Кола до 2000 лева максимум.
Модератор: Общи модератори
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
Re: Кола до 2000 лева максимум.
TNT написа:Хонда СивикА то за 2000лв. винаги ще е нещо леш...
Hе е вярно! BMW E34 прекрасна кола.
Beamerdriver написа:...BMW E34 прекрасна кола.
Стига сте разправяли вицове де- Е34 било прекрасна кола

- Tsureto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 535i
- Мечтае да кара: BMW M6 F13
+1 за Пунто
Първата ми кола беше Пунто.Харчи,като скутер!Части бол-Адски евтини!
И колкото и да ме нахранят сега,ще кажа,че ако модела няма много сложнотии,екстри и електроника е бая здрав автомобил.Просто щото няма какво да му се счупи.А,дори и да се счупи,за 100лв. правиш основен ремонт.И пак казвам,харчи малко.
Отделно са подцинковани-демек не гният

Първата ми кола беше Пунто.Харчи,като скутер!Части бол-Адски евтини!
И колкото и да ме нахранят сега,ще кажа,че ако модела няма много сложнотии,екстри и електроника е бая здрав автомобил.Просто щото няма какво да му се счупи.А,дори и да се счупи,за 100лв. правиш основен ремонт.И пак казвам,харчи малко.
Отделно са подцинковани-демек не гният

Who needs antidepressants when you can drive an BMW.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Beamerdriver написа:TNT написа:Хонда СивикА то за 2000лв. винаги ще е нещо леш...
Да прекрасна е - когато маневрираш я усещаш 6 метра , когато се качиш , си като в голф ... ако изключим ТДС-а , няма ни един мотор с разход в града под 14/100. Е34 е маниашка кола за фън , изобщо не мога да си я представя като дамска градска кола

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
acho.rs написа:Beamerdriver написа:TNT написа:Хонда СивикА то за 2000лв. винаги ще е нещо леш...
Да прекрасна е - когато маневрираш я усещаш 6 метра , когато се качиш , си като в голф ... ако изключим ТДС-а , няма ни един мотор с разход в града под 14/100. Е34 е маниашка кола за фън , изобщо не мога да си я представя като дамска градска кола
Като се качиш в Е34 си "като" в голф?!
"Усещаш" я 6-метра?!
Айди младежите който вчера се качиха на 46ци да не коментират истинските коли,не за друго ами защото е смешно...
Ronka нека сподели дали не става за дамска кола а за разхода е единственото нещо което уцели....
П.П Имам толкова километра с Е34 колкото още не си навъртял с всичките ти коли и за това реших да те поправя не е с цел заяждане!

Поздрави!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
boksioraE39 написа:acho.rs написа:Beamerdriver написа:TNT написа:Хонда СивикА то за 2000лв. винаги ще е нещо леш...
Като се качиш в Е34 си "като" в голф?!
"Усещаш" я 6-метра?!
Айди младежите който вчера се качиха на 46ци да не коментират истинските коли,не за друго ами защото е смешно...
Ronka нека сподели дали не става за дамска кола а за разхода е единственото нещо което уцели....
П.П Имам толкова километра с Е34 колкото още не си навъртял с всичките ти коли и за това реших да те поправя не е с цел заяждане!
Поздрави!
На мен Е34 ми е любимото БМВ от края на 80те и началото на 90те , но си е тесничко вътре за този клас кола . Не ме интересува ронка или която и да е дали мисли че е ок за дамска , факт е че я карат 9 жени в БГ .
Дори сравнението което използвах е изказване на собственик на Е34 от форума , който въпреки недостатъците си обичаше колата . И вземи да смени малко тона си , че в последно време, нещо почна да звучиш като волен сидеров

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
Това как ти звучи тона ми е твои проблем!
Освен че написа една глупост с кое помогна на човека??
Може би Е34 не е градска/женска кола и автора няма и да му мине през акъла да вземе това на жена си но си замисли дали пунтото,корсата или полото ще се представят като старото Е34 ако не даи боже някои ги уцели във вратите...казаха че ще возят и дете... За мен безопасността е 100000% по важна от някакви 3-4-литра гориво ама тва никои не го мисли...
П.П Не съм фен на Сидеров.
Освен че написа една глупост с кое помогна на човека??
Може би Е34 не е градска/женска кола и автора няма и да му мине през акъла да вземе това на жена си но си замисли дали пунтото,корсата или полото ще се представят като старото Е34 ако не даи боже някои ги уцели във вратите...казаха че ще возят и дете... За мен безопасността е 100000% по важна от някакви 3-4-литра гориво ама тва никои не го мисли...
П.П Не съм фен на Сидеров.
Последна промяна boksioraE39 на 16 Юни 2013, 14:38, променена общо 1 път

Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Е за 2000лв. извинявай, ама читава Е34-ка... Колкото са и читавите Е36 за 1500 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
TNT написа:Е за 2000лв. извинявай, ама читава Е34-ка... Колкото са и читавите Е36 за 1500
Това никои не успорва просто истината е една..
Е36 за 1500-лева няма.
Е34 за 2000
Е46/Е39 за по 5000-6000 хиляди и т.н.
За това има компромисен вариант пак BMW но велосипед 1470-лева е.

