Покупка на 728
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Re: Покупка на 728
Имаш ли представа на колко пари ще е на Лъвов мост с български номера? За обслужване и прочее няма да говорим...ggb написа:boris_k написа:И като иде до Германия да не би да вземе по-хубава кошница за 5000лв
\
Защо да не си купи
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... LSO_EXPORT

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d
Митко Стоянов написа:Ако си поне малко в час с нещата и знаеш колко струва да направиш от една 20 годишна кола автомобил, на който всичко му е изрядно и по всяко едно време на денонощието е готов за какъвто и да било преход, тогава нямаше да пишеш тези глупости. Явно не правиш разлика между струговани дискове и нови, между пълнени шарнири и нови, между читави накладки и такива от Бременските музиканти, между "оригинално" BMW масло и квалитетно такова.... Думата "уникална" в този форум има различно значение от това в тълковните речници, така че да не я коментираме...AngelG написа:Митко Стоянов написа:Какво искаш да кажеш с това? Че някой бие тояги на чужд гръб ли? Не ставай смешен, моля те...AngelG написа:Тука половината карат Е36-ци за по 1200лв или Е38-ци по възможност ТДС за 4000лв , ама като стане въпрос за някой друг кораво препоръчвате екземпляри от по 10-11000+ лева
Нищо не искам да кажа , ама половината форум си е така ( не съм вкарал никой конкретно в това число ) !
Когато някой си купува кола , за коментиращите всички на пазара са кошници и т.н ( все едно вие сте си ги купували нови за по 60 евра )
Когато някой продава кола , за коментиращите все е скъпа и трябва да има СЕРИОЗЕН коментар ( а когато вие продавате , все цената е твърда , а автомобила уникален )
ПС: Не говоря конкретно за теб или някой друг , ако се вкарвате автоматично в това число .. е ваш проблем
Абе аз съм доста в час и много добре разбирам , ама май ти ИЗОБЩО не хвана за какво говорих аз . А и да ти кажа за подръжката и частите съм доста в час понеже пред нас имам една 4.4 за която смея да твърдя , че няма друга подобна на пазара в БГ в момента , отделно една англичанка ( замислям се за 2ра ) и едно Е65 750 ... Така че , хайде помисли пак другия път като даваш определения

- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
ggb написа:boris_k написа:И като иде до Германия да не би да вземе по-хубава кошница за 5000лв
Защо да не си купи
Защото:
5265лв
1000лв докарване
240лв екотакса
250лв гражданска
80лв кат
67лв винетка
500лв каско
150лв масло, маслен,въздушен и горивен филтър
120лв ремъци ролки в най-евтиния случай
1200лв газова уредба
------------------
8872лв
И това е при положение,че няма нужда от нищо самата кола.

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Извинявам се, че съм те разбрал погрешноAngelG написа:Митко Стоянов написа:Ако си поне малко в час с нещата и знаеш колко струва да направиш от една 20 годишна кола автомобил, на който всичко му е изрядно и по всяко едно време на денонощието е готов за какъвто и да било преход, тогава нямаше да пишеш тези глупости. Явно не правиш разлика между струговани дискове и нови, между пълнени шарнири и нови, между читави накладки и такива от Бременските музиканти, между "оригинално" BMW масло и квалитетно такова.... Думата "уникална" в този форум има различно значение от това в тълковните речници, така че да не я коментираме...AngelG написа:Митко Стоянов написа:Какво искаш да кажеш с това? Че някой бие тояги на чужд гръб ли? Не ставай смешен, моля те...AngelG написа:Тука половината карат Е36-ци за по 1200лв или Е38-ци по възможност ТДС за 4000лв , ама като стане въпрос за някой друг кораво препоръчвате екземпляри от по 10-11000+ лева
Нищо не искам да кажа , ама половината форум си е така ( не съм вкарал никой конкретно в това число ) !
Когато някой си купува кола , за коментиращите всички на пазара са кошници и т.н ( все едно вие сте си ги купували нови за по 60 евра )
Когато някой продава кола , за коментиращите все е скъпа и трябва да има СЕРИОЗЕН коментар ( а когато вие продавате , все цената е твърда , а автомобила уникален )
ПС: Не говоря конкретно за теб или някой друг , ако се вкарвате автоматично в това число .. е ваш проблем
Абе аз съм доста в час и много добре разбирам , ама май ти ИЗОБЩО не хвана за какво говорих аз . А и да ти кажа за подръжката и частите съм доста в час понеже пред нас имам една 4.4 за която смея да твърдя , че няма друга подобна на пазара в БГ в момента , отделно една англичанка ( замислям се за 2ра ) и едно Е65 750 ... Така че , хайде помисли пак другия път като даваш определения

