъде и ако ДА къде я тая маса ? На антената нищо не забелязах...
Искам да попитам дали на някого му се е случвало да му спре саунда от сд/радио и после да не тръгне ?
След като изгасих колата (до тогава всичко си бачкаше) и при следващото палене не ми тръгна музиката :Д... сд-то свети, търси станции, но няма звук? Все едно нямам колони :О ? Проверих бушоните 7,41 в жабката не е от тях.Възможно ли е да е масата от някъде и ако ДА къде я тая маса ? На антената нищо не забелязах...
Пали гуми, НЕ душата си !
- VladislavHristov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e90 330d LCI Edition Sport
- Мечтае да кара: Нищо повече от това.
Re: Странен Аудио Проблем на 330д !
Колега ,ако няма никакъв звук през CD Player-a ,значи търси проблема в Тунера който е отзад в багажника.
Аз имам подобен проблем ,само че колоните тръгват да свират и после остава само една работеща.
В повечето случай са студени спойки или заминали крайни стъпала.
Бих ти препоръчал също да махнеш акумулатора за около 20тина минути ,понякога подобни проблеми така се оправят ( Макар ,че махането на аку-то си носи свойте беди понякога ,така че ти си преценявай)
Поздрави!
Аз имам подобен проблем ,само че колоните тръгват да свират и после остава само една работеща.
В повечето случай са студени спойки или заминали крайни стъпала.
Бих ти препоръчал също да махнеш акумулатора за около 20тина минути ,понякога подобни проблеми така се оправят ( Макар ,че махането на аку-то си носи свойте беди понякога ,така че ти си преценявай)
Поздрави!
- KingstonBaby
- Потребител
-
- Кара: 330d
- Мечтае да кара: Сувалка...Бе Ме Ве
Благодаря за отговора колега !
Тунера са ще го проверя, пък и акумулатора ще махна щом се налага... много е тегаво така без никва музика :Д
П.С.
Не е нито от тунера , нито от акумулатора
... според един аудио "техник" е стъпало ама не е много сигурен.Като оправя проблема ще пиша кво е било....
Тунера са ще го проверя, пък и акумулатора ще махна щом се налага... много е тегаво така без никва музика :Д
П.С.
Не е нито от тунера , нито от акумулатора
Пали гуми, НЕ душата си !
- digger-320
- Потребител
-
Аз имах същият проблем, всичко си работи няма звук.
И се оказа, че кабела в дясната предна врата даваше на маса(претиснат и изолацията беше нарушена).Най лесно може да разбереш като провериш с мултицет съпротивлението по канали към говорителиите трябва да е 2 до 4 ОМ. Всички кабели към говорителиите към маса или към 12В измерване на напрежение.Това го всичко го правиш при изключена букса от радиото .Крайното стъпало има защита и затова изключва .Дано да съм помогнал. Поздрави
И се оказа, че кабела в дясната предна врата даваше на маса(претиснат и изолацията беше нарушена).Най лесно може да разбереш като провериш с мултицет съпротивлението по канали към говорителиите трябва да е 2 до 4 ОМ. Всички кабели към говорителиите към маса или към 12В измерване на напрежение.Това го всичко го правиш при изключена букса от радиото .Крайното стъпало има защита и затова изключва .Дано да съм помогнал. Поздрави
- marty1993
- Потребител
-
- Кара: E46 320d 2001
Същият проблем имах и аз преди година. Оказа се точно това, което е написал колегата над мен - оголен кабел на един от говорителите. При мен се оказа заден десен.
M-tech1|H&R Sport Cup Kit|Style 71 17x8J is20
- VladislavHristov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e90 330d LCI Edition Sport
- Мечтае да кара: Нищо повече от това.
KingstonBaby написа:Благодаря за отговора колега !
П.С.
Не е нито от тунера , нито от акумулатора... според един аудио "техник" е стъпало ама не е много сигурен.Като оправя проблема ще пиша кво е било....
Колега ,поне при мене проблема е както ти казах малко по различен ,но е точно в крайното стъпало на тунера.
Но погледни и проблема който колегите над мен са ти обяснили ,ще го оправиш някак не се притеснявай
6 мнения
• Страница 1 от 1