голф 3 за 2000 има колкото искаш, народна кола- евтини части, сравнително широка е вътре особено сравнена с поло, корса, пунто и т.н.
Но си е грозна за жена
Но си е грозна за жена
- ociata
- кандидат ентусиаст
-
За тези пари е много по важно какво състояние ще намериш колата от колкото каква е. Според мен при покупка обърни внимание на следното:
1. Ръжда
2. Разход
3. Практичност
И понеже съм имал корса, която навъртя 400 000км по километраж(да не говорим с колко е въртян) ще ти кажа за нея:
Минуси:
1. Първите години 1993-1996 гният доста. Въпреки това забележимо по-малко от астра/вектра/омега. След 1996 проблема е почти напълно решен
2. Някой от бензиновите модели се оборудват с ел усилвател на волана, който е скъп и често дефектира. Затова трябва да се търси с механична хидравлика
Плюсове:
1. Нисък разход
2. Много евтина поддръжка
3. Много ниски цени в момента
4. 1.0 мотора се слави като недоразумение
5. След 1996 са серийно с бег на волана и мнозинството имат и пасажерски бег
6. Имат сравнително симпатичен дизайн дори и след толкова години
1. Ръжда
2. Разход
3. Практичност
И понеже съм имал корса, която навъртя 400 000км по километраж(да не говорим с колко е въртян) ще ти кажа за нея:
Минуси:
1. Първите години 1993-1996 гният доста. Въпреки това забележимо по-малко от астра/вектра/омега. След 1996 проблема е почти напълно решен
2. Някой от бензиновите модели се оборудват с ел усилвател на волана, който е скъп и често дефектира. Затова трябва да се търси с механична хидравлика
Плюсове:
1. Нисък разход
2. Много евтина поддръжка
3. Много ниски цени в момента
4. 1.0 мотора се слави като недоразумение
5. След 1996 са серийно с бег на волана и мнозинството имат и пасажерски бег
6. Имат сравнително симпатичен дизайн дори и след толкова години
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
+1 за Онда Цвик

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Както винаги съм писал, за по-старичките коли е по-важно да се гледа състоянието, а не конкретния модел, година, екстри и т.н.т.
Така, че най-добре обиколете колкото се може повече обяви от изброените марки и изберете най-запазената.
В този ценови диапазон ми харесва Форд Фокус от първите. Някак е с по-модерен дизайн от голфове, опели и др. от същите години.
Например: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=38pyja и http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=38pyja
Така, че най-добре обиколете колкото се може повече обяви от изброените марки и изберете най-запазената.
В този ценови диапазон ми харесва Форд Фокус от първите. Някак е с по-модерен дизайн от голфове, опели и др. от същите години.
Например: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=38pyja и http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=38pyja
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
И аз мисля че Honda Civic е добър избор. Хечбеци с 2 и 4 врати вкл. и седани съм виждал за до 2000лв. 94-98ми набори. Но за тази цена... не изглеждат много добре.
гоУфа (3) изобщо не бих го погледнал. Т'ва е една... гроза кола. Имат 1000 болести като почнеш от ръждата, вървежа, разхода и к'во е видяла до сега. Личен избор си е де.. мноого зависи и на какво ще случиш.
Опел корсата, някой горе каза хубави неща, според мен тези машинки сериозно гният с напредване на възрастта, виждал съм доста случеи. Инъче като за поддръжка - евтини са. Части бол.. Толкова са и надеждни при удар де.. Аз лично Жена и Дете, в Корса не бих сложил.
От най-малките Polo, Punto, Fiesta, Corsa, Micra, Clio.... бих взел Polo.
Или евентуално Clio.

гоУфа (3) изобщо не бих го погледнал. Т'ва е една... гроза кола. Имат 1000 болести като почнеш от ръждата, вървежа, разхода и к'во е видяла до сега. Личен избор си е де.. мноого зависи и на какво ще случиш.
Опел корсата, някой горе каза хубави неща, според мен тези машинки сериозно гният с напредване на възрастта, виждал съм доста случеи. Инъче като за поддръжка - евтини са. Части бол.. Толкова са и надеждни при удар де.. Аз лично Жена и Дете, в Корса не бих сложил.
От най-малките Polo, Punto, Fiesta, Corsa, Micra, Clio.... бих взел Polo.
Или евентуално Clio.