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
boris_k написа:ggb написа:boris_k написа:И като иде до Германия да не би да вземе по-хубава кошница за 5000лв
Защо да не си купи
Защото:
5265лв
1000лв докарване
240лв екотакса
250лв гражданска
80лв кат
67лв винетка
500лв каско
150лв масло, маслен,въздушен и горивен филтър
120лв ремъци ролки в най-евтиния случай
1200лв газова уредба
------------------
8872лв
Добре последните разходи ако я закупи от БГ няма ли да ги има обслужване и газова хайде моля ви.
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
Темата тръгна точно на там накъдето предполагах,благодаря на хората които се отзоваха по темата.Може да се заключва.
- boris
- старши ентусиаст
-
ggb написа:
Добре последните разходи ако я закупи от БГ няма ли да ги има обслужване и газова хайде моля ви.
Това иска автора и си е определил бюджет-7000лв макс с газовата, чети.

- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
sas_88 написа:Темата тръгна точно на там накъдето предполагах,благодаря на хората които се отзоваха по темата.Може да се заключва.
здравей колега, изборът ти е отличен, но бъди сигурен в няколко неща :
-няма е38 под 250 000км реални, което за е38 вт ръка всъщност е добро начало у нас
-трябва да се купува е38 с всички или поне повечето екстри за модела от 2001г.
-ако не смяташ/можеш да караш е38 поне 3 години, не давай повече от 5-6 000лв !! Е65 са по 10 000лв..М5 Е39 са по 10 000..
Тези коли обикновено имат 4-5 собственика, като всеки им се е нарадвал (или пренатоварил) за 3-4г..Помисли пак ))
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
- boris
- старши ентусиаст
-
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
На първия пост по темата ,последната кола е на мой клиент .Момчето е точно,финансово са добре и колата е глезена доста.
Не са спестявани пари при обслужването ,просто му писна.У тях имат доста коли ,а някои са и нови .
Та искам да кажа ,че ако е от България да е колата или от автокъща или от финансово добре лице.Сиромаха все ще намери какво да спести по простата причина ,че пари няма.
Не са спестявани пари при обслужването ,просто му писна.У тях имат доста коли ,а някои са и нови .
Та искам да кажа ,че ако е от България да е колата или от автокъща или от финансово добре лице.Сиромаха все ще намери какво да спести по простата причина ,че пари няма.
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
- sas_88
- ентусиаст
-
Пресиян Василев написа:На първия пост по темата ,последната кола е на мой клиент .Момчето е точно,финансово са добре и колата е глезена доста.
Здравей,предполагам имаш предвид тази http://www.cars.bg/c287169
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
sas_88 написа:Пресиян Василев написа:На първия пост по темата ,последната кола е на мой клиент .Момчето е точно,финансово са добре и колата е глезена доста.
Здравей,предполагам имаш предвид тази http://www.cars.bg/c287169
Да ,за тая кола мога да кажа доста неща .
Успех.
Диагностиката не е гледане на телевизия !
- sas_88
- ентусиаст
-
Някой ще каже ли 1-2 думи за старата автоматична кутия,надеждна ли е това/онова?
- sas_88
- ентусиаст
-
- sas_88
- ентусиаст
-
Има някой дребни забележки за оправяне,но като цяло е много добре,два комплекта гуми и джанти 16/19,GROM,4:3 нави/тв.Сензор за дъжд,печка,ел задна щора,типтроник,газово,ел седалки с памет,телефон.Сигурно има и още но не се сещам засега.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4