Покупка на 728
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
Re: Покупка на 728
Колега , въобще недей да ги слушаш тези над мен , ами се хвърляй смело в боя и купувай . Верно , че читава Е38 за такива пари ( като гледам обявите които си дал за пример ) НЯМА И НЯМА И ДА ИМА
, но ........ щом си мераклия ще си я направиш колата малко по малко . '' Мерака с пари се гаси '' както и '' От мерак или се умира , или се насира ''
Само един съвет :
така и така искаш да караш големият клас , Е38 .....търси си с по-голям мотор . Това две и осем и идеално да го сложиш примерно в зелена варненска седанова е36-ца . Ама за големия шлеп под три литра е меко казано недостатъчно .

Само един съвет :
така и така искаш да караш големият клас , Е38 .....търси си с по-голям мотор . Това две и осем и идеално да го сложиш примерно в зелена варненска седанова е36-ца . Ама за големия шлеп под три литра е меко казано недостатъчно .
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
Въпреки ценовата разлика с показаните до момента автомобили,ако ще е от България и да се кара без притеснение за състоянието,за мен е тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=37rnyv
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Мани е тая, няма екстри. Луд е да иска толкова пари.
Такива вървят максимум по 4000лв.

Такива вървят максимум по 4000лв.

- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
http://www.cars.bg/c110700 тази също не изглежда зле,бюджета ми е до 7000лв като в тея пари включвам и прехвърлане и газова евентуално ако няма.Варианта за Германия отпада и там до 6000-7000лв са кошници като тукашните.Целта е да отбера най читавата измежду тях.А мотора нарочно избрах 2.8 тъй като имам един в гаража за части, а и е най лесен/евтин за обслужване и каране.И на мен ми се кара осмак ама бягам далече. 

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Борката се ебава, ма тая кола си струва всяка една стотинка, да не кажа и повече. Екземпляри от по 5-6к в нашите сайтове за продажба са купени за по 1200-300Е с безброй замаскирани забележки, с поне 4-5 детайла за боя, без никакви гуми, окачване под всякаква критика и вътре по default вместо гонга се чува Тони Стораро с "Милионерче" .mpp82 написа:Въпреки ценовата разлика с показаните до момента автомобили,ако ще е от България и да се кара без притеснение за състоянието,за мен е тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=37rnyv
Колега, с тези барутници, които си набелязал, ще плачеш с кървави сълзи, помни ми думата...sas_88 написа:http://www.cars.bg/c110700 тази също не изглежда зле,бюджета ми е до 7000лв като в тея пари включвам и прехвърлане и газова евентуално ако няма.Варианта за Германия отпада и там до 6000-7000лв са кошници като тукашните.Целта е да отбера най читавата измежду тях.А мотора нарочно избрах 2.8 тъй като имам един в гаража за части, а и е най лесен/евтин за обслужване и каране.И на мен ми се кара осмак ама бягам далече.

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d
Тука половината карат Е36-ци за по 1200лв или Е38-ци по възможност ТДС за 4000лв , ама като стане въпрос за някой друг кораво препоръчвате екземпляри от по 10-11000+ лева 

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Амииии, ще я плаче. Няма , ще и смени маслото , ще долее 3 литраи след 2 месеца ще я пусне за Перфектна и обслужена щото заминава в чужбина или имал служебна 

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
Какво искаш да кажеш с това? Че някой бие тояги на чужд гръб ли? Не ставай смешен, моля те...AngelG написа:Тука половината карат Е36-ци за по 1200лв или Е38-ци по възможност ТДС за 4000лв , ама като стане въпрос за някой друг кораво препоръчвате екземпляри от по 10-11000+ лева

- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d
Митко Стоянов написа:Какво искаш да кажеш с това? Че някой бие тояги на чужд гръб ли? Не ставай смешен, моля те...AngelG написа:Тука половината карат Е36-ци за по 1200лв или Е38-ци по възможност ТДС за 4000лв , ама като стане въпрос за някой друг кораво препоръчвате екземпляри от по 10-11000+ лева
Нищо не искам да кажа , ама половината форум си е така ( не съм вкарал никой конкретно в това число ) !
Когато някой си купува кола , за коментиращите всички на пазара са кошници и т.н ( все едно вие сте си ги купували нови за по 60 евра )
Когато някой продава кола , за коментиращите все е скъпа и трябва да има СЕРИОЗЕН коментар ( а когато вие продавате , все цената е твърда , а автомобила уникален )
ПС: Не говоря конкретно за теб или някой друг , ако се вкарвате автоматично в това число .. е ваш проблем

- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
Ааа извинявам се отдалеч може да ми е заприличала на някоя хубава с мнооого екстри

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
Ако си поне малко в час с нещата и знаеш колко струва да направиш от една 20 годишна кола автомобил, на който всичко му е изрядно и по всяко едно време на денонощието е готов за какъвто и да било преход, тогава нямаше да пишеш тези глупости. Явно не правиш разлика между струговани дискове и нови, между пълнени шарнири и нови, между читави накладки и такива от Бременските музиканти, между "оригинално" BMW масло и квалитетно такова.... Думата "уникална" в този форум има различно значение от това в тълковните речници, така че да не я коментираме...AngelG написа:Митко Стоянов написа:Какво искаш да кажеш с това? Че някой бие тояги на чужд гръб ли? Не ставай смешен, моля те...AngelG написа:Тука половината карат Е36-ци за по 1200лв или Е38-ци по възможност ТДС за 4000лв , ама като стане въпрос за някой друг кораво препоръчвате екземпляри от по 10-11000+ лева
Нищо не искам да кажа , ама половината форум си е така ( не съм вкарал никой конкретно в това число ) !
Когато някой си купува кола , за коментиращите всички на пазара са кошници и т.н ( все едно вие сте си ги купували нови за по 60 евра )
Когато някой продава кола , за коментиращите все е скъпа и трябва да има СЕРИОЗЕН коментар ( а когато вие продавате , все цената е твърда , а автомобила уникален )
ПС: Не говоря конкретно за теб или някой друг , ако се вкарвате автоматично в това число .. е ваш проблем
Последна промяна Митко Стоянов на 13 Юни 2013, 20:17, променена общо 1 път

- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Айде де, не се заяждайте с момчето, има мерак, нека си купи каквото му е на душа, нали знаете, че половината тука са тръгнали от "нищото" даже и тея със шницерите.... 

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
predel написа:Айде де, не се заяждайте с момчето, има мерак, нека си купи каквото му е на душа, нали знаете, че половината тука са тръгнали от "нищото" даже и тея със шницерите....
Съвсем не си прав , ама нищо . Тръгва се ако има някаква база , в момента много тръгват без да има за какво и в един момент обява: Продавам си проекта!щото еди кво си....искаше да кажеш тия с алпините ли

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
boris_k написа:И като иде до Германия да не би да вземе по-хубава кошница за 5000лв
\
Защо да не си купи
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... LSO_EXPORT
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4