Най- смешното нещо което са ви казвали за колата ви?
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Най- смешното нещо което са ви казвали за колата ви?
Cvetun написа:3 момичета,който съм возил досега ми казват,че като дам газ и включи турбото им ставало лошо![]()
![]()
Колата е е36 2,5тдс стоково.
![]()
Та те ви разликата мъже-жени.Мене ми прави кеф,а на тех им ставало лошо![]()
Може да е било от миризмата на нафта

ПС: майтапче колега

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Наскоро. Тръгвам си от един светофар. Зад мен Е36. Карам леко и постепенно ускорявам. Давам повечко газ и чувам отзад прекъсвачи и други гласовити изпълнения. Викам си, колегата отзад, иска да се покефи и да послуша музика
Настъпвам я на заварка и отпрашвам. След около километър отбивам да хапна и колегата (ентусиазиран тийнейджър с E36 320i фулли сток с карбон фолио изпълнения) идва и той, директно при мен с брутално сериозния въпрос - "Колега, какъв е тоя звяр? Не мога да те стигна!"
Мисля си - "какъв ли ше да е тоя звяр, според тебе
" и се чудя как да му го смеля, че да му звучи познато (мислех за S62 да му говоря, ама едва ли ще ме разбере). Викам му - "M-power". Той - "Ааа така може
"
Извода е "шестака си е шестак, в ръцете на тийнейджъра"

Мисля си - "какъв ли ше да е тоя звяр, според тебе

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
Nickelback написа:Наскоро. Тръгвам си от един светофар. Зад мен Е36. Карам леко и постепенно ускорявам. Давам повечко газ и чувам отзад прекъсвачи и други гласовити изпълнения. Викам си, колегата отзад, иска да се покефи и да послуша музикаНастъпвам я на заварка и отпрашвам. След около километър отбивам да хапна и колегата (ентусиазиран тийнейджър с E36 320i фулли сток с карбон фолио изпълнения) идва и той, директно при мен с брутално сериозния въпрос - "Колега, какъв е тоя звяр? Не мога да те стигна!"
Мисля си - "какъв ли ше да е тоя звяр, според тебе" и се чудя как да му го смеля, че да му звучи познато (мислех за S62 да му говоря, ама едва ли ще ме разбере). Викам му - "M-power". Той - "Ааа така може
"
мене пък с S62ка не един шел към морето ме питаха къв е тоя бръмбазък с 2 врати и пише MG на задния капак

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- zxsport
-
Возя баща ми днес:
Той: БМВ-то ти много плавно превключва (за автомата иде реч) ... изобщо не се усеща
Аз: Ами това е щото преди 20-30 хил. му смених маслото на кутията
Той: Ами аз на МЛ-а (от скоро кара МЛ 2005) преди месец му го смених и пак се усеща като сменя предавките ...
Аз: Ами смени МЛ-а с нещо друго
Той:
Добре, че сме си свои хора та не взе насериозно наглостта ми и не ми отвърна както подобаваше
Той: БМВ-то ти много плавно превключва (за автомата иде реч) ... изобщо не се усеща
Аз: Ами това е щото преди 20-30 хил. му смених маслото на кутията
Той: Ами аз на МЛ-а (от скоро кара МЛ 2005) преди месец му го смених и пак се усеща като сменя предавките ...
Аз: Ами смени МЛ-а с нещо друго

Той:

Добре, че сме си свои хора та не взе насериозно наглостта ми и не ми отвърна както подобаваше

Ако усещате как Бенц автомат сменя предавките, имам лоши новини... 

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Да, еле па на 7G
Мммм, имам виско на М20-ката за смяна, и в определени обороти издава много интересен звук
!
Разходих се до Монтана и да се включа от Кифланд към то ОМВ и повер на бабата, и онзи на колонката ме пита : "Това компресор ли има?"

Мммм, имам виско на М20-ката за смяна, и в определени обороти издава много интересен звук

Разходих се до Монтана и да се включа от Кифланд към то ОМВ и повер на бабата, и онзи на колонката ме пита : "Това компресор ли има?"

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
На горнобански път на легналия полицай се влача едва едва да го мина без да закачи корите и до мене гледам едно момче с Порше Кайен Магнум и сваля си двама и вика "Братле Уникална е!" Аз така -->
Викам му твойта е по-хубава...
Човека вика луд ли си тва не е кола..! И аз пак така
Накрая каза че има и Е34 540i с ръчни скорости и замина на всичката газ че отзад стана задръстване от разговора.. Ако е от форума да драсне че го виждам често по тоя маршут. 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
boksioraE39 написа:На горнобански път на легналия полицай се влача едва едва да го мина без да закачи корите и до мене гледам едно момче с Порше Кайен Магнум и сваля си двама и вика "Братле Уникална е!" Аз така -->Викам му твойта е по-хубава...
Човека вика луд ли си тва не е кола..! И аз пак така
![]()
![]()
Накрая каза че има и Е34 540i с ръчни скорости и замина на всичката газ че отзад стана задръстване от разговора.. Ако е от форума да драсне че го виждам често по тоя маршут.
Taкива моменти ми пълнят душата.
Като онзи който всеки петък оставя Е60-ката, за да вземе Е34-ката за уикенда...

- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
Не е за моята кола. На King of Europe преди 2-3 седмици на Панаира в Пловдив, водещият казва:
-Александър Язов няма да може да стартира веднага поради технически причини.
И едно професорче, на видима възраст към 16-17 години, видимо напушено явно
с тъпа усмивка и женски глас:
-"Ха-ха изпърдя му се маслото."
-Александър Язов няма да може да стартира веднага поради технически причини.
И едно професорче, на видима възраст към 16-17 години, видимо напушено явно

-"Ха-ха изпърдя му се маслото."

- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
След като заех колата си на един приятел, на когото последните му няколко автомобила са автоматици:
- Абе, имаш проблем с колата..
- Какъв? - питам аз с известна загриженост.
- Ами, слагам на скорост и...почват проблемите.. бавна е..повече от 60 не можах да вдигна. Второ, много е шумна и работи на адски високи обороти. На странно място ти е 'директната' на лоста. И гори много на всичкото отгоре.:grin:
Като каза това за оборотите се усетих, че ме пързаля, ама в началото леко се попритесних :grin:
- Ами, слагам на скорост и...почват проблемите.. бавна е..повече от 60 не можах да вдигна. Второ, много е шумна и работи на адски високи обороти. На странно място ти е 'директната' на лоста. И гори много на всичкото отгоре.:grin:
Като каза това за оборотите се усетих, че ме пързаля, ама в началото леко се попритесних :grin:

- zxsport
-
Пичове, не ми трийте постовете, ако обичате!
Случаят, който описвам е абсолютно адекватен на заглавието!
Бях писал за смотано превключване на автомат на Мерцедес МЛ (собственост на баща ми) и той самият установи (след като го повозих, че БМВ-то ми сменя по - плавно).
След упреците на двамата колеги (Лилов и другият), че МЛ-а на бащата бил леш откъм скорости (а той просто така си работи) дадох пример за по-нови бенцове са с проблемни автомати, които след замяната им с Тундра (полу-камион) и Лексъс РХ-300 нещата откъм здравна и комфорт са ОК!
Смешното тук беше, че групата заблудени (Лилоф и сие) се изказаха неподготвени и не успяха да преглътнат "недъга" на Бенц - наречен "автоматична скоростна кутия" която си е леш отвсякъде! Пичове, след 2000 г. Бенцовете имат толкова много слабости, че няа ми стигнат няколко страници за изпиша! Да не говорим за еърматика, че само там ще Ви изпиша 2 страници с проблеми и цени, надхвърлящи многократно стойността на автомобилите Ви!
И Вие си го знаете, ама що искате да ви се натъртва инфото и аз незнам, явно сте яки мазохисти ...
Случаят, който описвам е абсолютно адекватен на заглавието!
Бях писал за смотано превключване на автомат на Мерцедес МЛ (собственост на баща ми) и той самият установи (след като го повозих, че БМВ-то ми сменя по - плавно).
След упреците на двамата колеги (Лилов и другият), че МЛ-а на бащата бил леш откъм скорости (а той просто така си работи) дадох пример за по-нови бенцове са с проблемни автомати, които след замяната им с Тундра (полу-камион) и Лексъс РХ-300 нещата откъм здравна и комфорт са ОК!
Смешното тук беше, че групата заблудени (Лилоф и сие) се изказаха неподготвени и не успяха да преглътнат "недъга" на Бенц - наречен "автоматична скоростна кутия" която си е леш отвсякъде! Пичове, след 2000 г. Бенцовете имат толкова много слабости, че няа ми стигнат няколко страници за изпиша! Да не говорим за еърматика, че само там ще Ви изпиша 2 страници с проблеми и цени, надхвърлящи многократно стойността на автомобилите Ви!
И Вие си го знаете, ама що искате да ви се натъртва инфото и аз незнам, явно сте яки мазохисти ...
- zxsport
-
DriftoMania написа:След като заех колата си на един приятел, на когото последните му няколко автомобила са автоматици:
Не те знам ебаваш ли се или ДА, ама май се ебаваш!
Иначе тостът ти не струва! Аз карам в последно време само автоматици, но няма проблем да ти "раздвижа" колата, стига да искаш (имам и 11 години опит с ръчни ск.)
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
ОбъркА се нещо май..колата ми е ръчка, ся видях, че не съм написал.. а оня тръгна да ме ебава, че карал моята само на първа, под претекст, че е 'забравил' как се кара ръчна кутия.:grin:
Sent from my PMP5770D using Tapatalk 2
Sent from my PMP5770D using Tapatalk 2

- Denischo
- Потребител
-
- Кара: 520i e39
- Мечтае да кара: Alpina B12 5.7 Coupe
- Детайли за колата: M52B20
С първата ми кола ( Vectra B 1.8 16V 116коня преди 10 години ) сток след гонка с голфаджия спираме на светофара и той отваря прозореца и с неква злоба - Ако и аз бях сложил vr6, както ти си сложил i500 нямаше шанс

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
В началото на лятото се случи така, че да седят пред нас няколко служебни коли. Говорим за 2 корси, астра, фокус комби и една зафира.
Освен тва БМВ-то, и на жената хондата също ... И бабите от блока гледат как слизам от едната, качвам се на другата ...
И един ден едната от тях не издържа и изригна.
Ейййй......дойде в Бургас, налапа се с пари, забогатя и си купи скъпи, луксозни коли (
)...
а ние с една пенсийка няма какво да ядем

Освен тва БМВ-то, и на жената хондата също ... И бабите от блока гледат как слизам от едната, качвам се на другата ...
И един ден едната от тях не издържа и изригна.
Ейййй......дойде в Бургас, налапа се с пари, забогатя и си купи скъпи, луксозни коли (

а ние с една пенсийка няма какво да ядем

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com